کد خبر 3235
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۰

پس از رخدادهاي سال 88 و دستگيري عده اي از عوامل حوادث پس از انتخابات، يکي از مهمترين کليد واژه‌هايي که رسانه هاي جريان فتنه مخابره کردند، بيماري اين زندانيان در اثر فشارهاي روحي و جسمي ناشي از زندان است.

به گزارش مشرق، رجانيوز نوشت: تقريباً هر روز بر روي سايت ها، خبرگزاري و روزنامه هاي وابسته به اين جريان، خبر بيماري يک يا چند تن از اين زندانيان مخابره مي‌شود که تقريباٌ در تمامي آنها وضع جسماني اين عده وخيم است و جالب‌تر آنکه پس از آزادي يا دريافت مرخصي توسط اين افراد، تنها پديده اي که در آنها مشاهده نمي شود، بيماري حاد است و در ادامه تنها به نممونه‌هايي اشاره شده است:
1- چند ماهي از آغاز فتنه نگذشته بود که اين داستان آغاز شد. پرده اول متعلق به اعضاي سازمان مجاهدين و مشارکت بود. به يک نمونه از اين دست توجه کنيد:
مصطفي تاج زاده بعد از آزادي از زندان روانه بيمارستان شده است و جواد امام نيز بعد از آزادي دچار حمله قلبي و در بيمارستان بستري شده است. بهزاد نبوي، محسن امين زاده، فيض الله عرب سرخي و بسياري از زندانيان سياسي و مطبوعاتي ديگر نيز طي ماه‌هاي گذشته بارها از زندان به بيمارستان منتقل شده اند.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5712007,00.html
نکته جالب در خبر اينکه تقريباً تمامي افراد فوق پس از آزادي، شرايط تقريباً عادي را طي کرده اند. به اين معني که يا پاي‌شان به بيمارستان نرسيد و يا مشکلات جزيي و گاه مزمني داشتند که سال‌ها با آن درگير بودند و اساساً ارتباطي بازندان نداشت؛ مانند کمردرد مصطفي تاجزاده که به نظر مي رسد وي در طي دوره زندان به فکر درمان‌اش افتاده بود. در عين حال گزارش هاي تصويري که توسط رسانه هاي منتسب به جريان فتنه بعد از آزادي اين افراد منتشر شده گوياي اين واقعيت است که تا چه حد اين عده بيمار بوده اند:
http://antitaleban.wordpress.com/2010/03/11/گزارش-تصويري-ديدار-موسوي-و-خاتمي-از-تاج
http://www.rozane229.mihanblog.com/post/320
http://arasnews.blogspot.com/2009_11_29_archive.html
2- نمونه ديگر "هنگامه شهيدي" روزنامه نگاري است که به شش سال زندان محکوم شده است. کمپين بين اللملي حقوق بشر در ايران وضعيت جسماني وي را اينگونه گزارش مي دهد:
هنگامه شهيدي از روزنامه نگاراني که پس از انتخابات دستگير و راهي زندان شد، هم اکنون در حالي دوران زندان شش ساله خود را در زندان اوين سپري مي کند که از بيماري قلبي، ناراحتي معده، ديسک کمر، روماتيسم عصبي و همچنين افت شديد فشار خون رنج مي برد.
http://www.irangreenvoice.com/article/2010/jul/29/5769
به فرض پذيرش اين ادعاي عجيب که وي به همه اين بيماري هاي توآمان مبتلا شده است! آيا مخاطبان اين اخبار بايد باور کنند عده اي سالم و بي درد و مرض به زندان رفته اند و پس از چند ماه ناگهان به تمامي امراض خطرناک مبتلا شده اند؟!
و حال تصوير اين روزنامه نگار بيمار در ديدار با سيد محمد خاتمي:
http://norooznews.info/news/15131.php
3- در يکي ديگر از دروغ پردازي‌هاي رسانه هاي جريان فتنه، آمده بود که محمد نوري‌زاد مستندسازي که در مرخصي زندان به سر مي‌برد، به علت عفونت ريه در بيمارستان بستري شد. بنا به اظهارات خانواده نوري‌زاد، وي در مدت شش ماهي که در زندان بوده به اين بيماري مبتلا شده است.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5756246,00.html
باز مي توان با اندک تحقيقي پي برد که پس از بيرون آمدن نوري زاد از زندان خبري از بيماري حادش نيست:
http://www.parsine.com/fa/pages/?cid=22292
4- مورد جالب و تامل برانگيز اين است که بسياري از اين زندانيان به ناگاه به بيماري قلبي دچار مي شوند که گاه انسان را به شک مي اندازد شايد در منطقه "اوين- درکه" بيماري قلبي جزء امراض واگيردار است! در آخرين مورد از اين نوع بيماري اعلام شد که حمزه کرمي مدير سايت جمهوريت و از مديران ارشد دانشگاه آزاد اسلامي در زندان به بيماري قلبي دچار شده و نيازمند درمان فوري است اما مسئولان با درخواست مرخصي وي مخالفت مي کنند:
http://hra-news.org/1389-01-27-05-27-21/2239-1.html
نکته جالب اينکه اين فرد در اوايل سال جاري به مرخصي آمده بود اما با آنکه نيازمند درمان فوري بود -بر اساس گزارش فوق- هيچ اقدامي در اين باره انجام نداده بود. گويا که اين اقدامات تنها در جهت اخذ مرخصي واجب مي‌شود!
5- آخرين مثال دراين مورد، موضوع جالب بيماري عجيب و لاعلاج! پوستي عبدالله مومني است. همسر وي در گفت‌وگو با ادوار نيوز ضمن اعلام بيماري وي مي گويد که مومني به‌دليل شرايط بد بهداشتي زندان به نوعي بيماري پوستي مبتلا شده که امکان مداواي آن در زندان وجود ندارد. فاطمه آدينه‌وند وضعيت عبدالله مومني را نگران کننده دانست و افزود که پزشکان زندان اوين، دستور خروج او را از زندان را داده اند ولي به رغم اين درخواست، مؤمني همچنان در زندان است.
http://www.iran-emrooz.net/index.php?/news2/20242/
اما همسر وي اشاره نمي کند با توجه به مرخصي حدودا دو ماهه مومني چرا اين فرد که نيازمند درمان فوري بود به مداواي بيماري اش نپرداخت و دائما مشغول فعاليت ها و ديد و بازديدهاي سياسي بوده است:
http://www.fararu.ir/vdcb90ba.rhba9piuur.html
http://www.sahamnews.org/?p=1231
http://news.gooya.com/didaniha/archives/2010/03/101831.php