کد خبر 34981
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۸

رييس ستاد مديريت حمل‌ونقل و سوخت کشور گفت، تصميمي به منظور تغيير قيمت حامل‌هاي انرژي از جمله بنزين و گازوييل براي سال آينده گرفته نشده است.

به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، 'محمد رويانيان' روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تصميم خاصي از سوي دولت براي افزايش قيمت بنزين و گازوييل در سال 90 گرفته نشده و در سال آينده در کنار بنزين سهميه 400 توماني، بنزين آزاد با قيمت ليتري 700 تومان ارايه خواهد شد.
وي همچنين در مورد ذخيره بنزين 100 توماني در کارت‌هاي دارندگان خودرو، گفت: ذخيره بنزين 100 توماني در کارت سوخت دارندگان خودرو، باقي خواهد ماند و تا زماني که فرد قصد مصرف کردن آن را داشته باشد، تغييري در آن ايجاد نخواهد شد.
رويانيان آخرين آمار مصرف بنزين در روز را 50 ميليون ليتر در کشور اعلام کرد و افزود، ميزان مصرف بنزين نسبت به آغاز سهميه‌بندي آن، حدود 10 درصد کاهش مصرف داشته‌ است.
رييس ستاد مديريت حمل‌ونقل و سوخت کشور همچنين مصرف گازوييل کشور را 82 ميليون ليتر در روز اعلام کرد و گفت: 20 درصد کاهش مصرف گازوييل نسبت به قبل از اجراي قانون - هدفمند سازي يارانه - داشته‌ايم.
وي ميزان سهميه بنزين آزادي که در کارت‌هاي سوخت دارندگان خودرو به صورت ماهانه شارژ مي‌شود را 500 ليتر اعلام کرد و افزود: به منظور رفاه حال مردم از 25 اسفند ماه 60 ليتر بنزين 400 توماني در کارت سوخت دارندگان خودرو شارژ مي‌شود.
رويانيان همچنين ميزان سهميه بنزين فروردين ماه خودروها را نيز 60 ليتر عنوان کرد و افزود: زمان شارژ اين سهميه در کارت سوخت خودروها، ابتداي فروردين ماه سال 90 خواهد بود.
رييس ستاد مديريت حمل‌ونقل و سوخت کشور، رويکرد توسعه حمل‌ونقل را از جمله اقدام هاي دولت در سال‌هاي گذشته و سال آينده اعلام کرد و اظهار داشت: همان‌گونه که در پنج سال گذشته در بخش تاکسيراني و اتوبوس شاهد افزايش دو برابري ظرفيت بوديم، در بخش ريلي نيز شاهد کمک پنج برابري دولت نسبت به گذشته بوده‌ايم.
وي بودجه اختصاص داده شده به مترو در سال 90 را 1062 ميليارد تومان اعلام کرد و گفت: اين ميزان با توجه به رقم مشابه که از سوي شهرداري‌ها اختصاص خواهد يافت، به دو هزار ميليارد تومان خواهد رسيد که در نتيجه بخشي از مشکلات مترو را مرتفع خواهد کرد.
رويانيان بر لزوم اتخاذ تدابير ويژه در بخش حمل‌ونقل اشاره کرد و افزود: بايد با اتخاذ تدابير ويژه، عقب‌ماندگي‌ها را نسبت به سرعت نياز مردم جبران کنيم.

** طرح خصوصي‌سازي حمل و نقل مربوط به دولت نيست
رويانيان با اعلام اين که طرح اعلام شده در مورد خصوصي سازي حمل و نقل مربوط به دولت نيست و به طور کامل از سوي ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت تهيه شده است افزود: اين که برخي رسانه‌ها و روزنامه‌ها اين طرح را طرحي دولتي مطرح کردند، درست نيست.
وي اضافه کرد، ستاد مديريت مصرف سوخت اين موضوع را در شش ماه گذشته مطالعه کرده است و در سال 90 پس از بررسي نهايي به دولت پيشنهاد مي‌شود و دولت مي‌تواند آن را بپذيرد يا رد کند.
رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور تصريح کرد: مصوبه يا تصميمي در دولت براي خصوصي‌سازي و يا تغيير وضعيت حمل و نقل عمومي گرفته نشده است، اما برنامه‌هايي براي بهبود مديريت حمل و نقل در دولت پيگيري مي‌شود.
وي ادامه داد: در سال آينده به جز اصلاح و بهبود سيستم‌ها، هيچ تصميمي در مورد خصوصي سازي گرفته نشده و حتي کليات آن نيز مطرح نيست.
رييس ستاد حمل و نقل و سوخت کشور افزود: طرح خصوصي‌سازي بخش حمل و نقل عمومي کشور در سال 90 به دولت ارايه مي‌شود.
وي افزود: اين طرح توسط ستاد مديريت سوخت کشور تهيه و پس از شش ماه کار کارشناسي، آماده شده و در سال 90 به دولت تقديم مي‌شود.
رويانيان در تشريح نحوه ارايه و پذيرش اين طرح توسط دولت گفت:اين طرح توسط ستاد مديريت سوخت کشور درحال پيگيري است و دولت پس از مطالعه در مورد آن، تصميم گيري مي کند.
رويانيان خاطر نشان کرد: البته هنوز دولت هيچ تصميمي در رابطه با تغيير نحوه مديريت حمل و نقل در کشور نگرفته است امابرنامه‌هايي را براي بهبود حمل و نقل در سال 90 در دستور کار خود قرار داده است.
رويانيان در رابطه با جزئيات اين طرح گفت: اين طرح با هدف توانمندسازي حمل و نقل و به منظور اقتصادي کردن آن تهيه شده است.
وي در ادامه همچنين اظهار داشت: متناسب‌سازي عرضه و تقاضا در زمينه حمل و نقل در کشور، همچنين جلب مشارکت سرمايه‌هاي خصوصي در اين حوزه و در نهايت توسعه گسترده آن در سراسر کشور از ديگر اهدافي است که در اين طرح دنبال مي‌شود.
رويانيان همچنين در رابطه با کاهش سه ليتري بنزين از کارت سوخت دارندگان خودرو گفت: مردم هنگام استفاده از کارت‌هاي سوخت، با دقت عمل نسبت به تکميل فرآيند سوخت گيري اقدام کنند.