کد خبر 35610
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۷

وزارتخارجه قطر با ارسال دستور العملي به شبکه الجزيره به اين شبکه خبري دستور داده در خبرهاي خود رويدادها و جناياتي که رژيم آل خليفه عليه مردم بحرين مرتکب مي‌شود را پوشش ندهد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، يک روزنامه‌نگار انگليسي مشغول بکار در بخش انگليسي شبکه الجزيره برملا کرد که هئيت مديره شبکه الجزيره دستور العملي از وزارتخارجه قطر دريافت نموده که بر اساس آن شبکه الجزيره بايد حين پوشش خبري قيام‌ها و انقلاب‌هاي مردمي جهان عرب بطور عام و کشورهاي حوزه خليج فارس بطور خاص کمال دقت و تامل را بنمايد.

اين روزنامه‌نگار انگليسي مشغول در بخش الجزيره انگليسي گفت: بر اساس دستور العمل وزارتخارجه قطر شبکه الجزيره در پوشش خبري قيام‌ها و انقلاب‌هاي مردمي در هريک از کشورهاي حوزه خليج فارس بايد به بعد اختلافات سياسي اين کشورها با جمهوري اسلامي ايران بپردازد و با اخبار مربوطه بر اساس اين پيشينه تعامل نمايد.

اين روزنامه‌نگار افزود: اين نگرش که شبکه الجزيره "بوجودآورنده و سازنده انقلاب‌ها " در جهان عرب است، نگرش نادرست و دروغيني است که ساخته و پرداخته خود شبکه بوده که پس از پوشش خبري کاملا تصادفي و موفقيت آميز دو انقلاب تونس و مصر توسط اين شبکه، گردانندگان آن اين ادعاي دروغين را به افکار عمومي جهان عرب القا کردند.

اين روزنامه‌نگار انگليسي در ادامه گفت: اگر غير از اين بود و شبکه الجزيره واقعا شکل دهنده و بوجود آورنده انقلاب‌هاي عربي بود، هيچ‌گاه با حوادث جاري در بحرين اينگونه تعامل و با آنها به راحتي و بسان اين که اتفاقي در اين کشور رخ نداده، برخورد نمي‌کرد.

وي افزود: در تمام طول اين مدت که شاهد بروز اعتراضات و قيام مردمي در بحرين بوديم و با وجود سرکوب شديد اين قيام توسط رژيم آل خليفه که در اثر آن صدها شهروند بحريني کشته و مجروح شدند، شبکه الجزيره حاضر نشد، حتي خبر کوتاهي از اين حوادث منتشر يا تحليلي از آن ارائه دهد، بلکه بالعکس تا جاي ممکن تلاش نمود، اوضاع را در بحرين عادي جلوه دهد.

همين منبع تاکيد نمود: وزارتخارجه قطر از شبکه الجزيره خواسته هنگام برگزاري همايش‌هاي خود در تحليل و برسي حوادث منطقه‌اي و بويژه خليج فارس تا جاي ممکن پذيراي روزنامه‌نگاران و خبرنگاران و شخصيت‌هايي باشد که از روحيه‌اي ستيزه‌جويانه و ديدگاه‌هايي خصمانه با ايران برخوردارند و تا جاي ممکن از پذيرش شخصيت‌ها و رهبران جريان‌هاي معارض جهان عرب از جمله کشور بحرين که اکنون کانون حوادث منطقه است، امتناع نمايد.

اين روزنامه‌نگار انگليسي مشغول بکار در بخش انگليسي الجزيره گفت: هم اکنون شبکه الجزيره به نسخه مشابهي از شبکه "العربيه " در پوشش‌هاي خبري منطقه خليج فارس تبديل شده و اين بار ديگر ثابت مي‌کند، اين شبکه بيش از آن که رسالت و وظيفه اطلاع رساني را برعهده داشته باشد، رسانه‌اي سياسي است.