راعی تصریح کرد: امروزه فیلمسازان بیشتر به ساخت مستند کوتاه روی میآورند، زیرا این سینما سرمایه اندکی لازم دارد و با توجه به جامعه فقیر سینمای مستند، زودتر به نتیجه رسیده و رشد میکند؛ اما سینمای مستند بلند نیازمند زمان، نیروی تخصصی و سرمایه است و از اینکه همپای فیلم داستانی اکران نمیشود و تلویزیون هم حق پخش مناسبی پرداخت نمیکند، رنج میبرد.
مجتبی راعی پیرامون برگزاری هشتمین دوره جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» نیز گفت: دیگر زمان آن رسیده که جایگاه سینمای مستند در ایران دارای یک تعریف جدی شود و به شکل یک ابزار در سطح ملی کمکحال جامعه ایرانی باشد. این مهم زمانی صورت میگیرد که از نظر اقتصادی امکان ساخت فیلم خوب فراهم شود. آن زمان میتوانیم از کشوری حرف بزنیم که سینمای مستند جدی دارد.
وی در پایان گفت: در حال حاضر تولیدات سینمای مستند به یک حرکت خود جوش تبدیل شده و خوشبختانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی میتواند شعله این حرکت را فروزان نگه دارد، اما باید تولید فیلم مستند از حرکت خودجوش فراتر رفته و با برنامهریزی شاهد تولید فیلمهای مستند ارزشمند باشیم.
مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان امور سینمایی، هشتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» را همزمان با ولادت باسعادت حضرت امام موسی کاظم(ع) و طی روزهای ۹ تا ۱۶ آذرماه ۱۳۹۳، با شعار «حقیقت بهترین راهنماست» که از فرمایشات حضرت علی(ع) است، در سینما فلسطین و سینما سپیده شهر تهران برگزار خواهد کرد.