داوري تمامي کتاب‌ها و پايان‌نامه‌هايي که در طول بيش از 30 سال گذشته و با موضوع خليج فارس منتشر شده‌اند، توسط داوران جشنواره کتاب خليج فارس به اتمام رسيد. <BR>

به گزارش مشرق، علي شجاعي صائين مديرعامل خانه کتاب - موسسه مجري اين جشنواره - در گفتگو با مهر، ضمن اعلام اين خبر گفت: پس از اعلام فراخوان اين جشنواره، آثار متعددي به دبيرخانه رسيد که توسط داوراني که در سه محور اصلي جشنواره داراي تخصص‌هاي لازم بودند، داوري شد و در حال حاضر سرداوران مشغول جمع‌بندي آراء نهايي خود هستند.

وي افزود: با توجه به اساسنامه، اين جشنواره هر دو سال يک بار برگزار خواهد شد اما در نخستين دوره آن تمامي کتاب‌ها و پايان‌نامه‌هاي مربوط به سه محور اصلي جشنواره که بعد از انقلاب منتشر شده‌اند، توسط دبيرخانه رصد و در گردونه داوري قرار گرفت.

مديرعامل موسسه خانه کتاب اعلام تعداد آثار داوري شده در نخستين دوره جشنواره ملي کتاب خليج فارس و نيز برندگان را به روز برگزاري آن موکول کرد و گفت: تمامي آثار مذکور مورد داوري قرار گرفته است و نتاليج نهايي در مراسم اختتاميه که روز 10 ارديبهشت (روز ملي خليج فارس) در بندرعباس معرفي مي‌شوند.

شجاعي صائين هدف از برگزاري اين جشنواره را معرفي و تشويق نويسندگان، مترجمان و مصححاني دانست که خالق آثاري با موضوع خليج فارس باشند و حوزه داوري آن کتاب‌ها و پايان‌نامه‌هايي است که در يکي از محورهاي سه‌گانه تاريخ (عمومي، سياسي) خليج فارس و قيام‌هاي ضد استعماري در منطقه، اسناد و مدارک و سفرنامه‌ها، جغرافياي خليج فارس، اسناد و نقشه‌ها و ادبيات (داستان و شعر) مربوط به موضوع خليج فارس در بيش از 30 سال گذشته چاپ شده باشد.