به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه، شيخ محسن آل عصفور در اين موضعگيري که با آب و تاب در رسانه هاي وابسته به عربستان و پايگاه هاي ضد شيعي منتشر شد، ضمن هجوم به رهبران مخالف بحريني که چيزي جز حقوق از دست رفته شان را مطالبه نمي کنند، از خاندان آل خليفه نيز حمايت کرد!
نکته قابل توجه آنکه اين فرد که سابقه تحصيل در قم را داراست، از قضات بحريني به شمار مي رود و حتي منزل مسکوني خود در قم را نيز حفظ کرده است و دائما در تردد با ايران مي باشد که هيچ اشکالي بر آن وارد نيست، اما سوال اين است که چنين فردي بر اساس چه توجيهي نه تنها يک يا دوبار بلکه بارها به نشست ها و همايش هاي متعدد در داخل کشور دعوت مي شود؟! در حالي که بسياري از انديشمندان و فضلاي بحريني و ساير کشورها از فرصت حضور در اين همايش ها و طرح انديشه هاي ناب محروم مي مانند!
البته شايد حسن ظن بيش از اندازه و موارد اينچنيني از عوامل اين اشتباه باشد، اما به نظر مي رسد فقدان شخصيت شناسي دقيق در خصوص شخصيت هاي بين المللي و عدم بانک اطلاعاتي مناسب و در اختيار، از آفاتي است که بسياري از نهادهاي درگير با امور بين الملل با آن دست و پنجه نرم مي کنند؛ زيرا يا بسياري از اين مراکز، فاقد بانک اطلاعاتي جامع و فراگير در اين مورد هستند و يا آنهايي که گام هايي در اين زمينه برداشته اند ، مراقبت هاي عجيب و غريبي به عمل مي آورند تا ديگران به اين بانک دسترسي نداشته باشند!
چند روز پيش يکي از خبرگزاري هاي ديني در سرويس بين الملل خود مصاحبه اي با همين آقاي آل عصفور منتشر کرده بود که البته ايشان در اين مصاحبه به اصطلاح بند را به آب نداده بود، اما في الواقع انجام مصاحبه با اين فرد و انتشار آن ، از عوامل همين مورد اخير که اشاره شد به شمار مي رود زيرا به فاصله کوتاهي و احتمالا آگاهي مسئولان آن خبرگزاري از مواضع حقيقي اين آقا خبر از سايت خبرگزاري حذف شد و هم اکنون هيچ اثري از آن مصاحبه در سايت مورد نظر نيست.
کوتاه سخن آنکه مراکز فعال در عرصه بين الملل بايد از متانت،بينش و بصيرت بيشتري در اين عرصه مهم و حساس برخوردار شوند و نهادهاي معتبر و رسمي بين المللي نيز طي فرايند تعريف شده اي به آموزش و ارتقاي سطح مرازک و نهادهاي مرتبط بپردازند.
آنچه در پي مي آيد، تنها بخشي از تصاوير مربوط به خوش خدمتي آقاي محسن آل عصفور به حکومت سفاک بحرين از يکسو و حضور وي در نشست هاي داخل کشور از سوي ديگر است.