به گزارش مشرق، 'جمال شورجه' در گفت وگو با ايرنا،افزود: تشکيل صنوف سينمايي در جهت انسجام کاري مجموعه اي از سينماگران است اما برخي کج روي ها به اساس تشکيل صنوف ضربه مي زند.
کارگردان فيلم 33 روز ادامه داد: سينماگران از طريق صنوف سينمايي مي توانند مطالبات خود را مطرح کنند و اساس تشکيل صنوف سينمايي نيز مطالبه گري از دولت است.
عضو شوراي عالي سينما يادآورشد: صنوف سينمايي از جايگاه بسيار والايي نزد مديران سينمايي برخوردار است، چراکه بسياري از مطالبات دولتي از سينماگران از طريق تعامل صحيح با صنوف سينمايي حاصل مي شود.
به گفته شورجه، تشکيل صنوف سينمايي و از سويي ديگر انسجام آنها اتفاق خوبي در سينماي ايران است اما در شرايط کنوني به نظر مي رسد اصناف بيش از گذشته نيازمند ساماندهي هستند.
وي تصريح کرد:فعاليت صنوف سينمايي بدون پرداختن به حواشي در سينماي ايران بسيار مفيد است اما با ورود آنها به جريانات سياسي و جبهه گيري هاي خاص صنوف بيشتر به گروه هاي سياسي تبديل و از رسالت حقيقي خود که همان مطالبه گري است باز مي مانند.
تهيه کننده فيلم 'نفوذي' گفت: عقايد و نظرات سياسي اهالي سينما بسيار محترم است اما جاي فعاليت سياسي در صنوف سينمايي نيست.
وي ادامه داد: متاسفانه برخي صنوف بازيچه و دنباله رو جريان هاي سياسي شده اند و انحراف آنها و عدم تحقق فعاليت صنفي دقيقا از همين جا آغاز مي شود.
شورجه ابراز اميدواري کرد که با تلاش سينماگران اصناف سينمايي بار ديگر به جايگاه حقيقي خود بازگردند.
عضو شوراي عالي سينما با يادآوري اينکه صنوف سينمايي عرصه فعاليت سياسي نيست،گفت: گرايش اصناف سينمايي به فعاليت هاي سياسي در سال هاي اخير به کارکرد آنها آسيب رسانده.