به گزارش مشرق، محمد اسمي - عضو کميسيون اينترنت سازمان نظام صنفي رايانهيي کشور - در گفتوگو با ايسنا، درباره کاهش قيمت اينترنت از سوي مخابرات و تاثير آن برروي کاربران نهايي گفت: اين موضوع و تاثير کاهش 20 درصدي قيمت براي شرکتها و به دنبال آن براي کاربران نهايي، بسته به نوع شرکتهاي ارائه کننده خدمات اينترنت متفاوت است.
او ادامه داد: به عنوان مثال ممکن است در يک شرکت بزرگ اينترنتي مثل شرکت ندا که هزاران کاربر دارد، قيمت اينترنت 30 تا 40 درصد هزينه شرکت را شامل شود و طبيعتا وقتي قيمت اينترنت 20 درصد کاهش يافت نهايتا اين شرکت ميتواند پنج تا هفت درصد قيمت خود را براي کاربران کاهش دهد.
وي با بيان اينکه اين موضوع براي شرکتهاي کوچک اينترنتي متفاوت است گفت: درباره شرکتهاي کوچکتر، درصد هزينه پرداختيشان بابت اينترنت نسبت به هزينههاي ديگر کم ميشود و يک شرکت Isp در ماه ممکن است تا پنج درصد هزينه ماهانهاش را به پهناي باند اختصاص دهد، بنابراين کاهش 20 درصدي تاثير محسوسي در کاهش هزينههاي اين شرکت ندارد که بخواهد آن را براي کاربر نهايي اعمال کند.
اسمي با تاکيد بر اينکه کاهش قيمت پهناي باند بايد به صورت مداوم صورت بگيرد گفت: کاربر نهايي در کشورمان اينترنت را فوقالعاده ارزان دريافت ميکند و بهتر است به جاي اين موضوع و پرداختن به کاهش قيمت اينترنت براي کاربر نهايي، راه براي استفاده بيشتر کاربران باز شود.
وي با بيان اينکه اگر کاربر در ماه دو گيگابايت اينترنت استفاده ميکند چنانچه اينترنت ارزان شود، ممکن است مصرف اين کاربر 4 گيگابيت افزايش يابد گفت: در حال حاضر هزينه استفاده از سرويس اينترنت پرسرعت ADSL در ايران حدود 15 هزار تومان در ماه ميشود که اين رقم زيادي در سبد هزينه خانوارها نيست.
اين کارشناس تصريح کرد: از طرفي قيمت اينترنت نسبت به 10 سال گذشته کاهش يافته و اين در حاليست که همه هزينهها افزايش يافته و تا پنج برابر رشد داشته است و درآمد خانوارها هم تا پنج برابر افزايش داشته است.
اين مدير شرکت اينترنتي در پايان تصريح کرد: حقيقتا اينترنت در ايران گران نيست و بايد خطوط پرسرعتتر شود و مصرف بالا برود.
کد خبر 4103
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۸
حقيقتا اينترنت در ايران گران نيست و کاهش قيمت اينترنت بسته به نوع شرکتهاي ارائه کننده خدمات اينترنت متفاوت است.<BR>