بر اساس این مطالعات کلم بروکلی بدلیل وجود ویتامینC، کلروفیل، آنتی اکسیدان و ترکیبات ضد سرطانی میتوانند مقاومت سیستم ایمنی بدن را افزایش دهند، همچنین استفاده از سیر، توتفرهنگی و غلات کامل و حبوبات، ماست و گوجه فرنگی نیز برای افزایش سیستم ایمنی بدن باید بصورت صحیح و متعادل مصرف شود تا باعث مقاومت بدن شود.
براساس آخرین یافتههای علمی سیر حاوی ویتامین C است که حاوی آنزیمی بنام آلیسین میباشد که باعث مبارزه با سرطان میشود و ماستها نیز حاوی ویتامین B12 و مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر هستند که در نهایت باعث افزایش سیستم ایمنی میشود.