کد خبر 42920
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۱

خلاء کار فرهنگي و ديني در رامشير يا به گفته ساکنان اين شهر "خلف آباد"باعث شده که فرقه وهابيت به شدت در اين شهر گسترش يابد و اقدام به تبليغ و ترويج افکار انحرافي خود در ميان جوانان شيعي کند. <BR>

به گزارش مشرق، به نقل از مهر در اهواز، رامشير يکي از شهرهاي استان خوزستان که از شمال با اهواز و از جنوب با اميديه مجاورت دارد. اين شهر در ?? کيلومتري ماهشهر است و کار بيشتر مردم آن کشاورزي به شمار مي رود.

اين شهر که در ابتدا نام آن به علت موسس خود يعني سيد خلف مشعشعي که يکي از دانشمندان بزرگ حکومت مشعشعيان در خوزستان به شمار مي رفت "خلف آباد" نامگذاري شده است در حال حاضر نقش غير قابل انکاري در توليد و صادرات نفت ايران ايفا مي کند.

بخشي از اين شهر در حوزه شرکت بهره برداري نفت و گاز آغاجاري و بخشي ديگر آن در حوزه مسئوليت شرکت بهره‌برداري نفت و گار مارون است که اين دو شرکت بزرگ نفتي زير مجموعه شرکت ملي مناطق نفتخيز جنوب به شمار مي روند.

فرماندار شهرستان رامشير در معرفي اين شهر گفت: رامشير در حال حاضر 62 هزار نفر جمعيت دارد که بيش از 70 درصد جمعيت آن را مردم عرب تشکيل مي دهند.

عبدالرضا احساني نيا در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: اين شهر در حال حاضر 700 هزار بشکه نفت توليد مي کند و سومين شهر نفتخيز ايران بعد از اهواز و اميديه به شمار مي رود.

وي افزود: رامشير از دو بخش مرکزي و مشراگه تشکيل مي شود و شغل اصلي مردم اين شهر به علت وجود رودخانه پر آب جراحي کشاورزي مي باشد ولي با اين وجود اين شهر در حال حاضر از نرخ بالاي بيکاري رنج مي برد.

فرماندار شهرستان رامشير تصريح کرد: متاسفانه اين شهر در نقشه زير پونز قرار گرفته و به هيچ وجه ديده نمي شود و چندان توجهي به آن نشده به همين دليل در بسياري از بخشها با مشکلات فراواني دست و پنجه نرم مي کند.

احساني نيا افزود: يکي از مهمترين مشکلات اين شهرستان بخش فرهنگي است که نبود سازمانها و ادارات فرهنگي در آن باعث ضعف شديد اين شهرستان در فعاليتهاي فرهنگي شده است.

وي همچنين از نبود يک حوزه علميه در اين شهرستان انتقاد کرد و گفت: شايد کسي باور نکند ولي ما در اين شهرستان که 62 هزار نفر جمعيت دارد تنها يک روحاني داريم که آن هم امام جمعه اين شهرستان است.

رئيس شوراي اداري شهرستان رامشير تاکيد کرد: شايد اگر نماز جمعه هم در اين شهر برگزار نمي شد ما از داشتن همين يک روحاني در اين شهر هم محروم بوديم به همين دليل تاسيس يک حوزه علميه در اين شهرستان حياتي و اساسي است.

احساني نيا در پاسخ به اين سئوال که "آيا اين شهرستان، امام جمعه موقت دارد يا خير؟" نيز عنوان کرد: امام جمعه موقت اين شهرستان از يک پايگاه هوايي متعلق به ارتش که تقريبا خارج از شهر است مي آيد.

وي اضافه کرد: متاسفانه خلا کار فرهنگي و ديني باعث شده که فرقه وهابيت به شدت در اين شهر گسترش يابد و اقدام به تبليغ و ترويج افکار انحرافي خود در ميان جوانان شيعي اين شهرستان کند.

احساني نيا تاکيد کرد: از مسئولين متولي بخش فرهنگ و دين در استان و کشور انتظار دارم اين شهرستان را به اين صورت رها نکنند و اجازه ندهند جوانان ما در يک رقابت نابرابر به دامن فرقه هاي ضاله بروند.

فرماندار رامشير تاکيد کرد: با وجود نبود روحاني و کار فرهنگي در شهر ما دانش آموزان فعالي در بخشهاي مختلف فرهنگي و قرآني داريم به گونه اي که چندي پيش آنها در مسابقات استاني قرآن موفق به کسب رتبه هاي بالايي شدند و اين نشان مي دهد که بستر مناسبي براي کار فرهنگي و قرآني در اين شهرستان وجود دارد.

احساني نيا همچنين به مشکلات بخش بهداشت در اين شهرستان اشاره کرد و گفت: متاسفانه در اين بخش نيز با مشکلات فراواني مواجه هستم که براي نمونه يک بيمارستان 32 تختخوابي در اين شهر وجود دارد ولي از داشتن پزشک متخصص و کادر مناسب محروم است و اکثر مردم براي بيماريهاي خود به شهرهاي همجوار مي روند.

وي ادامه داد: انتظار داريم مسئولين وزارت بهداشت و شرکت نفت شرايطي را فراهم کنند که برخي پزشکان متخصص در اين شهر مستقر شوند تا مردم اين شهر مجبور نشوند براي کوچکترين معالجه اي به شهرهاي همچوار و مرکز استان بروند.