کد خبر 433650
تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵

بر اساس قانون تغییر روش واگذاری استقلال و پرسپولیس به مصوبه نمایندگان مجلس نیاز دارد تا سرخابی ها به روش دیگری غیر از مزایده واگذار شوند.

به گزارش مشرق، پس از آن که رئیس کل سازمان خصوصی سازی در اوایل خرداد امسال از ناکامی دولت در واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در مزایده چهارم سخن به میان آورد، برگزاری مزایده پنجم سرخابی ها به پایان فصل نقل و انتقالات در مردادماه موکول شد.

با این حال از آن زمان تاکنون اظهارنظرهای گوناگونی در خصوص این واگذاری پرحاشیه عنوان شده است و برخی نیز خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را از طریق اجاره قوی تر دانستند تا این که چندی پیش وزیر امور اقتصادی و دارایی از خارج شدن واگذاری این دو باشگاه از طریق مزایده خبر داد؛ مصوبه ای که بر اساس آن در دوازدهمین روز بهمن سال 92 نمایندگان مجلس در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه 93 کل کشور با الحاق یک بند به تبصره 3 این لایحه موافقت کردند تا در سال 1393 سهام باشگاه‌های فرهنگی و ورزشی پرسپولیس و استقلال از طریق مزایده و با رعایت قانون نحوه اجرای سیاستهای کلی اصل 44 واگذار شود.

با این حال مدیران سازمان خصوصی سازی معتقدند واگذاری سرخابی‌ها از دستور کار خارج نشده و منتظر طرح مجلس در این زمینه هستند؛ بعلاوه این که براساس دستور وزیر اقتصاد فقط شیوه مزایده از دستور خارج شده و روش‌های دیگر به قوت خود برای واگذاری این دو تیم باقی خواهد ماند.

با این وجود رئیس کمیته ورزش فراکسیون ورزش مجلس معتقد است که خصوصی‌سازی این باشگاه‌ها قانون بوده بنابراین لازم‌الاجراست، اما این‌که تاکنون این اتفاق نیفتاده ناشی از ضعف است و مجلس حتما دراین‌باره عکس‌العمل نشان خواهد داد.

به گفته بهروز نعمتی، وزیر اقتصاد براساس قانون باید مجمع را واگذار کند و اگر نتواند تخلف آشکار است؛ بعلاوه این که نگهداری این مجمع و مدیریت آن توسط دوستانی از مجموعه وزارت وزرش و جوانان است که بازهم تخلفی آشکار به شمار می‌رود.
منبع: تسنیم