وی با بیان اینکه امیدواریم شرکتهای آلمانی پس از رونمایی قراردادهای جدید نفتی در پروژه های صنعت نفت حضور پیدا کنند، درباره زمینه های حضور شرکتهای آلمانی هم گفت: سرمایه گذاری در بخش پتروشیمی، پالایش، ذخیره سازی، بهینه سازی مصرف انرژی، توسعه انرژیهای نو و ... طرحهای متعددی هستند که با شرکتهای آلمانی برای انجام آن مشارکت خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه ما نه تنها برای شرکتهای بزرگ آلمانی برنامه داریم بلکه روی شرکتهای کوچک و متوسط آنها نیز برای انجام پروژه هایی در ایران حساب ویژه ای باز کرده ایم، گفت: در زمینه پیمانکاری و شرکتهای EPC به مصلحت شرکتهای آلمانی است که در ایران شرکتشان را ثبت کنند و یا در کنار شرکتهای ایرانی حضور پیدا کنند.
وی افزود: شرکتهای آلمانی در زمینه ساخت تجهیزات و ماشین آلات فقط به بازار ایران توجه نکنند بلکه می توانند از ظرفیت ایران برای پوشش تمام منطقه استفاده کنند.
زنگنه تصریح کرد: روابط اقتصادی، بازرگانی و فرهنگی بین دو کشور ایران و آلمان پس از توافق ایران و ١+٥ نشان دهنده روابط خوب دو کشور در گذشته است.
وزیر نفت با یادآوری اینکه ظرفیت تولید گاز سال گذشته ١٢٠ میلیون مترمکعب افزایش پیدا کرده است، افزود: افزایش این مقدار گاز از بخش خشکی و دریا توسط شرکتهای ایرانی کار سختی بود اما به خوبی انجام شد.
وی با بیان اینکه ایران دارای نیروهای تحصیلکرده بسیار ارزشمندی است که شرکتهای آلمانی می توانند از آنها استفاده کنند، لزوم ارتباط دو کشور را حل مسائل بانکی و بیمه ای عنوان کرد و اظهار کرد: امیدواریم این موضوع هر چه سریعتر حل شود تا بلافاصله همکاری شرکتها پس از حل این موضوع تسهیل شود.
وی همچنین درباره پیشنهاد برگزاری اجلاس مشترک ایران و آلمان گفت: این اجلاس قرار است هر چه سریعتر و بعد از ١٤ سال برگزار شود.
منبع: شانا