وی در این گفتوگو تاکید کرده بود که نوعی ائتلاف از سوی دولت و طیف آقای
امینی در بخشی از این مصاحبه تصریح کرده بود که اصلاحطلبان اگر از جریان خود کاندیدایی داشته باشیم قطعاً به روحانی اجازه بازگشت نخواهند داد.
محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی و کمیته سیاسی حزب کارگزاران البته اظهارات متفاوتتری ارائه داده بود.
وی گفته بود که ما آقای لاریجانی را برای ریاست مجلس به موقعیت نسیه و غیرنقد آقای عارف ترجیح میدهیم.
این عضو حزب کارگزاران همچنین گفته است بعید به نظر میرسد که اصلاحطلبان بتوانند اکثریت مطلقی را در مجلس آتی به دست آوردند و با توجه به اینکه ظرفیت مجلس مشخص است به نظر میرسد یک اقلیت نیرومند اصلاحطلب و یک اکثریت معتدل اصولگرا به مجلس راه یافته و با هم در روند کمک به نظام، دولت و مردم مشارکت کنند.
محسن رهامی رئیس کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در واکنش به اظهارات عطریانفر علی رغم تصریح این مطلب که نمی خواهم
وی همچنین گفت: اگر در فلان شهر نیروی معتدل و میانهای داریم که هم آقای لاریجانی حمایت کند و هم ما حمایت کنیم و اگر آن اصلاحطلب مد نظر ما رأی آن نیروی مقتدر را بشکند و یک افراطی به مجلس راه پیدا کند حتماً ائتلافی وارد خواهد شد.
محمدرضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، در مورد ائتلاف لاریجانی و دولت در جریان دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: این طبیعی است، اینها بحثهایی است که در فضای سیاسی پیش بیاید هرکسی نقطهنظر خود را میگوید.
وی افزود: باید این را پذیرفت که هیچکس یک جبهه خاص را نمایندگی نمیکند به همین دلیل صداهای مختلفی در جبهه اصلاحطلبان و اصولگرایان شنیده میشود، امیدواریم این دو جبهه بزرگ و ارزشمند راهبردهای نهایی خود را هرچه سریعتر اعلام کنند.
عارف در پاسخ به این پرسش که تصمیم خود شما برای انتخابات چیست، گفت: هنوز زود است وارد مصداق نشدهایم و معتقدیم ابتدا باید راهبردهای حضور را مشخص کنیم بعد وارد مصادیق شویم و طبیعتاً وقتی وارد مصداق شدیم بنده نیز هرچقدر نیاز باشد در خدمت خواهم بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که به نظرتان دولت تا چقدر در کنار اصلاحطلبان خواهد ماند، گفت: برای انتخابات پیش رو قطعاً دولت نمیتواند در انتخابات دخالتی داشته باشد دولت فقط برگزار کننده انتخابات است برای انتخابات طرفداران دولت مد نظر است که طرفداران دولت گرایششان بیشتر به سمت اصلاحطلبی است.