به گزارش مشرق، اسماعيل کوثري عضوکمسيون امنيت ملي مجلس در گفتگو با مهر در خصوص علت نامگذاري سوم خرمشهر به روز " ملي مقاومت وپيروزي" گفت : علت اين نام گذاري به اين خاطر بود که مردم خرمشهر توانستند با کمترين امکانات سي و چهار روز ارتش عراق را پشت درهاي خرمشهر نگه داشته وبعد از گذشت بيست ماه از اشغال خرمشهر اين شهر را از چنگ بعثي هاي متجاوز آزاد کنند.
نماينده مردم تهران با اشاره به خاطرات تلخ وشيرين دفاع مقدس گفت: در يک عمليات رزمندگان ما بعد از عبور ازرودخانه کارون و بيست کيلومتر پياده روي در جاده اهواز خرمشهر و تحمل سختي هاي فراوان با ارتش تا بن دندان مسلح عراق درگير شدند که اين امر از ديد فرماندهان نظامي کار بسيار صعب و دشواري است.
وي در بخش ديگري از بيان خاطرات جنگ گفت: رزمندگان ما با نفوذ به منطقه عراقي ها با حلقه هاي راديولوژي آرم لشکر محمد رسول الله را بر روي ماشين ها و تانکهاي عراقي زدند که در روزهاي بعد متوجه شديم تلوزيون عراق ماشين ها و تانکهايي که آرم لشکر خورده است را به عنوان غناينم جنگي از ارتش ايران نشان داده است.
کوثري همچنين با اشاره به بيداري اسلامي در منطقه تصريح کرد: الگوپذيري مردم منطقه از مقاومت مردم ايران در پيروزي انقلاب اسلامي و دوران جنگ تحميلي سبب شد تا مردم عليه حاکمان ظالم خود به پا خيزند.
اين عضو کمسيون امنيت ملي گفت: دشمنان نظام جمهوري اسلامي مي دانند با جنگ نرم در مقابل ايران راه به جايي نخواهند برد به همين خاطر به جنگ نرم در حوزه فرهنگي و سايبري روي آوردند.
وي با عنوان اين مطلب که در فضاي سايبري به موفقيت هاي چشمگيري دست يافته ايم افزود: متاسفانه در حوزه فرهنگ که متولي آن دستگاه هاي دولتي هستند هنوز نتوانستيم آگاهي لازم و بصيرت کافي در خصوص تهاجم فرهنگي دشمن را در بين جوانان بوجود آوريم.
کوثري در آخر با بيان اينکه روحيه مقاومت و ايستادگي جوانان امروز در مقابل تهاجم دشمن قابل تحسين است گفت: اين تفکر که جوانان اين نسل آمادگي برخورد با تهديدات نظامي دشمنان کشور را ندارند درست نيست زيرا رزمندگان دلاور جبههها در دوران دفاع مقدس همان جواناني بودند که در دوران شاه با سلايق گوناگون زندگي ميکردند.