فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تأکيد کرد: جريان انحرافي حاضر در بخش خصوصي دولت براي اثرگذاري در انتخابات آينده از طريق پول و رانت‌ به‌دنبال يارگيري است.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، سردار سرلشکر محمدعلي جعفري فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در نشست مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي کشور که در مجتمع فرهنگي و دانشجويي 13 آبان(لانه جاسوسي سابق آمريکا) برگزار شد، گفت:بسيج همواره جزو نيروهاي پيشرو انقلاب اسلامي بوده و دانشجويان بسيجي به دليل جوان بودن، نقشي مهم و اثرگذار در پيشبرد اهداف نظام جمهوري اسلامي ايران برعهده دارند.

وي با بيان اينکه بسيجي بودن وظايف و تکاليف خاصي را بر دوش افراد قرار مي‌دهد، افزود: تشخيص درست مسير، احساس تکليف و شجاعت عمل به آن، در شرايط سخت و موقعيت‌هاي خاص انقلاب از جمله مسائلي است که معمولاً با آن مواجهيم که علاوه بر خودسازي به هنر مديريت و دقت افراد انقلابي نيازمند است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تأکيد بر اينکه اگر به طور مداوم خود را در حال جهاد در راه خدا بدانيم، خداوند متعال در شرايط مختلف مسير درست را به ما نشان مي‌دهد، خاطرنشان کرد: حفظ روحيه جهادي و انقلابي باعث مي‌شود وظيفه خود را به خوبي درک کرده و در شرايط مختلف، به نحو احسن به آن عمل کنيم.

سردار جعفري در ادامه تصريح کرد: روحيه جهادي ملازم با بسيجي بودن است که اگر همواره توسط بسيجيان حفظ شود به طور حتم به عزت و اقتدار فردي و سازماني منجر خواهد شد.

وي با اشاره به اينکه اميد داشتن به آينده در کنار نقد مشکلات و ارزيابي نقاط مثبت، همواره بايد مورد توجه دانشجويان بسيجي قرار گيرد، گفت: يک بسيجي واقعي در کنار نقد مشکلات و چالش‌ها، با اميد به آينده براي برطرف شدن آنها برنامه‌ريزي کرده و طرح ارائه مي‌دهد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در خصوص نقش دانشجويان در انقلاب اسلامي ايران خاطرنشان کرد: انقلاب ما به دليل اينکه در مسير حق حرکت مي کند، به طور حتم با دشمني‌هاي فراواني در داخل و خارج کشور مواجه خواهد شد.

سردار جعفري با بيان اينکه تشخيص راه حق و دفاع به موقع از آن، از جمله وظايف هميشگي رهپويان انقلاب اسلامي است، گفت: دفاع به موقع از حق، سخت‌ترين کار است و هر کس توانايي تشخيص حق و دفاع از آن را در شرايط مختلف داشته باشد، سخت‌ترين کار و بالاترين جهاد را انجام داده است و اين‌گونه افراد قطعاً از ايمان بالايي برخوردار هستند.

وي جنگ تحميلي هشت ساله، فتنه سال 88 و برخي مشکلات سياسي، فرهنگي و اقتصادي موجود را به عنوان نمونه‌اي از دشمني‌ها در برابر انقلاب اسلامي نام برد و تصريح کرد: علاوه بر دشمني‌هايي که همواره در حق انقلاب اسلامي صورت مي‌گيرد، با آفت‌هاي مهمي در مسير انقلاب براي مديران و مسئولان که بايد هموارکننده راه انقلاب باشند، مواجه هستيم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي افزود: برخي از همين آفت‌ها باعث شد افرادي که زماني در مسير انقلاب قرار داشتند، از آن خارج شده و حتي در صف مقابل انقلاب قرار بگيرند.

سردار جعفري دنياگرايي به جاي آخرت‌گرايي و ترجيح دنيا در برابر دين را از جمله اين آفت‌ها برشمرد و تصريح کرد: خودمحوري به جاي خدامحوري و ولايت‌محوري و مسلط شدن غرور بر اشخاص از جمله آفت‌هايي است که در اثر جهاد نکردن مدام با نفس اماره، گريبان‌گير افراد جامعه و به ويژه مسئولان موثر در نظام مي‌شود.

وي با بيان اينکه افراد و مسئولان هر چه داراي جايگاه موثرتر و تعيين‌کننده‌تري باشند بيشتر در معرض آفت‌هاي نفساني قرار مي‌گيرند، گفت: اگر به طور مداوم، در حال جهاد و مبارزه با نفس نباشيم، غرور بر ما مسلط مي‌شود و بنا به قول قرآن‌کريم، شيطان بر ما مسلط شده و از مسير حق خارج مي‌شويم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بيان اينکه وجود برخي ديدگاه‌هاي اعتقادي، فرهنگي و سياسي در بين برخي افراد اطراف رئيس‌جمهور نگراني‌هايي را براي دلسوزان انقلاب ايجاد کرده است، به مديريت دقيق رهبر انقلاب در مهار بحران اخير اشاره کرد و گفت: تلاش و مديريت خوب رهبر انقلاب مانع از اين شد که اين مسئله به اصلي‌ترين مسئله کشور تبديل شود؛ هر چند که اين مسئله در ذهن بسياري از دوست‌داران ولايت مي‌ماند و پاک نخواهد شد.

جعفري با بيان اينکه جريان انحرافي حاضر در بخش خصوصي دولت، از طريق پول و مطامع دنيايي درصدد يارگيري است، گفت: اين جريان براي دستيابي به اهداف خود و اثرگذاري در انتخابات آينده از طريق پول و رانت به‌دنبال يارگيري است.

وي در پايان تأکيد کرد: اتفاقات مهم در تاريخ اسلام نظير حادثه عاشورا و غيبت امام زمان (عج) براي اين رخ داد که مردم و امت اسلامي به‌صورت واقعي قدر نعمت ولايت را ندانستند و تجربه آن وقايع، امروز سبب درس‌آموزي و عبرت انقلاب اسلامي است و همه ما نه تنها در قول، بلکه در عمل، براساس سياست‌ها و تدابير ولي‌فقيه عمل کنيم و مسئولان نيز در اختلافات خود، نظرات مقام معظم رهبري را فصل‌الخطاب بدانند؛ در اين صورت است که جامعه ديني و انقلابي ما، به ويژه مديران‌ارشد آن، امتحان خود را نزد خداي متعال به خوبي پس مي‌دهند و زمينه‌هاي ظهور بيشتر و بهتر فراهم مي‌شود.