کد خبر 488627
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: افراد مبتلا به دردهای مفصلی مطلقاً پنیر نخورند,مگر با آویشن و نعنا و گردو، شیر را با زنجبیل و دارچین بخورند و ماست را با نعنا یا آویشن یا زنیان مصرف کنند، همچنین تخم‌مرغ آبپز به‌شدت برای این افراد ضرر دارد.

 به گزارش مشرق، علیرضا عباسیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره اینکه افراد مبتلا به دردهای مفاصل از مصرف چه غذاهایی پرهیز داشته باشند, اظهار داشت: افراد مبتلا به دردهای مفاصل از مصرف گوشت‌هایی که کهنه و مانده, دودی شده یا نمک‌سود شده هستند, پرهیز کنند.

به‌گفته وی افراد مبتلا به دردهای مفاصل از مصرف ماهی غیر از کیلکا، ماهی قزل‌آلا و ماهی سفید پرهیز کنند البته باید دانست که ماهی را با روغن کنجد و آویشن طبخ کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بیماران دچار دردهای مفصلی از مصرف گوشت گراز، مرغ ماشینی, ماست و پنیر پرهیز کنند و حتماً شیر را با دارچین و عسل مصرف کنند.

عباسیان ادامه داد: این افراد از مصرف هندوانه, سرکه یا غذاهای سرکه‌دار، ترشی‌جات و کلاً مواد غذایی ترش پرهیز کنند.

وی بیان داشت افراد مبتلا به دردهای مفصلی مطلقاً پنیر نخورند, مگر با آویشن و نعنا و گردو، شیر را با زنجبیل و دارچین بخورند و ماست را با نعنا یا آویشن یا زنیان مصرف کنند. البته باید دانست که ماست را همراه با غذا نباید مصرف کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تخم‌مرغ آبپز به‌شدت برای این افراد بد است چون خون را غلیظ و دردها را بیشتر می‌کند البته تخم‌مرغ عسلی برای این افراد مفید هم است.

عباسیان دادمه داد: غذاهای غلیظ مثل سیراب و شیردان، کله با غذاهای تلیتی همه به دردهای مفصلی دامن می‌زند. البته مصرف پاچه بدون کله مانعی ندارد.

وی بیان کرد: مصرف غذاهای خیلی چرب، حلوا و آشامیدن آب سرد همه برای بیماران دردهای مفصلی مضر است. میوه‌های تابستانی و میوه‌هایی که زود خراب می‌شوند مثل هلو و زردآلو همه مضر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: مصرف چغندر، زردک و خیار، تره، ترب، تربچه، پیازچه و غذاهای شور همه برای بیماران دچار دردهای مفصلی ضرر دارد.
منبع: تسنیم