مهمترین محورهای که امروز روزنامههای زنجیرهای اصلاحات به آن پرداختند، عبارتاند از:
1. اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز با حضور 7 رییسجمهور در تهران
2. حاشیه اعلام اموال بابک زنجانی در دادگاه
3. مانور مظلومنمایی مجدد بر رخداد اعتراضی مردم نسبت به حضور فعالان فتنه در قرچک
4. اثرگذاری لایحه شفافسازی منابع مالی و هزینههای انتخاباتی
5. نامه عذرخواهی سعید حجاریان به احمد توکلی
6. تاکید بر اخراج یا عدم عضویت نقوی حسینی از فراکسیون رهروان ولایت
7. کاهش تمرکز بر ایده انتخاباتی ائتلاف میان اصلاحات و اصولگرایان میانهرو
· درس بزرگ حجاریان به اصلاحطلبان
هرچند دیرهنگام، اما پس از 7 سال حجاریان پیرامون ادعای غیر واقعی خود نسبت به احمد توکلی تصمیم به «عذرخواهی» گرفت تا در هنگامه داغ برچسبزنی اصلاحطلبان به نیروهای ارزشی کور سوی امیدی در زیست سیاسی آنان مشاهده شود؛ شاید درس حجاریان اول گام برای اصلاحطلبان باشد که فرهنگ عذرخواهی را به تأخیر طولانیمدت نیاندازند و از هماکنون عذرخواهی را در دستور کار سیاسی خود قرار بدهند.
· احمدینژادیها بودند!
چه «کسانی» و با چه «هدف» رخداد شهرستان قرچک را رقم زدند؛ این سوالی است که روزنامههای اصلاحات پس از مانور دروغین مبنی بر انداختن عمامه موسوی لاری آغاز کردند. آنان از سوت آغاز یک «طرح» روایت میکنند؛ طرحی که مجریان اجرای آن «احمدینژادیها»، «تندروها» هستند و هدف ترسیمی آنان هجمه به «دولت» است.
· سه بار استعفاء نعمتزاده / روحانی: تا آخر سال بماند!
بسیاری از تحلیلگران سیاسی با رویکردهای جناحی مختلف، کابینه «کهنسال» دولت یازدهم را یکی از نقاط ضعف حجتالاسلام روحانی در چینش کابینه میدانند و حالا بار دیگر احتمال ترمیم کابینه بر سر زبانها افتاده است.
محمدرضا نعمتزاده اصلیترین گزینه تغییر است؛ این روزها نعمتزاده 70 ساله پیر وزیران دولت یازدهم با مشغلههای فراوان کارهای شخصی در ساختمان وزارت صنعت حضور دارد؛ مهرداد لاهوتی، نماینده مجلس بود میگوید که اخیراً خبر استعفای آقای نعمتزاده را در یک «بولتن محرمانه» خوانده و بر اساس آن، آقای نعمتزاده استعفای خود را در نامهای تقدیم رئیسجمهور کرده است و همچنین احمدعلی مقیمی نماینده مردم بهشهر نسبت به واکنش رییس جمهور نوشت: «ظاهراً آقای رئیسجمهور به وزیر صنعت گفتهاند تا آخر سال بماند.»