وی ادامه داد: بعد از تحولاتی که روز سه شنبه اتفاق افتاد، ضرورت همکاری بینالمللی و جدی برای مبارزه با افراط گرایی و تروریسم به عنوان یک اولویت بلا قید و شرط در جامعه بینالمللی مورد توجه است.
وزیر امور خارجه اضافه کرد: همین طور حقوق بشر، ضرورت توجه جدی به آن و خودداری اعمال استانداردهای دوگانه در موضوع حقوق بشر و همکاری در این زمینه از مباحثی بود که مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ظریف تصریح کرد: سیاستهای منطقهای و ضرورت برخورد جدی با مشکلاتی که در منطقه ما به افراط گرایی، تروریسم و تفکر تکفیری دامن میزند نیز مورد بحث قرار گرفت.
وی با بیان این که امروز در شرایط بسیار دشواری قرار داریم، اظهار کرد: نیاز به بحث گفتوگو و مشورت بیش از هر زمان دیگری در منطقه و جامعه بینالمللی وجود دارد و امیدواریم سیاست جدی و سازنده برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه و مبارزه با تروریسم در سطح بینالمللی شکل بگیرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی با اظهار امیدواری از این که به جای درگیری و افزایش تنش در منطقه، شاهد همکاری بیشتر در این حوزه باشیم، گفت: متاسفانه تحولات روز گذشته شرایط خوبی در منطقه ایجاد نکرده است.
ظریف افزود: ما توجه همه را به خویشتنداری و اینکه این اقدامات میتواند به نفع تروریستها تمام شود و از این تحولات تروریستها پیام بسیار غلطی دریافت کنند، جلب کردیم و امیدواریم این جدیت در مقابله با تروریسم جدیت جمعی باشد و منحصر به یکی دو کشور نباشد.
وزیر امور خارجه در بخش دیگری از سخنان خود به زمینههای همکاری با لوکزامبورگ اشاره کرد و گفت: لوکزامبورگ به عنوان مرکز بانکداری و سرمایه گذاری در اروپا و جهان و همینطور به عنوان یک کشور مهم صنعتی، زمینههای مختلفی برای همکاری دارد.
ظریف ادامه داد: امروز هم در حضور رئیس جمهوری و هم در نشست وزرای خارجه مباحث خوبی با لوکزامبورگ به عنوان یک کشور سرمایه گذار انجام شد و همین طور بعد از ظهر امروز هم جلسات متعددی با مسئولان جمهوری اسلامی ایران دارند.
وی اضافه کرد: امیدواریم این گفتوگو به همکاری گستردهتر مخصوصاً الان که در دوران پسابرجام و در آینده نزدیک، پسا تحریم قرار داریم منجر شده و با برداشته شدن موانع مختلف همکاریهای ایران و لوکزامبورگ زمینه همکاری بیشتر فراهم شود.