کد خبر 50573
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۱

در یکی از صحنه های حسی و تاثیر گذار شخصی به ایفای نقش می پرداخت که از اوباش معروف و شناخته شده یکی از مناطق حاشیه ای تهران است. وی در محل سکونت خود فردی شناخته شده در زمینه توزیع و فروش مواد مخدر و مشروبات الکی بوده و به همین دلیل بارها از سوی مسوولان، دستگیر شده و به عنوان «شرور سابقه دار» معرفی شده است.

به گزارش مشرق، رضا استادی روزنامه نگار، در سایت شخصی خود نوشت:«صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» که در کلام امام خمینی (ره) از آن به عنوان «دانشگاه عمومی» نام برده می شود؛ در ایام ارتحال بنیاگذار جمهوری اسلامی ایران فیلمی تلویزیونی پخش کرد که در آن یکی از اشرار باسابقه و شناخته شده جنوب تهران ایفای نقش کرده بود.

در این فیلم که در تعطیلات اخیر از یکی از شبکه های سیما پخش شد، در یکی از صحنه های حسی و تاثیر گذار شخصی به ایفای نقش می پرداخت که از اوباش معروف و شناخته شده یکی از مناطق حاشیه ای تهران است. وی در محل سکونت خود فردی شناخته شده در زمینه توزیع و فروش مواد مخدر و مشروبات الکی بوده و به همین دلیل بارها از سوی مسوولان، دستگیر شده و به عنوان «شرور سابقه دار» معرفی شده است و حتی از سوی این مسوولان دلسوز به مردم محل نیز به شکلی علنی معرفی شده است. نکته جالب توجه اینکه فرد مذکور در این فیلم در حالی حضور یافته که تعداد زیاد دیالوگ هایش او را از یک هنرور عادی متمایز و عملا تبدیل به بازیگری فرعی کرده که به سادگی از سوی مردم آن محل شناخته و باعث تعجب و اعتراض ساکنان محل شده است!

یکی از مخاطبان پایگاه اطلاع رسانی رضا استادی که از تماشای این فرد در تلویزیون دچار تعجب فراوان شده بود، طی تماسی با انتقاد شدید از مسوولان تلویزیون به دلیل عدم کنترل دقیق و صحیح بر تولیدات رسانه ملی گفت: « امام خمینی (ره) همواره تاکید داشته اند که میزان حال فعلی افراد است اما اینکه افرادی با چنین سابقه سیاهی در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران مقابل دوربین می روند، باعث می شود تا از این حضور سوء استفاده کرده و آن را دلیلی موجه بر حمایت دستگاه های دولتی از فعالیت های خود بدانند و بعضا ادعای ارتباط با نهادهای دولتی و تحت حمایت قرار گرفتن از سوی آنها را مطرح کنند. حال آنکه اگر چنین فردی توبه هم کرده باشد، می توان در پشت صحنه از آن استفاده کرد نه اینکه او را مقابل دوربین برد»!

متاسفانه در سال های اخیر صدا و سیما به جای نظارت دقیق و جدی بر روند شکل گیری تولیدات نمایشی خود، ساخت این آثار را به شکل «پیمانکاری» به تهیه کنندگانی واگذار می کند که صرفا به دنبال کسب سود بیشتر هستند.یکی از راههای رسیدن به سود بیشتر نیز استفاده از چهره های ارزان قیمت و ناشناخته است که معلوم نیست با چه سابقه ای، چه رابطه ای و چگونه به این تهیه کنندگان معرفی می شوند؟! مشخصات این فرد و فیلم مذکور جهت بررسی دستگاه های نظارتی در پایگاه اطلاع رسانی رضا استادی محفوظ است.