کد خبر 50639
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

متخصصان مركز كنترل و پيشگيري امراض آمريكا پس از يك مطالعه 20 ساله به اين نتيجه قطعي دست يافته‌اند كه مصرف ميوه‌ها و سبزيجات تاثير مثبت و آشكاري روي حفاظت از بدن در برابر بيماري ديابت دارد و خطر ابتلا به اين بيماري را تا حد زيادي كاهش مي‌دهد.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين متخصصان مي‌گويند: يك رژيم غذايي سالم شامل ميوه‌ها و سبزيجات مي‌تواند از بروز بيماري ديابت براي هميشه جلوگيري كند و افراد را در تمام طول عمر در برابر اين بيماري مصون نگه دارد. به گزارش روزنامه بلومبرگ، اين مطالعات نشان داد كه مصرف زياد ميوه و سبزي خطر ابتلا به ديابت را در افراد بالغ و بزرگسال به ويژه در زنان كاهش مي‌دهد. اين بررسي‌ها تاييد مي‌كند كساني كه به ديابت مبتلا هستند ميانگين مصرف روزانه ميوه و سبزيجات آنها خيلي كمتر از افرادي است كه تاكنون از اين بيماري در امان بوده‌اند. اين متخصصان تاكيد كردند ميوه يك منبع غذايي مرغوب و فوق‌العاده است و در عين حال گرايش و نياز طبيعي ما را به خوردن شيريني‌ها تامين مي‌كند. بر همين اساس بيماراني هم كه مبتلا به ديابت يا پيش‌ديابت هستند مي‌توانند از خوردن مقادير بيشتري از ميوه‌ها و سبزيجات تازه و مقادير كمتري از كربوهيدارت‌هاي فرآوري شده، سود ببرند و در نتيجه كيفيت زندگي خود را بهبود بخشند. اين مطالعه به طور مفصل در مجله طب پيشگيري منتشر شده است.