ارتش آمریکا در نظر دارد با بکارگیری سامانه‌ای موسوم به «دروغ نظام‌مند» در فضای سایبری و برای کاربران فارس و عرب،‌ دست به عملیات روانی و اطلاعاتی بزند.

به گزارش مشرق ، ارتش آمریکا در حال تولید نرم‌افزاری است که به ارتش این کشور اجازه می‌دهد تا با ایجاد هویت‌های جعلی آن‌لاین وارد چت‌روم‌ها و تالارهای گفتگوی آن‌لاین شده و به نفع آمریکا دست به پخش پیام‌ و عملیات روانی بزند. آمریکا در نظر دارد از این طریق نه تنها در فضای واقعی که در فضای سایبری نیز وارد جنگ و نبرد شود.
 
 
منتقدان این طرح را جنگ تبلیغاتی (پروپاگاندا) یا «دروغ نظام‌مند» نامیده‌اند و این در حالی است که خود مقامات آمریکا به آن برچسب «مقابله با خشونت، افراطی‌گری، و دشمنی در خارج از آمریکا» زده‌اند.
هنوز مشخص نیست که این طرح تا چه حد می‌تواند موثر واقع شود و یا اینکه میزان موفقیت یا شکست آن را به چه شکل می‌توان اندازه گرفت. همچنین با وجود مشکل قانونی استفاده از شخصیت‌های جعلی در آمریکا برای ارتش آمریکا، دولت‌مردان آمریکایی به شهروندان خود اطمینان داده‌اند این سامانه در داخل آمریکا استفاده نشده و برای کشورهای خاورمیانه و آفریقای جنوب شرقی، خصوصاً برای کاربران فارسی و عربی‌زبان، به کار برده خواهد شد.
آمریکا قصد دارد با استفاده از این سامانه و انجام عملیات‌های روانی در فضای سایبری، دست به تغییر نگرش مردم کشورهای مسلمان در مورد آمریکا زده و مردم این کشورها به ویژه نوجوانان و جوانان که قشر عمده کاربران فضای سایبری را تشکیل می‌دهند را با سیاست‌های خود همراه سازد تا از این طریق بتواند در سال‌های آتی از درون خود این کشورها و در راستای منافع خود دست به ایجاد تغییرات اجتماعی و سیاسی بزند.