کد خبر 50830
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۹

جانشين فرمانده نيروي انتظامي كشور از اجراي طرح برخورد با بدپوششي و مزاحمان نواميس در تهران و استان‌هاي گيلان و مازندران خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس،‌ سرتيب احمدرضا رادان روز سه‌شنبه در حاشيه نشست خبري خود در جمع خبرنگاران گفت: يكي از دغدغه‌ها و نگراني به حق مردم موضوع بدپوششي است كه با فرارسيدن تابستان نيروي انتظامي براساس وظيفه و مطالبات مردمي طرح تشديد برخورد با مزاحمان نواميس، بدپوششان و آلودگي صوتي را آغاز مي‌كند و در اين طرح شاخصه‌هاي برخورد با بدپوششي مانند گذشته براي خانم‌ها استفاده از مانتوهاي كوتاه و چسبان، روسري‌هايي كه مو از دو طرف مشخص شده باشد و براي آقايان لباس‌هاي زننده كه نمادهاي گروه‌هاي انحرافي را داشته باشند برخورد مي‌شود.

وي ادامه داد: همچنين در اين طرح پليس تمام واحدهاي توليدي و توزيعي را شناسايي كرده و در حال حاضر تمام اين واحدها شناسايي و برگه اخطاريه به آنها داده شده است.

سردار رادان گفت: در اين طرح تيم‌هاي موتورسوار راهنمايي و رانندگي و انتظامي تشكيل شده است كه در اتوبان‌ها و معابر اقدام به گشت‌زني مي‌كنند و افرادي كه چه سرنشين و چه راننده وضعيت پوشش نامناسب داشته باشند برخورد مي‌كنند و خودروي اين افراد به پاركينگ منتقل خواهد شد و خود افراد بد پوشش به واحدهاي انتظامي منتقل مي‌شوند.

جانشين فرمانده نيروي انتظامي در رابطه با نوع بررخود پليس با افراد بدپوشش گفت: در مرحله اول براي افراد سابقه انتظامي ايجاد مي‌شود و اين سابقه به منزله سوء سابقه افراد نخواهد بود و پس از انتقال به واحدهاي انتظامي اين افراد بايد تغيير وضعيت ظاهري بدهند. اما اگر اين افراد براي بار دوم دستگير شوند پس از تشكيل پرونده به مقامات قضايي معرفي خواهند شد كه خوشبختانه تجربه نشان داده است مردم ما به ارزش‌ها احترام مي‌گذارند و افرادي كه براي بار دوم دستگير مي‌شوند تعدادشان بسيار اندك است.

وي با اشاره به اينكه افرادي بدپوشش 4 برابر افراد ديگر در معرض مزاحمت قرار مي‌گيرند گفت: براساس اين طرح پليس از 25 خرداد در تهران و دو استانهاي گيلان و مازندران اين طرح را به اجرا مي‌گذارد و يكي ديگر از مفاد اجراي اين طرح برخورد با حادثه صوتي براساس دستور مقام قضايي است و خودروي اين افراد توقيف و لوازم جانبي غيرمعمول مانند ساب‌ تحويل مقام قضايي مي‌شود. همچنين پليس در اين طرح با افرادي كه در خودرو و معابر اقدام به سگ‌گرداني مي‌كنند برخورد خواهد كرد.

جانشين فرمانده نيروي انتظامي كشور با اشاره به آغاز تعطيلات تابستاني و افزايش استفاده مردم از تفرجگاه‌ها و پارك‌ها پليس به صورت 24 ساعته اين اماكن را كنترل خواهد كرد و قرار نيست استانهاي شمالي به حيات خلوتي براي هنجارشكنان تبديل شود.

سردار رادان يكي از مواردي كه پليس به شدت با آنها برخورد مي‌كند را موضوع مزاحمت نواميس ذكر كرد و گفت: برخي از مزاحمت‌هاي نواميس با اصلاح نوع پوشش برطرف خواهد شد اما افرادي هستند كه اين اقدام را تفريح مي‌دانند و پليس بشدت با اين افراد برخورد كرده و بلافاصله حتي براي يك بار اگر اين افراد دستگير شوند به مقامات قضايي معرفي خواهند شد.

وي در خصوص جوسازيي رسانه‌هاي بيگانه گفت: ما مطمئن هستيم پس از درج اين اخبار تا روز بيست و پنجم رسانه‌هاي بيگانه در اين خصوص جوسازي كنند ولي ما لحظه‌اي از وظيفه و مطالبات مردمي عقب نخواهيم نشست.

وي در خصوص انتخاب نوع ماموراني كه در اين طرح شركت خواهند كرد گفت: به تمام اين ماموران آموزشهاي لازم داده شده است و در اين موضوع دو نكته را مد نظر قرار خواهيم داد: 1 - حقوق شهروندي كه احترام به مردم خواهد بود 2- تكليف شهروندي است كه مردم موجبات اجراي ماموريت ماموران را فراهم مي‌كنند.

سردار رادان درباره نقش ديگر دستگاه‌ها در اين موضوع گفت: مدتي است رسانه‌ها نيروي انتظامي را در اين رابطه مورد سوال قرار داده‌اند و با اجراي اين طرح به حمايت خوب دستگاه قضايي و رسانه‌ها مي‌خواهيم رسانه‌ها مسووليت ديگر دستگاه‌ها را مورد سوال قرار بدهيم و با اين اجراي اين طرح ما فضايي فراهم مي‌كنيم كه ديگر دستگاه‌ها در اجراي اقدامات خود در اين رابطه تسهيل باشند.

سردار رادان در باره اجراي اين طرح در نقاط ديگر كشور گفت: اين طرح در 25 خرداد در تهران و گيلان و مازندران اجرا مي‌شود و از 10 روز بعد از آن در ديگر استانهاي هدف اجرا خواهد شد.

سردار رادان در رابطه با موضوع زنان خياباني گفت: بدپوششي و زنان خياباني دو موضوع و مقوله جدا است و بدپوششي به مسئله ضد ارزشي براي تخريب ارزش‌هاي جامعه است اما زنان خياباني موضوع جدا از بدپوششي است كه جمع كردن اين افراد كار ساده‌‌اي است اما مكاني بايد باشد كه اين افراد را تحويل بگيرند تا اصلاح شوند و براي آنها اشتغالزايي كنند و براي كشور ما نبايد كار سختي باشد كه براي اين افراد كار ايجاد كنند.

وي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه يكي از مقامات انتظامي عنوان كرده بود كمتر از 100 زن خياباني در تهران هستند اين موضوع را از اساس كذب اعلام كرد و گفت: البته تعداد اين افراد مشخص است.