وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه گفت: «امروز درباره مشورتهای سیاسی و منطقهای گفتگو و تفاهم کردیم مشورت ها به صورت مرتب انجام شود. توافق کردیم روادید و روابط بانکی بین دو کشور تسهیل شود. موضوعات منطقه بالکان و منطقه ما که هر دو از افراط و خشونت رنج میبرند و پناهندگان در اروپا و روند درخواست بوسنی در اروپا نیز مورد گفتگو قرار دادیم».
وی تصریح کرد: «جمهوی اسلامی ایران همواره معنقد بوده که بحران سىوریه راه حل نظامی نداشته و تنها راه گفتگوی بین مردم سوریه بوده و وظیفه دیگران تسهیل این گفتگوها است. ایران در طرحهایی که ارایه کرده است، تاکید آنها بر آتشبس به عنوان اولین گام بوده است. آتش بس به عنوان اجازه فعالیت به داعش یا النصره یا سایر گروههای مرتبط با القاعده و یا احرارالشام نیست. در آتشبس باید از ارسال کمک به گروههای تروریستی و نیروگیری جدید توسط داعش و النصره جلوگیری شود».
ظریف در ادامه عنوان داشت: «هنوز جزییات آتش بس که اصل آن در مونیخ مورد توافق قرار گرفت، محل بحث بوده و مورد توافق قرار نگرفته است. امیدواریم کشورهای منطقه بالاخص رژیم عربستان که به جنگافروزی پرداخته هر چه زودتر به این نتیجه برسند که راه تغییر نگرششان در منطقه است».
وزیر خارجه بوسنی نیز در این کنفرانس خبری گفت: «بسیار خوشحالیم که اولین ملاقات را پس از توافق هستهای و رفع تحریمهای ایران انجام میدهیم. درباره مسایل اقتصادی بحث کردیم زیرا معتقدیم روابط سیاسی باید تاثیر کلیدی در ارتقا روابط اقتصادی داشته باشد».
وی تأکید کرد که بوسنی فرصتهای همکاری ایران در زیرساختهای بوسنی را بررسی خواهد کرد.
وزیر خارجه بوسنی گفت: «درباره ارتقا توریسم بین دو کشور نیز گفتگو کردیم. درباره تسهیل ویزا و روابط بانکی نیز گفتگو کرده و منتظر پیشرفت در این دو حوزه هستیم. درباره وضعیت در سوریه و یمن نیز گفتگو کردیم و امیداریم آتشبس به زودی در سوریه برقرار شود».