در میان سوابق جهادی کاظم رستگار از حضور در کردستان عراق تا شرکت در عملیات«الی بیت المقدس»با مسئولیت فرمانده گردان از لشکر حضرت رسول(صلوات الله علیه) و حضور در لبنان دیده می شود. او در مهرماه 61 ازدواج کرده، چند روز پس از ازدواج راهی منطقه عملیاتی گردید.
پس از استعفای حاج علی رضا موحد دانش از فرماندهی تیپ 10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه)، کاظم رستگار فرماندهی این تیپ را برعهده گرفت.به دنبال عملیات خیبر و مباحثی که بر سر نحوه اداره عملیات ها در میان یگان های سپاه تهران و ستاد کل سپاه ایجاد شد، کاظم رستگار از جمله فرماندهانی بود که برای ایجاد سهولت در فرماندهی جنگ و یکدستی در اداره عملیات ها، داوطلبانه از تمام مسئولیت های خود کناره گرفت و به فاصله مدت کوتاهی، به صورت یک پاسدار بسیجی در عملیات بدر شرکت کرده و در خط مقدم نبرد (شرق رودخانه دجله) به تاریخ 25 اسفند 1363 شربت شهادت را نوشید.
پیکر پاک شهید کاظم نجفی رستگار، پس از 13 سال در منطقه هورالهویزه تفحص شد و به تهران منتقل گردید. مزار این سردار مخلص، در قطعه 24 بهشت زهرای تهران (قطعه: 24 ردیف: 74 شماره: 23 ـ پایین مزار شهید بروجردی) به خاک سپرده شده است.
آن چه می بینید ، آخرین برگ مرخصی سردار شهید کاظم نجفی رستگار است که مهلت آن حدود دو هفته پیش از تاریخ شهادتش ، به پایان رسیده است. این سند در حقیقت نشان از وفاداری کاظم رستگار به سپاه و تقید به التزامات آن ، حتی در زمانی است که مورد بی مهری برخی همرزمانش قرار گرفته بود.
وی در آن ایام برای عدم حضور در محل خدمت خود هیچ الزامی نداشت و خیلی ها خوشحال نیز می شدند که کاظم بدون سر و صدا ، مدتی را از جمع همرزمانش دور باشد.شاید علتِ طولانی بودن این مرخصی هم همین باشد. به هر حال رستگار آخرین مرخصی خود را بی جنجال رفت و بدون کمترین هیاهویی بازگشت و چند روز بعد، دوشادوش شاگردان بسیجی اش ، آسمانی شد.
روحمان با یادش شاد
روحمان با یادش شاد
سردار شهید حاج کاظم نجفی رستگار ، فرمانده لشکر 10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه)