وی در پاسخ به اینکه آیا جشنواره فیلم مدافعان حرم باید تمرکز خود را معطوف به عامه مردم یا هنرمندان کند بیان کرد: بهنظر من اگر هدف برگزاری، جشنوارهای مردمی است باید مردم نسبت به این موضوع مهم دغدغهمند شوند.
علیاکبری که سابقه تهیه فیلمهای ارزشی زیادی را در کارنامه کاری خود دارد، درباره علت خلأ موضوع مقاومتهای جدید منطقه در سینمای ایران توضیح داد: بهنظر من سیاست مشخصی از سوی مدیران ارشد فرهنگی کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به این موضوع اتخاذ نشده است. همچنین مشخص شدن بودجه خاصی از سوی مجلس شورای اسلامی برای پرداختن به موضوع مدافعان حرم و جریانهای مقاومت جدید و اتفاقات اخیر منطقه میتواند هنرمندان را برای بهرهگیری از این سوژهها کمک و تسهیلات لازم را برای آنها ایجاد کند.
وی همچنین ادامه داد: هنرمندان ایرانی دوست دارند درباره انقلاب و دفاع مقدس فیلم بسازند و حرف بزنند اما امکاناتشان محدود هست، برای مثال اگر اکنون بخواهیم درباره آزادسازی خرمشهر فیلم بسازیم کارمان خیلی سخت است و سازمانهای سینمایی شاید از پس تأمین هزینههای این اثر برنیاید بنابراین با توجه به خواستههای مقام معظم رهبری از هنرمندان و تأکیداتشان بر توجه بیشتر به آثار ارزشی، لازم است مصوبهای وجود داشته باشد که کار را برای هنرمندان در حوزه دفاع مقدس و مقاومت سادهتر کند، بهویژه برای پرداختن به ماجراهای یمن، سوریه و عراق که این بار نهفقط از سوی آمریکا بلکه بهواسطه دشمنان جدید و دستنشاندههای آن هدایت میشود.
نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم بههمت خبرگزاری فارس و با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری کتیبه نوای فاطمی 5 خرداد ماه سال جاری در دو بخش مستند و نماهنگ برگزار میشود. فیلمسازان تا 31 فروردینماه فرصت دارند آثار خود را با مراجعه به سایت www. modafeanfilmfest. ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.