وی در این رابطه افزود: توان صنعت دفاعی ما در این عرصه به اندازهای است که میتوان امروز با استفاده از دانش بومی تمامی نیازهای صحنه نبرد را در داخل طراحی و به مرحله ساخت رساند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: یکی از کارهای مثبتی که در این رابطه در سطح نیروهای مسلح انجام شده است، بحث انتقال دانش، از صنعت دفاعی کشور به دیگر نیروهاست؛ که تاکنون به خوبی انجام شده؛ یعنی دانش پهپادی علاوه براین که در صنعت دفاعی وجود دارد در سطح نیروها نیز انتقال یافته است.
امیر پوردستان خاطرنشان کرد: همانطوری که شاهد بودید در رزمایش بیتالمقدس 28، پهپاد "سیراف" را مورد ارزیابی قرار دادیم؛ این پهپاد قابلیت حمل تسلیحات متنوع و سنگین را دارد و همچنین از مداومت پروازی بالایی برخوردار بوده و قادر است تصاویر صحنه نبرد را بهصورت آنلاین به مراکز فرماندهی کنترل ارسال کند.
وی افزود: امروز قابلیتهای پهپادی بسیار زیادی در نیروی زمینی وجود دارد؛ که میتوانند بهعنوان دست بلند نزاجا در کنار راکتها اجرای ماموریت کنند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه پهپاد "سیراف" برای نخستین بار در رزمایش مورد تست عملیاتی قرار گرفته و همچنان جهت ایجاد قابلیتهای دیگر مراحل تحقیقاتی را میگذراند، گفت: بنا داریم این پهپاد را به سرجنگی مسلح کنیم.
وی تصریح کرد: در رزمایش بیتالمقدس 28 تصمیم به استفاده از پهپادهایی که دارای سرجنگی هستند را داشتیم؛ اما امکان تست برای ما فرآهم نشد.
شایان ذکر است پهپاد اتوپایلوت «سیراف» در مرحله سوم رزمایش بیتالمقدس 28، با برد بیش از یکصد کیلومتر و بیش از یک ساعت مداومت پروازی در حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش رونمایی شد.
این پهپاد که قادر به تصویربرداری و ارسال آنلاین تصاویر به پست فرماندهی است، توسط متخصصان دانشکده پدافند مرکز آموزش توپخانه نزاجا ساخته شده است.