وی قهاریسعید را فرمانده لشگر سوم مخصوص شهدا در شمال غرب و آذربایجان غربی معرفی کرد و افزود: این فرمانده شهید متولد سال 1331 در شهر اسدآباد همدان بود. دوران کودکی را در این شهر سپری کرد و در وقایع انقلاب اسلامی حضور داشت. وی از گروه موسسان بسیج در شهر همدان بود و در سال 59 به عنوان اولین فرمانده سپاه وقت همدان انتخاب شد. مسئولیت در منطقه سنقر، فرماندهی سپاه مریوان، خدمت در تیپ الغدیر یزد و فرماندهی لشگر سوم مخصوص شهدا از جمله مسئولیتهای وی بود.
به گفته رستمی، سردار قهاریسعید سال 1385 در ماجرای درگیر شدن با گروه پژاک، به شهادت رسید و در یادداشتهای به جا مانده از او به برخی درگیریها با این گروه در روزهای آخر زندگی قهاریسعید اشاره شده است.
این نویسنده درباره چگونگی نوشتن این یادداشتها گفت: شهید قهاری یادداشتهایی به صورت روزانه در سالنامه داشت. این سالنامهها حدود 30 عدد میشد که در این میان، برخی سالها چند تقویم و برخی روزها نوشته نشده بودند. من این یادداشتها را منهای برخی اطلاعات نظامی یا سوء تفاهمهای خانوادگی و دوستی به صورت روزشمار آوردهام.
وی ادامه داد: این حجم از مطالب در کتابی با 560 صفحه نوشته شده است. «یادداشتهای سعید» به صورت کتاب و یک تقویم طراحی شده است. از ویژگیهای این یادداشتها این است که در طول زمان متحول شدهاند و پختگی نویسنده اثر در طول این سالها مشخص است. من دو تصویر از متن یادداشتها و تصاویری هم در پایان کتاب آوردهام. یادداشتهای این کتاب شامل خاطرههایی از زندگی سیاسی، نظامی و خانوادگی شهید قهاری میشود.
رستمی گفت: نوشتن زندگینامه مختصری از شهید قهاری با توجه به یادداشتهایی که وجود داشت کار مشکلی بود. او در نامهای با عنوان «سرباز پا به پوتین» برای رهبر معظم انقلاب نوشته و خود را در آن معرفی کرده بود. متن این نامه نیز از سوی خانواده شهید در اختیارم قرار گرفت. به این ترتیب، او از قلم خود به مخاطب معرفی میشود.