به گزارش مشرق به نقل از فارس، حسين فدايي در نشست کميته هاي سهگانه و اعضاي شوراي مرکزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به تشکيل جبهه پايداري گفت: جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي اعتقاد دارد هر جمعيتي که ميان اصولگرايان بهوجود بيايد اگر در راستاي گفتمان انقلاب اسلامي باشد بايد از آن حمايت کنيم. چرا که ميان متدينين سلايق متعددي وجود دارد.
وي افزود: اگر عدهاي مشابه ما نبودند اينگونه نيست که نبايد براي آنان حيات سياسي قائل شويم و هر گروهي که بخواهد گفتمان انقلاب اسلامي را دنبال کند مورد حمايت جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي است.
دبير کل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به تشکيل شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب در آستانه تشکيل مجلس هفتم گفت: در آن زمان نيز عدهاي ظرفيت برخي گروهها و احزاب را برتر ميدانستند اما بسياري ديگر معتقد بودند ظرفيت گستردهاي وجود دارد که آرمانگرا و اصولگرا هستند و حاضر نيستند تحت پرچم يک حزب سياسي فعاليت کنند و لذا ما بايد بتوانيم اين رابطه دوطرفه را با اين بدنه ايجاد کنيم که اين مبناي تشکيل شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب بود.
فدايي با بيان اينکه جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي نيز نقش زيادي در اين موضوع ايفا کرد اظهار داشت: اين ظرفيت به ميدان آمد و منشأ خير و برکت شد اما بر اساس برخي مباحث اين اتحاد دچار آسيب شد که اين آسيب زيانبار و قابل پذيرش نبود.
دبيرکل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي ادامه داد: بعد از روي کار آمدن مجلس هفتم و دولت نهم تلاش کرديم به سمت وحدت و برطرف شدن موانع پيش برويم اما در اوايل سال 90 اتفاقاتي در کشور افتاد که قابل پذيرش براي هيچ اصولگرايي نبود و افرادي که به حاميان تام و تمام دولت معروف شده بودند دچار يک شوک جدي در بدنه اجتماعي خود شدند و احساس کردند نميتوانند به روش و سازوکار گذشته فعاليت خود را ادامه دهند.
وي با بيان اينکه آنها بر همين اساس تلاش کردند يک تشکل جديد را ساماندهي کنند گفت: اينکه اين ظرفيت بيسرپرست باشد براي آنها نگران کننده بود و بعد از اينکه تعدادي از آنها توانستند اين تشکيلات (جبهه پايداري) را ايجاد کنند اميد مثبتي ايجاد شد و ما نيز اين امر را مثبت ارزيابي ميکنيم.
وي تصريح کرد: در عين حال ما نسبت به بعضي از مواضع و افراد سؤال و ابهام داريم که اميدواريم براي آن سؤالات و ابهامات در فرآيند مواضع اجرايي پاسخهاي مثبت دريافت کنيم و آرزو داريم افرادي که مواضع اشتباه داشتند آن را جبران کنند. چرا که معتقديم اگر نسبت به افراد سؤالي داريم بايد در بستر زمان حل شود.
وي با بيان اينکه: "برخي ابهامات نسبت به اشخاص در فرآيند 7+8 منجر به اين نميشود که ما آنها را به طور کامل نفي کنيم و از آنها حمايت نکنيم "، گفت: حمايت جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي از روي ضابطه و منطق است و ما روحيه برتري طلبي و متمايز بودن شاخص نسبت به ديگران را نمي پسنديم.
دبير کل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي اظهار داشت: ما اين همت و تلاش جديد را که تشکلي اعلام موجوديت کرد مثبت مي دانيم و آنها را ضلعي از اضلاع گسترده اصولگرايي مي دانيم و بنا نداريم آسيب ها و اشکالات را بزرگنمايي کنيم.
وي ادامه داد: آنچه که همواره به عنوان بزرگترين شاخص نسبت به عناصر و شخصيت ها مد نظر ما است موضوع ولايتمداري است و از اين منظر به افراد امتياز مي دهيم.
فدايي خاطر نشان کرد: ما تلاش مي کنيم جبهه متحد اصولگرايان شکل بگيرد و از جريان فتنه و انحراف بازدارنده شود و البته فصل تمايز ما با ديگران رعايت شاخص هاي ايجابي است چرا که يک اصولگرا بايد ضد انحراف، ضد فساد و ضد فتنه باشد.
دبير کل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با بيان اينکه معيار ما براي ارزيابي افراد، شاخص هاي اصولگرايي است که در راس آن ولايتمداري قرار دارد گفت: بايد با توجه به گفتمان، وجود قوت ها و ضعف ها و عناصري که مي خواهيم با آنها وحدت کنيم جلو برويم و وحدت براي ما اين است که اگر نقاط قوت بيشتر است دست در دست هم جبهه اصولگرايي را تقويت کنيم.
وي با تاکيد بر اينکه مصلحت عمومي نظام در اين است که در مقابل فتنه و انحراف و دشمنان ظرفيت افزايي کنيم گفت: آيت الله مصباح يزدي و موسسين جبهه پايداري فرمودند که ما زير پرچم وحدت کار مي کنيم و هماهنگ با جريان وحدت عمومي اصولگرايان حرکت مي کنيم.
وي با اشاره به نحوه شكلگيري "شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب اسلامي " در دوره هاي قبل بيان داشت: در بين دوستاني كه از سال 80 به بعد دور هم جمع شده و تشكلي به نام شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب را سامان دادند دو ديدگاه جدي وجود داشت.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي درباره ديدگاه اول گفت: اين ديدگاه معتقد است كه ظرفيتهاي گروهها و تشكلهاي سياسي برتر و اثرگذار است.
وي درباره ديدگاه گروه دوم نيز تصريح كرد: عدهاي نيز هستند كه بخشي از ظرفيت بدنه اجتماعي را دارند و آرمانگرايي، اصولگرايي و ارزشهاي آرمان انقلاب را دنبال ميكنند و حاضر نيستند زير پرچم يك گروه سياسي فعاليت كنند.
دبيركل جمعيت ايثارگران اعتقاد گروه دوم را به اين معنا ندانست كه اين عده گفتمان انقلاب اسلامي را قبول ندارند و اضافه كرد: اينها داراي ظرفيت اجتماعي خوبي هستند.
وي مبناي شكلگيري شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب را ايجاد رابطه و تعامل منطقي و سازنده با دو طرف تشكل ها و بدنه اجتماعي عنوان كرد و گفت: اين شورا در اين راستا نقش جدي ايفا كرد. هرچند كه در مواردي نسبت به اين فكر مقاومت شد، ولي بالاخره موضوع جا افتاد.
وي درباره مخالفت برخي افراد و جريان هاي اصولگرا با برخي ديگر و توهم خود را معادل همه اصولگراها دانستن، تصريح كرد: روحيه برتريطلبي نسبت به ديگران را نميپسنديم و قائل نيستيم كه همه گروهها مواضع صددرصد درستي در گذشته داشتهاند، اتفاقا يكي از ابهامات همين موضوع است كه برخي رفتارهايي كه نتيجهاش اتفاقات اوايل سال است، ريشه در مواضع چنين افرادي دارد.
وي ادامه داد: اين تشكل جديد ضلعي از اضلاع گسترده اصولگرايي است و به نيمه پر ليوان و نكات مثبت ميانديشيم و از اين منظر به مسئله نگاه ميكنيم.
دبيركل جمعيت ايثارگران با اشاره به اينكه در مجموع مهمترين شاخص براي ارزيابي گذشته، حال و آينده افراد شاخص ولايتمداري است، اظهار داشت: مجموعه كساني كه در عرصه سياسي بازيگر هستند را به رسميت شناخته و تلاش ميكنيم جبهه متحد اصولگرايان و كميته 7+8 با قوت بيشتري شكل گرفته و ادامه حيات سياسي داشته باشد.
وي با بيان اينكه فصل تمايز جبهه اصولگرايي با ديگران در رعايت شاخصهاي ايجابي و سلبي اصولگرايي است، تاكيد كرد: استكبارستيزي، ضد فتنه بودن ، ضدانحرافي بودن و علاوه بر اين موارد «ضد فساد بودن» از جمله شاخصهاي مهم سلبي است.
وي افزود: شكلگيري گروهها در بحرانها را نميتوان منشا قضاوت قرار داد. چون سرعت مسائل خيلي بالا است . مجموع خط رفتاري و موضعگيريهاي افراد را بايد نگاه كرد؛ در بحران ها بهترين شرايط موضعگيري افراد است؛ ولي مجموعه را بايد نگاه كرد.
وي تاكيد كرد: مصلحت عمومي جريان اصولگرايي و نظام را در اين ميبينيم كه نيروهاي انقلاب دست در دست هم در مقابل فتنه، انحراف و دشمنان وحدت افزايي كنند.
وي با بيان اينكه بايد در مقابل تهديدات و مشكلات، كشور را جلو ببريم گفت: هر جرياني ضعفها و نقاط قوت دارد كه بايد از ضعف ها عبور كرد و به سمت پيشرفت و ايجاد نقاط قوت حركت كرد.
نماينده مردم تهران در مورد تحليل وضعيت ورود اصلاحطلبان به انتخابات خاطرنشان كرد: چند واژه وجود دارد كه بايد تكليفش روشن شود، يكي دوم خرداد، يكي اصلاحطلب و يكي فتنه، كه الآن مترادف همديگر مطرح ميشوند يعني اصلاحطلبان همانهايي هستند كه فتنهگرند و فتنهگران همانهايي هستند كه دومخردادي هستند كه البته به اعتقاد ما كساني كه يك روزي تحت عنوان دومخرداد يا اصلاحطلب فعاليت ميكردند، بينشان افرادي هستند كه جريان فتنه را قبول ندارند و نسبت به توطئههاي نظام سلطه موضع دارند.
وي اضافه كرد: اينان نسبت به اتفاقاتي كه سردمداران داخلي فتنه انجام دادند به صورت اساسي و جدي معترضند، فلذا پيشنهاد ما براي اين افرادي كه سلامت فكري دارند اين است براي اينكه موضعشان با موضع جريان فتنه يكي نباشد، با يك عنوان، نام و با هويت جديدي وارد صحنه شوند كه خسارتهاي جريان فتنه متوجه آنها نشود.
وي گفت: اما جريان فتنه يك جريان ساختارشكن است و مقابل جمهوريت و اسلاميت نظام ايستاد و با آراي مردم مقابله كرد، همچنين همراهي كرد با كساني كه مواضع اساسي نظام را به چالش كشاندند. لذا آنها صلاحيت ندارند كه مسئوليت خدمت بر اين مردم را داشته باشند.
نماينده مردم تهران تاكيد كرد: آنها خود را سلب صلاحيت كردهاند اما اگر ميخواهند برگردند و درون نظام خدمت كنند ابتدا بايد اعمال و مواضع جريان فتنه را محكوم و اعلام برائت و توبه كنند همچنين بايد ضدانقلاب و نظام سلطه را محكوم و به شكلي جبران و اعتماد سازي كنند تا امكان گفتوگو روي اين موضوع و اين جريان فراهم شود.
وي خاطرنشان ساخت: جريان اصلاحات به معناي دوم خرداد و فتنه عمرش به پايان رسيده اما معتقدم نظام سلطه، انحراف و فتنه به سمتي گام بر مي دارد که انتخابات مجلس نهم را به چالش بکشد و از اين منظر فکر مي کنم وحدت اصولگرايان بسيار لازم و ضروري است
کد خبر 59598
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۹
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با تأكيد بر تقويت جبهه متحد اصولگرايان و كميته 7+8 گفت: مسئولان "جبهه پايداري انقلاب اسلامي " در جلسه اعلام موجوديت تأكيد كردند كه زير چتر وحدت اصولگرايان هستند.