کد خبر 606426
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی با بیان این که سازمان مدیریت تا کنون از ۶۵۰۰ میلیارد تومان منابع خرید تضمینی گندم فقط ۱۱۰۰ میلیارد تومان اختصاص داده است، گفت: ۲ بانک خصوصی هم که باید منابع می‌دادند، به تکلیف خود عمل نکردند.

 

به گزارش مشرق، علی قنبری در پاسخ به اینکه با توجه به ادامه فصل برداشت گندم توسط کشاورزان و کمبود منابع برای پرداخت خرید تضمینی و تاخیر در پرداخت، چه فکری برای این موضوع شده، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی ما این است که در سال زراعی جدید 10 میلیون تن خرید تضمینی گندم انجام شود که 13 هزار و 400 میلیارد تومان پول برای خرید تضمینی این گندم‌ها لازم است.

وی اضافه کرد: تا کنون 8 میلیون تن گندم به ارزش 10 هزار و 100 میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شده که 5 هزار و 510 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی با تاکید بر اینکه پول خرید تضمینی کشاورزان تا پایان فصل برداشت پرداخت خواهد شد، خاطرنشان کرد: 3 منبع برای پرداخت‌ها وجود دارد که یکی از آنها تسهیلات بانکی است و 5200 میلیارد تومان از طریق بانک‌های کشاورزی،‌ سامان، پاسارگاد، پارسیان، رفاه و صادرات قرار است در اختیار کشاورزان بابت خرید تضمینی قرار گیرد.

وی به کارشکنی برخی از بانک‌ها برای پرداخت مطالبات کشاورزان اشاره کرد و افزود: علی‌رغم ابلاغ بانک مرکزی و فشارهایی که کشاورزان آورده‌اند، دو بانک سامان و پاسارگاد که هر کدام 800 میلیارد تومان منبع برای خرید تضمینی در اختیار دارند، در این زمینه کم لطفی کرده و تاکنون چیزی نپرداخته‌اند.

قنبری بخش دیگری از پرداخت‌ها برای خرید تضمینی گندم را مربوط به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور دانست و گفت: 6500 میلیارد تومان نیز از این محل برای خرید تضمینی باید تامین شود که تاکنون 1100 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی سومین منبع تامین پرداخت خرید تضمینی خرید گندم کشاورزان را منابع داخلی شرکت بازرگانی داخلی برشمرد و افزود: 1700 میلیارد تومان از این محل باید پرداخت شود که تاکنون هزار و 60 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.


منبع: فارس