به گزارش مشرق، عليرضا اسدالهي با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: محيط دانشکده که زير نظر آموزش و پرورش استان است، با اجاره دادن بخشي از اين مرکز به آسايشگاه خصوصي رواني و ادغام آن با دانشکده، مشکلاتي را براي ما ايجاد کرده است.
وي افزود: از جمله مشکلاتي که ما با آن دست و پنجه نرم ميکنيم بحث اختلاط اين آسايشگاه است، خانوادههايي که براي ملاقات ميآيند نيز محيط دانشکده را دگرگون کردهاند و شلوغي و سر وصداي افراد مانع از برگزاري کلاسهاي آموزشي ميشود. از طرفي درب ورودي و خروجي دانشکده و آسايشگاه يکي است و آمد وشد آمبولانسها مشکلساز شده است.
اسدالهي در ادامه گفت: طبيعتا بيمار رواني بايد در محدوده شهري نباشد ومکاتبات ما و پيگيريهاي انجام شده با مسئولين درباره جداسازي اين دو مرکز سودي نداشته است و وعدههاي آنها در اين خصوص عملي نشد.
اسدالهي همچنين درباره محل اين دانشکده در حومه شهر گفت: اطراف دانشکده را مناطق مسکوني حاشيه شهرمحصور کرده است و اغلب ساکنان آن از مهاجران روستاها هستند، عمده مشاغل اين افراد نيز کاذب است و اين امر، امنيت فکري و اجتماعي دانشجويان را سلب کرده است، بعد مسافت دانشکده هم به اين قضيه دامن زده است و با وجود وعده مسئولين درباره سرويس اياب و ذهاب دانشجويان، اين موضوع به يک معضل تبديل شده است.
رييس دانشکده فني پسران ايلام همچنين در مورد فضاي آموزشي دانشکده اظهار کرد: به طور طبيعي فضاي دانشگاهي بايد از ديگر فضاهاي آموزشي متمايز باشد، در حالي که اين محيط براي دبستان ساخته شده است و فضاي دبستاني چهره دانشکده را مخدوش کرده است.
وي در ادامه با اشاره به اينکه تعدادهزار و 700 دانشجو در اين دانشکده مشغول به تحصيلند و اغلب آنها غيربومياند، گفت:خوابگاهي که براي دانشجويان در نظر گرفته شده است ظرفيتي محدود دارد و فقط پذيراي 138نفر از دانشجويان است، شيوه گزينش اين افراد هم به صورت قرعهکشي است، البته تسهيلاتي براي خانواده شهدا و افراد تحت پوشش کميته امداد در نظر گرفته شده است.