رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران گفت: در خصوص املاک شهرداری به‌نظر من نکاتی وجود دارد که نشان می‌دهد اطلاعات و آدرس غلط به ملت می‌دهند برای اینکه با یک دروغ نجومی موضوع حقوق‌های نجومی را از ذهن مردم محو کنند.

به گزارش مشرق، پرویز سروری درباره انتشار اخباری مبنی بر واگذاری بی‌ضابطه املاک به مسئولان شهرداری و برخی اعضای شورای شهر تهران اظهار داشت: بدیهی و طبیعی است که وظیفه نمایندگان ملت چه در شورا و چه در شهرداری حمایت از حقوق ملت است.
 
وی ادامه داد: نخستین وظیفه نسبت به کسانی که دست به تضییع حقوق ملت می‌زنند و به چپاول بیت‌المال اقدام می‌کنند متوجه نمایندگان مردم است تا با این اقدامات مقابله کنند و حقوق ملت را از حلقوم افراد متجاوز دربیاورند.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران مطرح کرد: اما در خصوص املاک شهرداری به‌نظر من نکاتی وجود دارد که نشان می‌دهد اطلاعات و آدرس غلط به ملت می‌دهند برای اینکه با یک دروغ نجومی موضوع حقوق‌های نجومی را از ذهن مردم محو کنند.
 
سروری افزود: سؤال این است که چرا در نخستین اقدام نمایندگان ملت در شورای شهر مورد هجمه قرار می‌گیرند؟ نماینده‌ای که طی سال‌های طولانی زندان‌های بعث را به جان خریده، در آن سلول‌های نمور از حقوق ملت و عزت آن دفاع کرده و بعد در همه عرصه‌ها در نوک پیکان حمایت از حقوق مردم فعالیت داشته ناگهان مورد حمله مسموم کینه‌ورزان قرار می‌گیرد.
 
وی اظهار داشت: آنها اعلام می‌کنند چند میلیارد چپاول توسط این نماینده خدوم صورت گرفته و این نماینده اعلام می‌کند که نه بهره‌بردار بوده و نه اساساً خریدی صورت گرفته علاوه بر این اسنادی را روی سایت خود می‌گذارد که زمین‌هایی که اعلام شده معلوم است چه وضعیتی دارد و می‌توان از ثبت اسناد درباره آن‌ها سؤال کرد.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت: چرا ناگهان چنین موج سنگینی علیه یک نماینده ایجاد می‌شود یا نماینده دیگری که صرفاً در خانه سازمانی شهرداری بوده ناگهان متهم به برداشت میلیاردی از شهرداری می‌شود؛ او نیز اعلام می‌کند که اسناد حقوقی موجود است و هیچ خریدی از تعاونی‌های شهرداری انجام نداده‌ است.
 
سروری خاطرنشان کرد: همچنین اعلام می‌کنند در یک اقدام غیرقانونی یک‌میلیون مترمربع به افراد خاص واگذار شد. این یک‌میلیون مترمربع به 103 تعاونی ارائه شده و فقط یکی از این تعاونی‌ها 5 هزار عضو داشته که مربوط به شهرداری نبوده است.
 
وی ادامه داد: در قالب این تعاونی‌ها 32 هزار نفر از کارکنان شهرداری صاحب خانه شدند، آیا اینها افراد خاص هستند؟ علاوه بر این یک‌میلیون مترمربع زمین واگذاری طبیعتاً یک زمین کلی است که 40 درصد آن مسکونی است، یعنی عملاً 400 هزار متر آن به واحد مسکونی تبدیل شده و این رقم بین 103 تعاونی بزرگ مربوط به شهرداری و غیرشهرداری تقسیم شده است.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: آیا انتخاب تیتری به‌عنوان واگذاری غیرقانونی یک‌میلیون مترمربع زمین به افراد خاص سیاسی نیست؟ آیا برای از بین بردن اعتماد مردم نیست؟ آیا این دروغی بزرگ برای محو آثار حقوق‌های نجومی نیست؟
 
سروری افزود: خیلی تأمل برانگیز است که ابتدا نمایندگان ملت را مورد هجمه قرار می‌دهند و بعد با یک سری اطلاعات غلط می‌خواهند ذهن مردم را به حاشیه بکشانند و با هوچی‌گری و حمله رسانه‌های زنجیره‌ای تلاش کنند که آدرس غلطی تبدیل به یک واقعیت در ذهن مردم شود.
 
وی تصریح کرد: بهترین راه این است که نمایندگان ملت شکایت و افراد مدعی در دادگاه اسناد خود را ارائه کنند که آیا نمایندگان مردم حقوق مردم را چپاول کرده‌اند یا خیر، در واقع بهترین راه برای روشن شدن دروغ‌های نجومی شکایت از مدعیان و رسیدگی دادگاه به ادعای این هوچیگران و دزدان اعتماد مردم است.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نامه سازمان بازرسی که مربوط به کارشناس آن بوده و جنبه رسمی نداشته است که جزو اسناد طبقه‌بندی شده محسوب می‌شود و انتشار آن جرم است، گفت: ما نیز همین سؤال را داریم‌؛ سازمان بازرسی یک سازمان نظارتی است که بر همه دستگاه‌ها نظارت کند.
 
سروری ادامه داد: طبیعی است که در بررسی‌های خود به یک سری مطالبی می‌رسد که آن را به‌صورت سؤال مطرح می‌کند، به آن سؤال پاسخ داده می‌شود و بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد که در نهایت تبدیل به یک نتیجه نهایی می‌شود.
 
وی در ادامه گفت: این روال انجام نشده و تا جایی که ما می‌دانیم آنچه مطرح شده در حد یک سؤال بوده است یعنی کارشناس سازمان این سؤال را مطرح کرده اما نمی‌دانیم به چه دلیل و چگونه این سند ناگهان رسانه‌ای می‌شود و فضای منفی را به وجود می‌آورد.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: روشنگری سازمان بازرسی در این خصوص حتماً مفید خواهد بود.