حجتالاسلام حسن رحیمیان، مرضیه وحید دستجردی، مهدی چمران، یحیی آلاسحاق، حمیدرضا حاجیبابایی، رضا روستاآزاد، محمود خسرویوفا، مهدی محمدی، علیرضا مرندی و نادر طالبزاده 10 نفری هستند که با حضور آنها این جبهه اعلام موجودیت کرد.
بیانیه اعلام موجودیت «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی»
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُركُم وَیُثَبِّت أَقدامَكُم»(سوره محمد«ص» آیه 7)
مردم شریف ایران
انقلاب اسلامی ایران که به رهبری امام خمینی(ره) و حضور یکپارچه و مجاهدت مومنانه مردم ایران به پیروزی رسید، زمینه را برای بازگشت به جهانبینی اسلامی و حاکمیت ارزشها و روشهای دینی فراهم آورد. ملت ایران با انتخاب هوشمندانه نظام حکومتی مبتنی بر «ولایت فقیه» راه را برای نیل به آرمان ولای «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» هموار کرد.
انقلاب اسلامی، طی قریب چهار دهه حیات پربرکت و دورانساز خویش، با ایستادگی در مقابل نظام سلطه و قدرتهای زیادهخواه جهانی و هماوردی با دشمنان و رقیبان تمدنی و تاریخی خود، با گسترش آزادیها و تأمین استقلال و استقرار امنیت و ثبات در کشور و پیشرفتهای شگرف آموزشی، علمی و فناوری، افزایش سطح رفاه عمومی و ...، ایران را به یک قدرت بلامعارض منطقهای و قدرت مطرح جهانی بدل کرد و الگوی انقلاب اسلامی، امروز الهامبخش همه ملتهای تحت ستم و آزادیخواه قرار گرفته است.
و این همه، به سبب ایستادگی و پایمردی ملت ایران بر آرمانها و اهداف انقلاب خویش و رهبری پیامبرگونه امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله) و به مدد فداکاری ایثارگران و خون پاک شهیدان بزرگوارمان حاصل شده است.
اما حقیقت آن است که با وجود این دستاوردهای عظیم و بهرغم تلاشهای فراوان صورت گرفته در دوران پس از انقلاب، هنوز آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی و انتظارات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله) به تمامی محقق نشدهاند و چشمانداز زیبا و شوقانگیز جمهوری اسلامی به منصه ظهور نرسیده است و مردم به همه آرزوهای خود در ایجاد یک نظام مردمسالار دینی نائل نشدهاند.
مشکلات اقتصادی که بیکاری جوانان، رکود اقتصادی و گرانی و کاهش قدرت خرید مردم در رأس آن است، همچنان مهمترین مسئله کشور است با وجود ارتقای سطح رفاه عمومی و تلاشهای صورت گرفته برای گشایش در معیشت مردم، هنوز بسیاری از مردم زیر خط فقر قرار دارند و از تأمین معاش روزانه خود عاجزند. فساد اداری و فساد اقتصادی با ارقام نجومی و دریافتهای نامتعارف و ناعادلانه مدیران و صاحبمنصبان از آستانه تحمل مردم فراتر رفته است.
ما آشکارا اعلام میکنیم این وضعیت و وجود این مشکلات، شایسته نظام جمهوری اسلامی نبوده و در شأن مردم انقلابی و فداکار این سرزمین نیست. پذیرفته نیست کشوری برخوردار از منابع سرشار و ثروتهای فراوان مادی و سرمایه عظیم و لایزال انسانی که آن انقلاب شکوهمند را به پیروزی رساند و در دفاع مقدس 8 ساله خود، بر اراده جهانی برای تصرف سرزمین و شکستن عزت و کرامتش فائق آمد و امنیت کشور را در این جهان ناآرام و پرآشوب و منطقهای که از زمین و آسمانش شرارههای جنگ و فتنه و قتل و غارت میبارد، به اوج رساند و آن پیشرفتهای شگرف را در عرصه علم و فناوری آفرید، دستبه گریبان چنین مشکلاتی باشد.
ما اطمینان داریم این ملت بزرگ بهرغم تهدیدهای دشمنان، ظرفیتها و فرصتهای بیبدیلی برای غلبه بر مشکلات و موانع، سدکننده راه پیشرفت خویش در اختیار دارد و همانگونه که رهبر معظم انقلاب بارها بر آن تأکید کردهاند، هرگاه به مبانی و ویژگیهای انقلاب خود تمسک کردهایم و نیروی زلال و لایزال مردم به صحنه آمده است، بر مشکلات غلبه کردهایم و هرگاه به جای اعتماد به نیروی ملت و تواناییهای داخلی به بیگانه چشم دوختیم، ناکام مانده و زیان کردیم. توفیق و دستاوردهای انقلاب، حاصل انقلابی عمل کردن و تکیه و اعتماد به مردم است و آسیبها و انحرافها محصول غفلت دولتها و مسئولان از این حقیقت روشن!
با کمال تأسف باید اذعان کرد بسیاری از مسئولان و مدیران اجرایی کشور از هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی که عهدهدار مسئولیت بودهاند، به تدریج از روحیه و منش انقلابی و از مردم و مستضعفان که ولینعمتان آنها بوده و هستند، فاصله گرفته و برخی از آنان به اشرافیگری و رفاهطلبی و ثروتاندوزی روی آوردهاند و از سوی دیگر، مردم، حضور موثری در اداره کشور نداشته و نتوانستهاند به وظیفه انقلابی خود در نظارت و مراقبت بر عملکرد مسئولان و دستگاههای اجرایی و نقد آنان و مطالبهگری از آنان عمل کنند.
پیشنهاد ما این است که برای عبور از تنگناهای اقتصادی و نجات کشور از مشکلات و معضلاتی که آن را از حرکت در مسیر پیشرفت و اعتلاء بازداشته است به اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب بازگردیم و با همفکری و همدلی، راه را برای حضور موثر و مستمر مردم در اداره کشور هموار کنیم و موانع حرکت رو به جلو و عوامل سدکننده پیشرفت را از سر راه برداریم.
ما، جمعی از دردمندان و دغدغهداران، با توکل بر خدای متعال و امیدوار به نصرت الهی و با آگاهی از قدرت و توانمندیهای کشور و ظرفیتهای بیبدیل نظام جمهوری اسلامی و با علم به فرصتهای فراوان منطقهای و بینالمللی و با اعتماد به ظرفیت عظیم ملت ایران، پیش قدم شده و با اعلام افراد زیر به عنوان پایهگذاران این حرکت از تمامی نیروهای انقلاب، دردمندان و دلسوزان، صاحبان اندیشه و اراده، از اقشار مختلف مردم در پهنه جغرافیای کشور عزیزمان ایران، دعوت میکنیم در این جهاد مقدس شرکت کنند و در یک جبهه فراگیر و مردمی برای کارآمدسازی نظام اجرایی کشور، تحول در وضعیت اقتصادی مردم، مبارزه با فساد و هموار کردن مسیر پیشرفت و عدالت متحد شوند.
«جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که عنوان این حرکت مردمی و خیزش عمومی است، در نخستین گام به تشکیل «مجمع مردمی نیروهای انقلاب» همت خواهد گماشت. این مجمع که برخاسته از متن نیروهای مومن و انقلابی سراسر کشور است، با توجه به انتخابات پیشرو که با عنایت به شرایط کشور، بسیار مهم و سرنوشتساز خواهد بود، در فرآیندی مشارکتی و مبتنی بر مردمسالاری، خط مشی سیاسی و اهداف و برنامههای جبهه را معین و اعلام خواهد نمود.
من الله التوفیق و علیه التکلان
محمدحسین رحیمیان
یحیی آل اسحاق
مهدی چمران
حمیدرضا حاجی بابایی
رضا روستاآزاد
محمود خسروی وفا
مهدی محمدی
علیرضا مرندی
نادر طالب زاده
مرضیه وحیددستجردی
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین رحیمیان رئیس هیئت موسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی»، در این مراسم ضمن اهدای سلام به امام راحل، شهدای انقلاب و دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم اظهار داشت: بنده بهعنوان خادم کوچک این جمع قرار است نکاتی را مطرح و با ذکر توضیحات و مقدماتی، موجودیت این تشکل را خدمت ملت عزیز ایران اعلام کنم.
حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان بابیان اینکه ما در یک پیچ تاریخی و به تعبیری دیگر در لیلهالقدر تاریخ اسلام و تاریخ ایران قرار داریم، ادامه داد: طبیعی است که در این دو موقعیت، انجاموظیفه و حتی گناه و تخلف مضاعف است.
رئیس هیئت موسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» تأکید کرد: از یکسو، دشمنان اسلام ناب و دشمنان ملت ایران با همه وجود برآنند که اسلام ناب را نابود و نظام برخاسته از انقلاب اسلامی و اسلام ناب را از صحنه وجود براندازند.
وی ادامه داد: آنها بر حسب تجربه تاریخی و بر اثر آیات قرآن که میفرماید دشمن به چیزی کمتر از تسلیم محض ما در مقابل خواستههای شیطانی رضایت نمیدهد، عمل میکنند و امروز دشمن مجهزتر از هر زمان دیگری و با ابزارهایی همچون ماهواره و اینترنت و ابزار جنگ نرم که از کارایی بالایی برخوردار است، در عرصه حضور دارد.
حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان با بیان اینکه در اوایل پیروزی انقلاب و در زمان امام، دشمن از این همه ابزار برخوردار نبود، تأکید کرد: آنها امروز با بهرهبرداری از همه این ابزارها در تلاش هستند انقلاب و ما را از پای درآورند و از سوی دیگر، در هیچ زمانی در 14 قرن گذشته، اسلام ناب اینگونه از اقتدار و شکوفایی در تاریخ برخوردار نبوده است.
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی یادآور شد: اگر در صحنه کربلا و عاشورا فقط 72 نفر آماده شدند که در راه ولایت کشته و شهید شوند، اما امروز با عنایات حضرت ولیعصر (عج) و خون شهدا در سراسر جهان صدها هزار سرباز جانبرکف آماده فدای جان برای اسلام و پیروی از ولایت و نایب امام زمان هستند.
وی بر همین اساس افزود: آنچه در بحرین و یمن شاهد هستیم، نشانه آشکار از اقتدار انقلاب اسلامی در جهان است که در تاریخ نمونهای نداشته است، اما باکمال تأسف از منظر دیگر باید گفت که در سطح داخل، علیرغم دستاوردهای این نظام برای ما ازجمله امنیت که در همه جای دنیا کمنظیر و بینظیر است، اما باید اذعان کنیم که بسیاری از توصیهها و وصایای امام (ره) به منصه ظهور نرسیده است.
حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان اظهار داشت: باید اذعان کنیم که نظام اجرایی ما همواره از اینکه بتواند مشکلات جامعه را برطرف کند ناتوان بوده است و باید با تلخی اذعان کنیم که بخشی از کارگزاران نظام، از مردم فاصله گرفته و به سمت رفاه و ثروتاندوزی متمایل شدهاند.
رئیس هیئت موسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» بابیان اینکه در این شرایط رقتبار شاهد هستیم مردمی که امام درباره آنها فرمود ملت ایران از مردم صدر اسلام و از مردم عراق در زمان امام علی (ع) و سیدالشهدا برتر هستند و در طول این مدت، فداکاری خود را به اثبات رسانده و سختیهای انقلاب و دفاع مقدس را به دوش کشیدهاند، اما امروز دچار معضل اشتغال، معضل معیشت و اولیات زندگی خود هستند.
وی تأکید کرد: این مسائل گاهی خواب را از چشم رهبر انقلاب ربوده و دل هر متعهدی را درد میآورد، لذا در این شرایط وظیفه ما این است که اقدام مناسبی انجام دهیم.
حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان ادامه داد: همه دلسوزان در نظام ما فراتر از احزاب و جناحها و همهکسانی که دغدغه مردم و احیای ارزشهای اسلامی در جامعه رادارند و به لزوم بهکارگیری و مشارکت همه مردم در این عرصه و پدید آمدن جبههای متشکل از مردم و متکی به آنها تأکیددارند، جبهه مردمی نیروهای انقلاب، جبههای فراگیر و فراتر از یک یا دو جناح است.
رئیس هیئت موسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» تأکید کرد: ما اصولگرایی را قبول داریم، اما باید بدانیم حل مشکل جامعه ما با یک جناح و ائتلاف بین آنها حلشدنی نیست، از این رو مجموعه عناصری که در جامعه هستند و به اصول انقلاب، خط امام، قانون اساسی و تبعیت محض از ولایت حضرت آیتالله العظمی خامنهای اعتقاد دارند و دارای این ویژگی هستند، در این عرصه فراخوانده میشوند.
وی ادامه داد: همه معتقدان به گفتمان انقلاب اسلامی دست به وحدت و تعاون میدهیم و جبهه مردمی خدمتگزاران به جامعه را شکل میدهند و با این ویژگیها که برای خدمت به مردم کمربستهاند،این راه را ادامه میدهند، ازاینرو هدف از شکلگیری این جبهه، پشتیبانی و اقدام صادقانه است.
حجتالاسلاموالمسلمین رحیمیان بابیان اینکه رهبر انقلاب هرسال یک نام را برای آن سال تعیین میکند، اما چون اقدامات مشخصی صورت نمیگیرد، امسال عنوان اقدام و عمل جزو نام سال آمد چراکه متأسفانه برخی حرف زیاد میزنند اما در مقام عمل، اثری از اقدام برای رفع مشکلات جامعه نیست.
رئیس هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» تأکید کرد: اقدام صادقانه برای تحقق گفتمان و مطالبات رهبری شامل حل مشکل اشتغال، معضلات، رکود و فساد اقتصادی و اداری و تلاش برای تحقق عدالت است و امیدواریم باصداقت این حرکت ادامه یابد؛ لازم است که تأکید کنیم ما چارهای جز اقدام و عمل صالح برای خدمت به جامعه نداریم و صداقت و راستگویی را سرلوحه رفتار خود قرار دهیم.
وی با تأکید بر اینکه این جبهه فراتر از جریان اصولگرایی است، یادآور شد: این جبهه مشتمل بر همه افرادی که معتقد به اصول خط امام، گفتمان انقلاب،آرمان امام،راه شهدا، پیروی از ولایت هستند و ما از همینجا از همه دلسوزان و دغدغهمندان انقلاب اسلامی خواستاریم که به این حرکت بزرگ مردمی بپیوندند تا به خواست خدا، اقدام و عمل صالحانه و خدمت خاضعانه برای این ملت عزیز محقق شود و نظام اسلامی آنگونه که شایسته نام آن است زیر چتر عنایات حضرت ولیعصر (عچ) محقق شود.
دستجردی اظهار داشت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بنا دارد بستهبندیهای سنتی را درنوردد و فراجناحی و فرا اصولگرایی باشد.
وی درباره سازوکار گزینه ریاست جمهوری اظهار داشت: ما این مسئله را به بعد از تشکیل مجامع شهرستانی و ملی موکول میکنیم تا ببینیم از داخل این مجامع چه گزینهای بیرون خواهد آمد.
وی در این نشست در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه این سازوکار چه تفاوتی با سازوکارهای قبلی دارد و مبنای اعتماد نیروهای مردمی و انقلابی به این جبهه باید بر چه مبنا و اساسی باشد؟ اظهار داشت: امیدواریم این حرکت بتواند بانی خیروبرکت بزرگی در کشور باشد، این نشست را امروز در مکان سرچشمه که محل شهادت شهید آیتالله بهشتی است برگزار کردیم چراکه هر حرکتی که بخواهد موفق و در مسیر اصلی باشد باید الهام گرفته از خون شهدا بالأخص شهید بهشتی، اصحاب ویاران وی و ارزشهایی که به خاطر آن این خونها ریخته شد باشد.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» بابیان اینکه بنده سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نیستم، گفت: سخنگوی رسمی در جلسات بعدی اعلام خواهد شد و بنده عجالتاً این مسئولیت را پذیرفتم.
وحید دستجردی با اشاره به تنوع اعضای هیئت مؤسسه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: با ترکیبی که امروز در جمع اعضای 10 نفره هیئت مؤسس جبهه مردمی انقلاب اسلامی مشاهده میکنید میبینید که این ترکیب صفوف و صفبندیهای رایج و سنتی سیاسی کشور را پاره و از آن عبور کرده است.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» ادامه داد: در این ترکیب تحلیلگران سیاسی، اهل نظر، اصحاب هنر، اساتید دانشگاه، پزشکان، افراد اجرایی کشور و روحانیت حضور دارند ما بنا داریم یک جمع چندصدایی باشیم و میخواهیم صدای همه اقشار مردم را بلند کنیم.
وی با تأکید بر اینکه همه ما از جبههبندیهای رایج و سنتی خسته شدهایم، گفت: میخواهیم این مرزها را درنوردیم و مردم حاکم شوند، به عبارتی میخواهیم امور به دست مردم رقمزده شود، سرنوشت آنان تعیین شود و مردم درصحنه حضورداشته باشند.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» معتقد است: هر جا که مردم حضور داشتند و کارها به مردم سپرده شد کشور موفق شد و نظام توانست مراحل پیشرفت را با سرعت طی کند اما هر جا افرادی به نیابت از مردم حاضرشدهاند مسیر و کشور را به انحراف بردند.
وی بازگشت به ارزشها را یکی از اهداف جبهه مردمی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: میخواهیم به آن چیزهایی بازگشت کنیم که انقلاب اسلامی توقف آن مستقر و پایدار شد بنابراین امیدواریم این تفاوت از هیئت مؤسس هم از بیانیه و حامیان این جبهه درک و احساس کنیم.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» در این نشست در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه این سازوکار چه تفاوتی با سازوکارهای قبلی دارد و مبنای اعتماد نیروهای مردمی و انقلابی به این جبهه باید بر چه مبنا و اساسی باشد؟ اظهار داشت: امیدواریم این حرکت بتواند بانی خیروبرکت بزرگی در کشور باشد، این نشست را امروز در مکان سرچشمه که محل شهادت شهید آیتالله بهشتی است برگزار کردیم چراکه هر حرکتی که بخواهد موفق و در مسیر اصلی باشد باید الهام گرفته از خون شهدا بالأخص شهید بهشتی، اصحاب ویاران وی و ارزشهایی که به خاطر آن این خونها ریخته شد باشد.
وی بابیان اینکه بنده سخنگوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نیستم، گفت: سخنگوی رسمی در جلسات بعدی اعلام خواهد شد و بنده عجالتاً این مسئولیت را پذیرفتم.
وحید دستجردی با اشاره به تنوع اعضای هیئت مؤسسه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: با ترکیبی که امروز در جمع اعضای 10 نفره هیئت مؤسس جبهه مردمی انقلاب اسلامی مشاهده میکنید میبینید که این ترکیب صفوف و صفبندیهای رایج و سنتی سیاسی کشور را پاره و از آن عبور کرده است.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» ادامه داد: در این ترکیب تحلیلگران سیاسی، اهل نظر، اصحاب هنر، اساتید دانشگاه، پزشکان، افراد اجرایی کشور و روحانیت حضور دارند ما بنا داریم یک جمع چندصدایی باشیم و میخواهیم صدای همه اقشار مردم را بلند کنیم.
وی با تأکید بر اینکه همه ما از جبههبندیهای رایج و سنتی خسته شدهایم، گفت: میخواهیم این مرزها را درنوردیم و مردم حاکم شوند، به عبارتی میخواهیم امور به دست مردم رقمزده شود، سرنوشت آنان تعیین شود و مردم درصحنه حضورداشته باشند.
عضو هیئت مؤسسه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی معتقد است: هرجا که مردم حضور داشتند و کارها به مردم سپرده شد کشور موفق شد و نظام توانست مراحل پیشرفت را با سرعت طی کند اما هرجا افرادی به نیابت از مردم حاضرشدهاند مسیر و کشور را به انحراف بردند.
وی بازگشت به ارزشها را یکی از اهداف جبهه مردمی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: میخواهیم به آن چیزهایی بازگشت کنیم که انقلاب اسلامی توقف آن مستقر و پایدار شد بنابراین امیدواریم این تفاوت از هیئت مؤسس هم از بیانیه و حامیان این جبهه درک و احساس کنیم.
وی بازگشت به ارزشها را یکی از اهداف جبهه مردمی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: میخواهیم به آن چیزهایی بازگشت کنیم که انقلاب اسلامی توقف آن مستقر و پایدار شد بنابراین امیدواریم این تفاوت از هیئت مؤسس هم از بیانیه و حامیان این جبهه درک و احساس کنیم.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» در پاسخ به این پرسش که منبع اعتماد نیروهای مردمی و انقلابی به این جبهه باید بر چه مبنا و اساس باشد نیز گفت: باید از عملکرد افراد در این جبهه و فعالیتهای بعدی حاصل شود که در آینده عرضه خواهد شد و در جلسات بعدی در خدمت شما قرار خواهد گرفت.
وحید دستجردی در پاسخ به پرسش خبرنگار صداوسیما بر این اساس که این اعضا با چه سازوکاری انتخاب و برنامه این جبهه برای مشکلات کلی کشور چیست، گفت: تعدادی از اعضای مؤسس بهصورت خودجوش با توجه به اوضاع و شرایط کشور حساسیت مسائل داخلی، نگرانی از آینده کشور، نقد و وضعیت معیشت، بیکاری و رکود ناکارآمدی دولت در کاهش فقر، تبعیض و بیکاری، حضور یافتند.
وی افزود: حرکات دشمنان و شرایط حساس منطقه و جهان، حرکات دشمنان و دسیسههای آنان در منطقه و عالم باعث دامن زدن به نگرانیها در داخل کشور شد و مقام معظم رهبری نیز بهکرات و تکرار هشدار میدهند و توصیه میکنند چراکه وضعیت حساس و موقعیت بهگونهای است که باید درایتها بیشتر شود چراکه ما مسئول وضع مردم هستیم.
وی بابیان اینکه با توجه به شرایط فعلی مشکلات و معضلات باید یک حرکت جدی در کشور صورت بگیرد، گفت: ما تفرق نیروهای انقلابی و ارزشی بههیچوجه مقبول و پسندیده نیست.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» حضور افراد هیئت مؤسس را خودجوش عنوان و خاطرنشان کرد: برخی از افرادی که بهعنوان هیئت مؤسس حضور دارند بهصورت خودجوش دستبهدست هم دادهاند و به دنبال این بودهاند که چه باید کرد، به عبارتی به دنبال راهحل برای مشکلات مردم بودند و برخی از افراد نیز به دنبال تقاضای دوستان نزدیک به 300 نفر بهعنوان حامیان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مشارکت کردند.
وحید دستجردی ادامه داد: پیامهای فراوانی برای اعضای هیئت مؤسس داشتیم که باید حضور داشت و شرایط و مشکلات کشور را حل کرد و کسانی باید درصدد باشند که این نابسامانیها را مرتفع کنند.
وی با تأکید بر اینکه بیکاری دردآور و رکود همهجا را به معلولیت کشانده است، گفت: هیچ بویی از آن به مشام نمیرسد، مردم از ما انتظار دارند که پس از انقلاب ارزشها، اخلاقیات و فرهنگ رشد و شکوفایی داشته باشد و مشکلات کشور یکی پس از دیگری حل شوند و ما امیدواریم که بتوانیم آن چیزی را که مردم لایق آن هستند فراهم کنیم.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» تصریح کرد: ما بر اساس تقاضای کسانی که در کشور حضور دارند و حساسیت مسائل کشور را احساس میکنند و هم بر اساس جوشش درونی خود دورهم جمع شدیم و هیئت مؤسس 10 نفره را تشکیل دادیم، امیدواریم در مجامع عالی افراد دیگری نیز به اعضای هیئت مؤسس اضافه شوند و اینها بهصورت مردمی بتوانند همه امید را برای آینده بهپیش ببرند.
وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار خبرگزاری مهر مبنی بر اینکه اولین گام برای حل مشکلات مردم چیست و چگونه میتوان اعتماد عمومی را جلب کرد، اظهار داشت: باید صدای ملت شنیده شود و آرای ملت جمع شود انشاءالله در اولین گام ما مجمع نیروهای مردمی را از استانها و شهرستانها خواهیم داشت و پسازآن مجمع عالی ملی را برگزار خواهیم کرد و در آن نظرات مردم را جمعآوری و راهحلها را ارائه خواهیم کرد.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال 96 گفت: ما انتخابات ریاست جمهوری و برنامههای آتی کشور را پس از انتخابات پیش روداریم، امیدواریم صدای مردم در همه مجامع جمعآوری شود و ما بتوانیم آنچه را که خواست مردم است برآورده کنیم و هیئت مؤسس فعلی بعلاوه اعضای که از طرف مردم انتخاب میشوند بتوانند کاری را بهپیش ببرند.
دستجردی بابیان اینکه برنامههای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در جلسات بعدی به دنبال تشکیل مجمع عمومی ارائه خواهد شد، گفت: این جمع سمتوسوی حزبی، سیاسی و جناحی ندارد بهوسیله عملکرد این افراد قبل و بعد از انقلاب شناسایی میشوند که مقدار زیادی از این عملکرد برای کسانی که درصحنه کشور حضور داشتند مشخص است.
وی ابراز امیدواری کرد انشاءالله بتوانیم با حضور مردمی، اعتمادسازی را انجام دهیم و صدای ملت را در جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی باقوت داشته باشیم.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم بر این اساس که نسبت این جبهه با جریانات اصولگرایی چگونه است؟ گفت: این جریان یک جریان فراجناحی و فرا اصولگرایی است چون بنا داشته تمام مرزهای سنتی پیشین را درنوردد.
وحید دستجردی درعینحال تصریح کرد: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی هر دستی که برای یاری دراز شود را به گرمی خواهد فشرد و از هر گامی که برای کمک به این جبهه برداشته شود حمایت میکند.
وی ادامه داد: ما خوشحال هستیم که در میان حمایتگران و اسامی آنها خدمت شما عرضه خواهد شد ما خوشحال هستیم از این بابت که بسیاری از شاخصها و دردمندان و آشنایان و کسانی که درصحنه سیاسی سوابق خوبی دارند در میان حمایتکنندگان از این جبهه حضور دارند.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» در پاسخ به پرسش رسانه امروز بر این اساس که این جبهه به معنای منسوخ دانستن دوگانه سیاسی اصلاحطلبی یا اصولگرایی است و یا در قالب آن دوگانه بنا دارد فعالیت کند، گفت: این آن جریان سنتی که شما با آن آشنایی دارید نیست بلکه اعضای این جبهه ارزشمدار و معتقد به اصول انقلاب اسلامی هستند به عبارتی برخاسته از خود مردماند و به نیروهای مردمی اعتقاد وافر دارند و میخواهند تلاش کنند که آرای مردم حاکم شود.
وحید دستجردی تأکید کرد: این فسادها، مسائل اقتصادی و حقوق نجومی که شایسته کشور ما نیست باید رخت بربندد و کسانی باید که دایهداری امور را بر عهده بگیرند که از خود مردم باشند و ما امیدواریم با تشکیل این جبهه حضور مردم را مرتفع و صدای رسای مردم باشیم و از طریق آن مجامع، خود مردم، کشور را در مسیر صحیح و درست که پایداری آن ارزشها است، اداره کنیم.
وی پیشرفت، آبادانی کشور، نبودن تبعیض، حرکت در جهت شکوفایی و اشتغال، حرکت درونزا در خصوص مسائل اقتصادی و نداشتن نگاه به دست بیگانه، نگاه به درون و مردم در حقیقت را از اهداف جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برشمرد.
عضو هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» اسلامی با تأکید بر اینکه ما هرچقدر ضربه خوردیم به دلیل اینگونه نگاهها بوده است، اظهار امیدواری کرد: امیدواریم یک نگاه درونزا به مردم ایجاد شود و آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد را کنار بگذاریم چراکه اگر مردم را دریابیم خواسته آنان محقق شود میتوانیم جریانات سنتی را کنار بگذاریم و یک جریان اصیل ارزشی و مردمی در کشور بارأی و حضور خود مردم حاکم کنیم.
وی با تأکید بر اینکه حرکت ما در آینده حرکتی سازنده و ارزشمندانه خواهد بود، گفت: خود اعضای هیئت مؤسس برای جلب حمایت تشکلها دستبهکار میشوند و کمک خواهند کرد که با کمک مردم مسائل را بهپیش ببریم تا کشور را به اهداف و پلههای بالای رضایتمندی مردم برساند.
وحید دستجردی در پاسخ به این پرسش که سازوکار این جبهه برای گزینه ریاست جمهوری چیست، گفت: این جبهه برای دستیابی به اهداف خود تشکیلشده و این اهداف بسیار بلند و طولانی است و امیدواریم بتوانیم به آن اهداف دستیابیم.
وی ادامه داد: ما حتماً برای انتخابات باید آراء و نظرات مردم را دریافت کنیم که یکی از بهترین راهها نیز مجامع شهرستانی، استانی و ملی است و از میان این پیشنهادها افرادی را خواهیم داشت که به بالا خواهند آمد.
وحید دستجردی با تأکید بر اینکه در جریان مردمی روند از بالا به پایین نخواهد بود گفت: در جریانهای مردمی روند از پایین به بالاست یعنی باید مردم نظر بدهند بنابراین ما این مسئله را به تشکیل مجامع شهرستانی و ملی موکول میکنیم و منتظر خواهیم ماند که از داخل آنچه به بیرون خواهد آمد.