وي با بيان اينكه در سال جاري حدود دو هزار نفر از مشمولان داراي مدرك ديپلم و مابقي از مشمولان داراي مدرك كارداني و كارشناسي گزينش ميشوند به ايسنا گفت: اين دسته از مشمولان با رعايت ضوابط و شرايط ابلاغ شده از طريق مركز آموزش و پرورش استانها پذيرش ميشوند.
به گفته معاون احضار و اعزام سازمان وظيفهعمومي ناجا، نداشتن غيبت، عضويت در بسيج و عدم سوء سابقه از شرايطي است كه درخواستكنندگان براي سربازمعلمي بايد دارا باشند و در استانهاي داراي درخواست بالا عضويت در خانواده شهدا و ايثارگران نيز احتمال پذيرش مشمولان را افزايش ميدهد.
عليدوست ادامه داد: پس از طي مراحل گزينش در آموزش و پرورش هر استان، اسامي مشمولان واجد شرايط در ارديبهشتماه هر سال به ستاد كل نيروهاي مسلح تحويل داده ميشود و ستاد هم با در نظر گرفتن سهميه پيشبيني شده و انجام تحقيق، اسامي افراد تاييد شده را به سازمان وظيفه عمومي ارائه ميكند.
وي با بيان اينكه آمار پذيرش سرباز در آموزش و پرورش بيشتر از ساير دستگاههاي دولتي است، درباره متقاضيان داراي مدرك تحصيلي ديپلم تصريح كرد: پس از موافقت با درخواست اين افراد، آنان در تاريخ 18 خرداد هر سال به مراكز آموزشي سپاه در كرمانشاه و نيشابور اعزام ميشوند و پس از طي مراحل آموزشي در مهرماه همان سال در اختيار آموزش و پرورش قرار ميگيرند.
عليدوست با بيان اينكه شرايط براي مشمولان داراي مدرك دانشگاهي كارداني و كارشناسي نيز به همين صورت است به ايسنا گفت: مشمولان با تاريخ اعزام اسفند سال قبل و ارديبهشت و تيرماه همان سال نيز پس از پذيرش در اول تيرماه هر سال به مراكز آموزشي سپاه اعزام ميشوند.
معاون احضار و اعزام وظيفه عمومي ناجا، با تاكيد بر اينكه صدور كارت پايان خدمت براي اين دسته از مشمولان، منوط به انجام تعهد كامل از سوي آنان است، افزود: اين افراد نميتوانند به محض پايان دوران خدمت خود كارت خود را تحويل بگيرند بلكه بايد تا پايان سال تحصيلي در مراكز آموزشي مربوطه خدمت كنند اما بعد از اتمام خدمت حقوق اين افراد به صورت روزمزد به آنها پرداخت ميشود.