دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: برای جلوگیری از سوء استفاده دشمنان در سال ۸۸، سه راهکار وجود داشت که به هیچ یک از این راهکارها عمل نشد.

به گزارش مشرق، سرلشکر محسن رضایی صبح امروز در آیین بزرگداشت حماسه 9 دی یزد اظهار داشت: یزد سرزمین عجیب و مقدسی است و در طول انقلاب مددهای فراموش نشدنی به امت اسلام کرده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: علمایی که از این سرزمین برخواستند در عرصه‌های مختلف از جمله علم و جهاد خدمات زیادی به اسلام و ایران کردند که از جمله این خدمت‌ها تاسیس حوزه علمیه قم توسط آیت‌الله حائری یزدی است.

وی فتنه 88 را یکی از بزرگترین فتنه‌های تاریخ ایران دانست و گفت: بیان کرد: قیام 9 دی قیام بصیرت مردمی علیه این فتنه بزرگ بود.

رضایی با تاکید بر اینکه افرادی به دنبال فراموش کردن فتنه 88 هستند، گفت: این افراد همان کسانی هستند که پس از انقلاب هم بیان کردند دیگر نیازی به حضور مردم در عرصه نیستند و باید به خانه‌هایشان بروند.

وی با بیان اینکه تا قبل از فتنه 88 شاید 10 تا 12 فتنه در ایران رخ داد ولی این فتنه از حجم گستردگی بسیار بالایی برخوردار بود، گفت: وقوع شعار مرگ بر آمریکا در ابتدای انقلاب و زمان تسخیر لانه جاسوسی سبب شد که تمام جهان به ایران چشم بدوزند و از این شعار انگشت به دهان شوند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: 9 دی به این دلیل مهم است که پرده از روی یکی از موانع جدی انقلاب بر می‌دارد و ملت ایران در این روز ثابت کرد که این انقلاب مربوط به خواص نیست بلکه مربوط به تمام ملت ایران است و مردم منتظر عکس‌العمل خواص نمی‌مانند.

9 دی انقلاب بصیرت و عبور مردم از نخبگان بود

رضایی خاطرنشان کرد: 9 دی انقلاب بصیرت و انقلاب عبور ملت ایران از نخبگان بود، این نشان دهنده پیشرفت سیاسی مردم و انقلاب است.

وی با بیان اینکه این انقلاب با شعار مرگ بر فتنه گران در کنار مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر شاه یک قدم رو به جلو بود، عنوان کرد: ملت ایران نشان داد که از شعور، آگاهی و درک مسائل سیاسی از دیگر ملت‌ها بالاتر است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام فتنه 88 را متفاوت با تمام فتنه‌های تاریخ انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: آمریکا و اسرائیل آن قدر به این فتنه امیدوار بودند که تا یکی دو هفته می‌توانند جمهوری اسلامی را ساقط کنند و امید زیادی در این حادثه در دل آمریکا و اسرائیل به وجود آورده بودند.

رضایی  خاطرنشان کرد: انتخابات 88 و حضور بیش از 40 میلیونی مردم ایران تیری بر آمریکا و اسرائیل بود ولی فتنه 88 دوباره به استکبار امید جدیدی داد و آنها برای براندازی نظام امیدوار شده بودند.

وی با اشاره به اینکه فتنه‌گران و فتنه 88 موجی از نگرانی در بین حامیان ایران در منطقه و جهان ایجاد کرده بود، گفت: ماجرا از یک حرکت اعتراضی شروع شد ولی زمانی نگذشت که این افراد به دنبال ایجاد یک جنگ احزاب در ایران بودند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه فتنه 88 سبب تعطیلی 10 ماهه سرمایه‌گذاری در کشور شد، گفت: این فتنه اقتصاد کشور را به مدت 10 ماه تعطیل کردند و میلیاردها تومان هزینه به کشور وارد کرد، پیچیدگی مسئله هم در این بود که حق و باطل به راحتی قابل تشخیص نبود.

رضایی  افزود: استکبار این بار آمده بود که در یک فضای پیچیده، بر چهره حق ماسک باطل و بر چهره باطل ماسک حق گذاشتند.

وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از سوء استفاده دشمنان سه راهکار وجود داشت که به هیچ یک از این راهکارها متاسفانه عمل نشد و نخستین مورد این راهکارها، مراجعه معترضان به شورای نگهبان برای بازنگری بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: خود من تلاش بسیار زیادی کردم و حتی از آبرویم خرج کردم و با این دو نفر صحبت کردم و از آنها خواستم به شورای نگهبان مراجعه کنند ولی بعد از چند ساعت دیگر جواب من را ندادند.

رضایی تصریح کرد: راه حل دومی که انجام نشد این بود که نخبگان و سیاسیون و حامیان آنها باید دست کاندیداهای خود را می‌گرفتند و می‌گفتند که از قانون تمکین کنید و از لجبازی دست بردارید ولی این کار را هم انجام ندادند.

وی خاطرنشان کرد: کار فتنه‌گران به جایی رسید که پرچم‌های عزاداری امام حسین(ع) را آتش زدند و همین موضوع سبب شد که صبر مردم به پایان برسد و  در 9 دی طومار آنها را در هم بپیچند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه فتنه خسارت‌های بسیار زیادی به کشور وارد کرد و گفت: محاکمه این دو نفر (سران فتنه) باید به صورتی انجام شود که در تاریخ باقی بماند.

رضایی با اشاره به ایکه برای ادامه مسیر انقلاب لازم بود که بصیرت‌افزایی و تشخیص مرز بین حق و باطل مشخص شود، گفت: مردم ایران بعد از فتنه 88 کاملا حواسشان جمع است و با بصیرت به تمام موارد نگاه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: مسئله دوم یاس و ناامیدی دشمن از این ترفند بود و فهمیدند که حتی با فتنه هم نمی‌توانند در زمینه براندازی نظام گام بردارند و علت اینکه بعد از این فتنه به تحریم‌های به قول خودشان کمرشکن روی آوردند به دلیل همین احساس ناامیدی بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: دشمنان فهمیدند که ملت ایران از طریق فتنه از پای در نمی‌آیند و این طور نیست که با یک فتنه اقدام به ایجاد ناامنی در کشور کنند و این ناامنی به براندازی نظام ختم شود.

رضایی به مشکلات اقتصادی فعلی کشور و آمار بالای بیکاری اشاره کرد و گفت: این موارد و مشکلات را مردم به مدیریت کشور ربط می‌دهند و به هیچ عنوان به نظام، انقلاب، خودشان و رهبری ربط نمی‌دهند.

وی تصریح کرد: این شعور اگر در کشورهای دیگر بود تا به الان چند باره قیام کرده بودند، ملت ایران پایه‌های مشکل را می‌دانند کجاست و در انقلاب و حماسه 9 دی مشخص شد که نیروی معجزه آفرین مردم هستند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امروز همه توان دشمن هم به همین مرحله رسیده‌اند و گفته‌اند که باید مردم را هدف بگیریم تا از رهبری و انقلاب فاصله بگیرند.

ماهواره‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای حمله به مردم ایران بسیج شده‌اند

رضایی با بیان اینکه ماهواره‌ها و شبکه‌های اجتماعی همه برای حمله به سمت مردم بسیج شده‌اند، گفت: از بعد فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مردم به یک نقطه وارد شده‌اند که زندگی مردم و بعد معنوی آن است.

وی کانون این مبارزه را اقتصاد به عنوان زندگی مردم دانست و گفت: امروز ما از موانع بسیاری عبور کردیم و به آخرین مانع یعنی اقتصاد و فرهنگ رسیده‌ایم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اینجا جایی است که مبارزه شروع شده و نقشه این مبارزه اقتصاد مقاومتی است، گفت: بهترین مخاطبان این نقشه مردم یزد هستند که در طول تاریخ به عنوان الگوی اقتصادی مطرح بوده‌اند.

رضایی افزود: در دوران تحریم که در کشور و یزد کارخانه‌های زیادی تعطیل شد، باز هم شاخص‌های بسیار باارزش و افتخار آفرینی در اقتصاد استان یزد وجود داشت که کمک زیادی به کشور کرد.

وی خاطرنشان کرد: امروز روزی است که ما باید آمریکا را در اقتصاد و فرهنگ هم ناامید و مایوس کنیم چرا که اگر از این مانع عبور کنیم مشکلی نداریم و بر بالاترین قله دنیا می‌ایستیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز سیاست ایران در منطقه پرچمداری می‌کند، یک زمانی آمریکا ایران را در مذاکرات سوریه راه نمی‌دادند ولی چند وقت پیش این ما بودیم که در مسکو با ترکیه و روسیه جلسه گذاشتیم، آینده سوریه را رقم زدیم و آمریکا و عربستان را هم در این جلسات راه نداده و دیگر هم راه نمی‌دهیم.

رضایی گفت: امروز ما از لحاظ سیاسی در هزاران کیلومتر خارج از مرزها حضور داریم ولی خودرو، پوشاک و اقتصاد زندگی مردم از این عرصه فاصله بسیاری دارد و هنوز برای تحقق اقتصاد مقاومتی راه طولانی داریم.