به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایسنا، سرهنگ محمدرضا اكبر حلوائي با اعلام اين خبر گفت: قبولشدگان آزمونهاي سراسري سال 90 در صورت دارا بودن شرايط از سوي دانشگاه به صورت موقت ثبتنام خواهند شد و سپس بايد با برگ درخواست معافيت تحصيلي صادر شده توسط دانشگاه و مدارك تحصيلي مربوطه، به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي «پليس+10» مراجعه كنند.
معاون مشمولان و امور معافيتهاي سازمان وظيفه عمومي ناجا ادامه داد: دفاتر پس از مشاهده مدارك مشمول، اطلاعات تحصيلي وي را در سامانه وظيفه عمومي ثبت ميكنند و پس از بررسي هوشمند وضعيت تحصيلي مشمول و تاييد شرايط ادامه تحصيل، مجوز ثبتنام توسط دفاتر صادر و مشمول با ارائه اين برگ به دانشگاه مربوطه، به صورت قطعي ثبتنام ميشود.
وي حداكثر مهلت مراجعه مشمولان از زمان اخذ برگ درخواست معافيت تحصيلي از دانشگاه تا مراجعه بعدي به دفاتر پليس+10 را يك ماه بيان كرد و گفت: معاونتهاي وظيفه عمومي در صورت تطبيق مدارك تحصيلي واصله از سوي دفاتر پليس+10 با اطلاعات موجود در سامانه وظيفه عمومي اقدام به صدور معافيت تحصيلي ميكنند.
حلوائي با اشاره به بخشنامه جديد معافيت تحصيلي افزود: دانشجوياني كه به طور همزمان در دو واحد آموزشي يا دو رشته تحصيلي پذيرفته ميشوند تنها يكبار برايشان مجوز ثبتنام از سوي سازمان وظيفه عمومي ناجا صادر ميشود و همچنين در مورد دانشجوياني كه قصد انصراف از يكي از دانشگاههاي قبول شده را دارند، دانشگاه اوليه موظف است ضمن تحويل مجوز ثبتنام اخذ شده به مشمول مراتب را به وظيفه عمومي محل استقرار دانشگاه ارائه كند تا نسبت به اصلاح در سامانه وظيفه عمومي و صدور معافيت تحصيلي به دانشگاه جديد اقدام شود.
حلوايي خاطرنشان كرد: مشمولان در صورت تمايل به تحصيل در هر دو رشته يا دو دانشگاه برابر مقررات وزارت علوم، با ارائه تصوير معافيت تحصيلي دانشگاه اوليه به دانشگاه دوم صرفا در سقف سنوات رشته اول ميتوانند همزمان، به تحصيل ادامه دهند.
معاون مشمولان و امور معافيتهاي سازمان وظيفه عمومي ناجا تصريح كرد: مشمولاني كه مجاز به تحصيل شناخته نشدهاند بايد براي رسيدگي به وضعيت مشموليت، خود را به وظيفه عمومي محل سكونتشان معرفي كنند.