معاون وزير رفاه گفت: تخصيص بن رمضان مددجويان کميته امداد بايد قبلاً در بودجه سالانه پيش‌بيني و منظور مي‌شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، نادعلي الفت‌پور با اشاره به مناسبات بودجه‌اي مستقيم کميته امداد با معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري گفت: تخصيص بن رمضان مددجويان اين کميته بايد قبلاً در بودجه سالانه پيش‌بيني و منظور مي‌شد و ان شاءالله در قالب فعاليت‌هاي سال 90 اين موضوع به معاونت نظارت راهبردي رياست جمهوري پيشنهاد خواهد شد.
عدم توزيع بن رمضان بين مددجويان از سوي کميته امداد امام خميني (ره) موضوعي بود که در ايام ماه مبارک رمضان توسط خبرگزاري فارس پيگيري شد به طوري که مسئولان کميته امداد اظهار کردند که آنها درخواست بن رمضان را به وزارت رفاه داده‌اند و منتظر جواب آنها هستند.
با اتمام ماه رمضان هيچ بُني به مددجويان تعلق نگرفت و خبرگزاري فارس مجدداً گزارش خبري را تحت عنوان «توزيع بن رمضان به مددجويان ،شايد وقتي ديگر» را منتشر کرد.
نادعلي الفت‌پور، معاون وزير رفاه و تأمين اجتماعي در واکنش به گزارش خبرگزاري فارس گفت: کميته امداد به عنوان يک نهاد عمومي غيردولتي با رديف اعتباري شماره 129022 در زمره دستگاه‌هاي اجرايي مستقل است که مناسبات بودجه‌اي آن مستقيماً با معاونت برنامه‌‌ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري است و به عبارتي مبادله موافقت‌نامه‌ها، تصويب و تخصيص آنان با معاونت مزبور صورت مي‌گيرد.
وي افزود: از آنجا که نزديک به 2 ميليون نفر تحت پوشش حمايت‌هاي مستمر اين نهاد هستند منطقي و سزاوار است که اين گونه برنامه‌ها مثل توزيع بن رمضان در قانون بودجه سالانه پيش‌بيني و منظور شود تا قبل از فرا رسيدن اين ماه مبارک تمهيدات لازم اتخاذ و محرومان در زمان مقتضي بهره‌مند شوند چرا که براي بن رمضان جامعه آماري مزبور حداقل هزار ميليارد ريال اعتبار مورد نياز است.
معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي بيان داشت: پس از طرح پيشنهادي از سوي سرپرست کميته امداد اين وزارتخانه موضوع تأمين اعتبار را از معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور به طور مکرر پيگيري و مطالبه کرد که به جهت عدم پيش‌بيني در قانون بودجه و فقدان اعتبار، امکان اجابت و تأمين فراهم نشد.
الفت پور تأکيد کرد: از سال 86 تاکنون با عنايت دولت و توليت وزارت رفاه و تأمين اجتماعي براي مددجويان تحت پوشش کميته امداد امام، سازمان بهزيستي و اقشار آسيب پذير شناسايي شده توسط آنان (مجموعاً 9 ميليون نفر) بن خريد مواد غذايي با سرانه 400 هزار ريال تهيه و توزيع شد که در سال جاري نيز اين امر لحاظ و تمهيدات لازم جهت اجراي آنان اتخاذ شده است.