کد خبر 679625
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵

فعالان بحرینی با بیان اینکه رژیم آل‌خلیفه با حمایت‌ آشکار عربستان و انگلیس سه جوان معترض بحرینی را اعدام کرد، گفتند پادشاه بحرین باید در دیوان کیفری بین‌المللی به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه شود.

 به گزارش مشرق، «عبدالله المؤمن»، فعال معارض بحرینی با بیان اینکه اعدام فعالان سیاسی در بحرین با چراغ سبز عربستان و انگلیس صورت می‌گیرد، افزود: رژیم آل خلیفه نمی‌تواند تبعات این عمل خود را تحمل کند چون رژیم بزدلی است که هیچ اراده سیاسی ندارد.

وی با تاکید بر اینکه سرویس اطلاعات عربستان مسئول اصلی جنایات فجیع آل‌خلیفه علیه معترضان بحرینی است، گفت: اعدام فعالان سیاسی در بحرین جرمی است که به راحتی نمی‌توان از آن گذشت و عوامل ارتکاب آن از کردارشان پشیمان می شوند.

المؤمن با تاکید بر اینکه شهادت فعالان سیاسی بحرین خون تازه ای در رگ های انتفاضه بحرین جاری می سازد، گفت: رژیم ال خلیفه ثابت کرد که مایل به گفت‌وگوی سیاسی نیست و فعالان سیاسی و علمای دینی بحرین را هدف گرفته و از آنها سلب تابعیت می‌کند.

فعال بحرینی با بیان اینکه معارضان بحرین بر مسالمت‌آمیز بودن اعتراضاتشان تاکید می‌کنند، افزود: گروهان‌های الاشتر وابسته به جریان رسمی معارض بحرین نیست و جنبش آنها متشکل از جوانانی است که از سوی رژیم آل خلیفه هدف گرفته شدند.

المؤمن ادامه داد: رژیم آل خلیفه هر حرکت انقلابی در بحرین را به ایران نسبت می دهد به گونه ای که می خواهد با مخدوش کردن افکار علیه انقلاب مسالمت آمیز در بحرین آن را به کشوری دیگر منتسب کند.

ضرورت شکایت از پادشاه بحرین به دیوان کیفری بین‌المللی

«محمد صفا»، مدیر مرکز قربانیان شکنجه «الخیام» اعدام سه جوان معترض بحرینی را جنایتی وحشتناک توصیف کرد و گفت: این شهدا شاهدان تروریسم و ظلم رژیم آل خلیفه هستند.

وی با بیان اینکه رژیم بحرین همه منشورهای بین المللی در خصوص احترام به حقوق بشر را زیر پا گذشت، افزود: مقامات منامه اصلا به خواسته جامعه بین المللی و نهادهای حقوقی برای اجرا نکردن حکم اعدام این سه جوان معترض توجهی نشان ندادند.

صفا افزود: آل خلیفه بدون توجه به پیامدهای خطرناک چنین اقدام وحشیانه ای بر ارتکاب آن اصرار ورزید و رژیم های مدعی حقوق بشر هم در قبال آن سکوت اختیار کردند.

فعال حقوقی بحرین با تاکید بر اینکه سکوت سنگین جامعه بین المللی در قبال سرکوبگری های رژیم آل خلیفه طی سال های اخیر این رژیم را گستاخ و به بیش تر کردن ظلم و دیکتاتوری تشویق کرده است، گفت: از همین روست که حکومت بحرین به همه درخواست های نهادهای حقوق بشری برای توقف اجرای حکم گوش نکرد.

صفا با بیان اینکه رژیم آل خلیفه تحت حمایت آشکار همتای سعودی خود جرات و جسارت ارتکاب چنین جرایمی را پیدا کرد، گفت: اعدام یک پیام خونبار به معارضان بحرینی دارد و آن استفاده آل خلیفه از قتل به عنوان تنها وسیله وادار کردن مخالفان به دست کشیدن از خواسته های برحقشان است.

فعال بحرینی گفت: اعدام سه جوان معترض ثابت کرد که گفت وگو تنها نمایش آل خلیفه برای سرپوش گذاشتن بر رفتارها و جنایات خونبار آن بود.

صفا لغو عضویت بحرین در شورای حقوق بشر و انتقال دادگاه عربی حقوق بشر از بحرین به یک کشور دیگر عربی را خواستار شد و افزود: همه حکومت هایی هم که مدعی دفاع از حقوق بشر هستند باید روابط دیپلماتیک خود را با منامه قطع کرده و جرم اعدام سه جوان بحرینی نیز باید به دیوان کیفری بین المللی واگذار شود تا پادشاه بحرین را به عنوان جنایتکار جنگی محاکمه کنند.