کارشناس مسائل سیاسی گفت: قالیباف در اولین برنامه خود با صحبت‌هایش آتش در خرمن تزویر و ثروت ۴ درصدی‌ها انداخت.

به گزارش مشرق، محمد عبداللهی کارشناس مسائل داخلی، در ارزیابی فضای انتخابات دوازدهم گفت: با نطق شب گذشته شهردار تهران رقابت ها وارد فضای جدی و گرم تری شده است. قابل درک بود که حضور قالیباف در انتخابات تنور انتخابات را داغ می کند. او نشان داد که در دور جدید با برنامه های منسجم، گره گشا و نیاز روز کشور آمده است. باید اعتراف کرد یکی از نامزدهایی است که در پس حرف هایش ساعت ها و روزها کار کارشناسی و دقیق صورت گرفته است.

وی با انتقاد از کسانی که تحقق تعهدات قالیباف را رویایی می دانند و گاها مسئولان دولتی نیز با کنایه به آن حمله می کنند، یادآور شد: جنبش 96 درصدی ها به این افراد در 29 اردیبهشت ثابت خواهد کرد چه کسانی حرف دل مردم را می زنند و چه کسانی با موج سواری و انحراف واقعیات دنیای اقتصاد، سعی دارند کشور را در حالت کنونی حفظ کنند. مشخص است که منافع 4 درصدی ها به کدام گروه و جریان گره خورده است و به هیچ وجه رضایت نمی دهند وضع موجود تغییر کند، حتی اگر به بهای تغییر واقعیات مسلم اسناد بالادستی و برنامه چشم انداز 1404 باشد.

این کارشناس مسائل داخلی خاطر نشان کرد: از زمانی که در این کشور نفت فوران کرد تا به امروز، مدیرانی ایران را به نفت خام فروشی معتاد کرده اند. هنر این نیست که 3 میلیون، 4 میلیون یا 6 میلیون بشکه نفت تولید شود و به سمت کشورهای صنعتی بارگیری شود، هنر این است که این نفت را در صنایع پتروشیمی و مصنوعات پلیمیری به کالای با ارزش تبدیل کنیم و بعد با ارزش افزوده چند ده برابری صادر کرد. کسانی که امروز در نقش دلالان نفتی حتی در میان مسئولان نفوذ دارند، هرگز به چنین طرحی رضایت نمی دهند، چرا که منافع آنها به نفع 96 درصد به خطر می افتد.

عبداللهی افزود: صحبتی که قالیباف درباره ایجاد 200 هزار شغل مستقیم و 400 هزار شغل غیر مستقیم با افزایش یک میلیون تنی تولیدات صنایع پتروشیمی و مصنوعات پلیمری کرد، واقعیتی است که در این صنایع وجود دارد و 13 میلیون ظرفیت و پتانسیل می توان در این بخش فعال کرد. کارشناسان و مدیران بخش خصوصی در حوزه پتروشیمی سال های سال است که فریاد می زنند که برای ایجاد اشتغال می بایست دست از خام فروشی برداشت و آن را تبدیل به محصولات با ارزش کرد تا در کنار افزایش ارزش صادرات، میلیون ها شغل برای جوانان ایجاد شود، ولی گوش شنوایی نیست. در حالیکه در صنایع بالا دستی نفت ایجاد هر شغل 380 هزار دلار هزینه بر می دارد اما در صنایع پایین دستی تنها 30 هزار دلار برای هر شغل نیاز است. معلوم است که شنوایی خود را از دست داده اند و نمی توانند واقعیات جدید علم اقتصاد را درک کنند.

وی در پایان با بیان اینکه مردم بدون شک به دنبال تغییر جدی در روند اداره کشور و ایجاد جهش در مسیر توسعه و پیشرفت اقتصادی هستند، گفت: قالیباف در اولین برنامه خود حرف از دل مردم زد و با صحبت هایش آتش در خرمن تزویر و ثروت 4 درصدی ها انداخت. 4 درصدی که با قدرت و رسانه ها و قلم به مزد بگیرانش سعی خواهد کرد تا موج تغییر را فرو نشانند. اما باید اذعان کرد تنها راه نجات کشور از بحران تغییر دولت کنونی است. در صورتی که بحران های اقتصادی ادامه یابند، ظرفیت جامعه گرفتار در مشکلات اقتصادی و معضلات اجتماعی به سر خواهد آمد و دیگر نمی توان جلوی بحران های اجتماعی را به این سادگی ها گرفت.