کد خبر 71821
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۹

رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا با رد برخي آمارها مبني بر مصرف موادمخدر از سوي 80 درصد از دانشجويان كشور گفت: اين آمارها كذب است.

به گزارشمشرق به نقل از ايسنا، سردار علي مويدي ظهر سه‌شنبه در حاشيه حضور در مركز نظارت همگاني نيروي انتظامي (197) با ارائه آمار شش‌ماهه از عملكرد پليس مبارزه با موادمخدر گفت: از آغاز سال جاري تاكنون 250 تن انواع موادمخدر كشف و ضبط شد كه اين كشفيات نسبت به مدت مشابه سال قبل 8 درصد افزايش پيدا كرده است.

انهدام 45 كارگاه توليد و توزيع شيشه در كشور

وي با بيان اينكه ميزان كشف موادمخدر از نوع شيشه نسبت به مدت مشابه سال قبل 140 درصد افزايش يافته است، گفت: از آغاز سال جاري تاكنون 45 كارگاه توليد و توزيع مخدر شيشه در كشور شناسايي و منهدم شده است كه اين تعداد كارگاه، تامين كننده شبكه‌ها و باندهاي متلاشي شده بوده‌اند.

مويدي افزود: از آغاز سال جاري تاكنون يكهزار و 90 باند و شبكه ترانزيتي موادمخدر در كشور متلاشي شده است كه اين رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل دو درصد افزايش داشته است.

رييس پليس مبارزه با موادمخدر نيروي انتظامي با بيان اينكه ناجا با انجام اقدامات فيزيكي، انسداد مرزها و تجهيزات الكترونيكي توان خود را در مرزهاي شرقي متمركز كرده است، گفت: از آغاز سال جاري تاكنون 85 درصد از كشفيات موادمخدر در مرزها و حاشيه مرزها كشف شده است و مابقي موادمخدر كشف شده در استان‌هاي مركزي رخ داده است.

به گفته وي بيشتر كشفيات در مرزهاي شرقي انجام مي‌گيرد به گونه‌اي كه هر چقدر به مرزهاي غربي نزديك‌تر مي‌شويم شيب كشف موادمخدر كمتر مي‌شود.

مويدي با اشاره به بحث مبارزه با موادمخدر صنعتي و روانگردان گفت: پيش از تصويب و ابلاغ قانون مبارزه با موادمخدر روانگردان، پليس در مبارزه با توليد و توزيع كنندگان اين مواد با خلاء قانوني مواجه بود اما با تصويب و ابلاغ و اجرايي شدن اين قانون، پليس مبارزه با موادمخدر يكي از اولويت‌هاي خود را مبارزه با توليد‌كنندگان وتوزيع‌كنندگان اين مواد روانگردان قرار داده و به جد و با قاطعيت با آنان برخورد خواهد كرد.

وي در ادامه اين نشست با رد برخي آمارهاي منتشر شده مبني بر معتاد بودن 80 درصد از جامعه دانشجويان كشور گفت: فرمانده نيروي انتظامي نيز پيش از اين آمارهاي ارائه شده از سوي برخي سايت‌ها مبني بر مصرف موادمخدر از سوي 80 درصد دانشجويان كشور را رد كرده و بايد گفت گزارش اين سايت‌ها توهيني به جامعه دانشجويان است و اين آمارها كذب است.

به گزارش ايسنا، مويدي افزود: با آن كه در ميان دانشجويان افرادي هستند كه دچار اشكالات رفتاري، فكري و روحي هستند اما با مقايسه نسبت اين جمعيت اين افراد با دانشجويان بايد گفت كه جامعه دانشجويان يكي از سالم‌ترين قشرهاي جامعه است.

رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي با بيان اينكه ارائه اين آمار در آغاز سال تحصيلي مي‌تواند شوكي را به جامعه تحصيلي كشور وارد كند، گفت: اين آمارها به صورت هدايت شده و به منظور مخدوش كردن چهره جامعه دانشجويان و محصلان ارائه شده است و پليس به نمايندگي از مردم پيگير نحوه ارائه اين آمار است و افرادي كه اين آمارها را ارائه مي‌دهند، بايد پاسخگو باشند.