کد خبر 72376
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر اصولگرایان از حضور جریانات فتنه و انحرافی نگرانی دارند باید بدانند که تفرقه میان آنان موجب پیروزی این دو جریان در انتخابات آتی مجلس می شود.

به گزارش مشرق به نقل از  فارس، محمد دهقانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست مسئولان و اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ گفت: هر مقدار که مجلس کار آمد داشته باشیم حتما در کار آمدی نظام اسلامی نیز مؤثر خواهد بود.

وی افزود: یکی از شاخص‌ها برای داشتن مجلس کار آمد، شجاعت است. معنای شجاعت چیست؟ شجاعت در قانونگذاری خیلی نمود ندارد چون قانونگذاری یک فعالیت تخصصی است.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: در قانونگذاری نمایندگان باید در کمیته‌های تخصصی و کمیسیون‌های مجلس وقت لازم را بگذارند که این کارها متأسفانه فقط بر دوش تعدادی از نمایندگان مجلس است و بسیاری از نمایندگان یا تخصص لازم را ندارند و یا به دلیل منطقه گرایی و جزئی‌نگری، وقتی برای این‌گونه فعالیت‌ها نمی‌گذارند و یا اصلا آشنا به این گونه فعالیت‌ها نیستند.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی اظهار داشت: مطمئنا نیازمند این هستیم که تخصص نمایندگان مجلس را بالا ببریم چون مجلس باید محل اجتماع حقوق دانان، جامعه شناسان، شخصیت‌های دینی و اسلام شناس، متخصصان صنعت، کشاورزی، بهداشت و ... باشد.

این نماینده مجلس افزود: برخی مواقع در کمیسیون‌های مجلس بحث‌های سیاسی به هیچ عنوان مطرح نمی‌شود و اینکه چه کسی اصلاح طلب و اصولگرا است مطرح نیست. در این کمیسیون‌ها هر نماینده‌ای که نظریه تخصصی قوی‌تر ارائه کند بر سایر نظرات نمایندگان غلبه پیدا می‌کند.

وی در ادامه گفت: هنگامی که قصد داریم بودجه کشور را ببندیم، نمایندگانی که بودجه کشور را بهتر می‌فهمند، کار تخصصی انجام داده‌اند و متخصصان، از هر گروهی که باشند نظر خود را ارائه می‌دهند و دیگر کاری به جناح بندی‌های سیاسی نمایندگان نداریم.

دهقانی با بیان اینکه در کمیسیون‌های مجلس بسیاری از مواقع بحث‌ها و جناح بندی‌های سیاسی کنار گذاشته می‌شوند و همه به دنبال نماینده  متخصص می‌گردند، تاکید کرد: در کنار ولایت مداری و ایمان، تخصص از دیگر شاخصه‌های یک نماینده مجلس است.

عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه جایی که بیشترین متخصص متدین را در این مدت تربیت کرده بسیج دانشجویی بوده و باید اعضای این تشکل دانشجویی قدر خود را بدانند، اظهار داشت: شجاعت در بحث قانونگذاری کمتر ملاک است اما در نظارت، شجاعت لازم است.

این نماینده مجلس تاکید کرد که مجلس قانون می‌گذارد پس باید نظارت نیز صورت بگیرد که قانون تصویب شده چگونه به اجرا گذاشته می‌شود.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی اظهار داشت: نظارت باید بر همه دستگاه‌ها باشد و مجلس باید بر دولت به طور خاص نظارت داشته باشد. این نظارت منوط به یک دولت نیست و قانون اساسی فقط برای دولت خاتمی، هاشمی و احمدی نژاد نوشته نشده است.

وی افزود: قدرت دولت که بر مبنای پول، امکانات، توان و رسانه است باید مهار شود و در مسیر قانونی حرکت کند. اینکه باید قدرت دولت مهار شود آیا به این معنی است که با دولت دعوا کنیم؟ خیر، باید نظارت داشته باشیم تا دولت در مسیر قانونی حرکت کند. اتفاقا وقتی نظارت ضعیف می‌شود فساد گسترش می‌یابد.

دهقانی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه در برخی سایت‌های خبری این مطلب درج شده اعلام می‌کنم که وزیر بازرگانی نامه‌ای نوشته مبنی بر اینکه یک میلیارد دلار به امیر منصور آریا اعطاء شود تا گوشت و ... وارد کند و بانک مرکزی و وزارت‌های دیگر هم در همین راستا حرکت کرده‌اند و به قولی انگار برخی افراد بسیج شده اند تا از گروه امیر منصور آریا در واردات کالا، صنعت، تشکیل 58 شرکت و ریختن پول مملکت بر سر این آقا حمایت کنند.

عضو هیئت رئیسه مجلس با تایید سخنان علی اصغر زارعی در خصوص فساد اقتصادی گفت: بنده آقای زارعی را استاد خود می‌دانم و به شدت به وی علاقمند هستم. چون وی را انسانی صادق و خالص می‌دانم. بنده با آقای زارعی از همان دورانی که رئیس بسیج اساتید بود در ارتباط بودم اما ممکن است گاهی اوقات نقدی داشته باشیم که داریم.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی اظهار داشت: از مجلس هفتم مشکلات خاصی داشتیم و در آن مجلس بحث قوه قضائیه بود که مورد تحقیق و تفحص قرار گرفت و در ادامه بحث دانشگاه آزاد مطرح شد.

وی افزود: بحث تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد از مجلس هفتم آغاز شد و شاید هیچ تحقیق و تفحصی در طول تاریخ این کشور به اندازه تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد حجم کاری بالایی نداشت و میزان نیروی انسانی به کار گرفته در آن بسیار بالا بود که پرچم دار این تحقیق و تفحص آقای زاکانی بود.

دهقانی تاکید کرد: تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد شاید تمامی طول مدت مجلس هفتم وقت گرفت و 900 نفر در این تحقیق و تفحص مشارکت داشتند و به 80 جلد رسید. کار مبنایی در خصوص دانشگاه آزاد از مجلس هفتم شکل گرفت که سپس مسائل بعدی در خصوص این دانشگاه آغاز شد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس خاطرنشان کرد: برای انجام این گونه اقدامات تنها تعدادی نماینده در مجلس پرچم دار آن بودند که به شجاعت نیاز داشت. زمانی که تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد و قوه قضائیه در روز آخر مجلس هفتم قرائت شد، تعدادی از نمایندگان مجلس فریاد می‌کشیدند و صحن مجلس را ترک کردند.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه قرائت این تحقیق و تفحص‌ها در مجلس نیاز به شجاعت داشت، گفت: شجاعت می‌خواهد وقتی تعدادی در یک طرح مخالفند از جا برخیزید و نظر خود را مطرح کنید. باید با منطق سخن گفت. شجاعت به این معنی نیست که برای یک سخن بی منطق یقه افراد را گرفت.

نماینده مردم طرقبه و چناران تصریح کرد: برخی اوقات کارهایی انجام می‌شود که اصلا شجاعت نیست و ممکن است حماقت باشد. دعوا درست کردن که شجاعت حساب نمی‌شود منطق داشتن و سخنی مطرح کردن که حداقل 50 نفر آن را تایید کنند، شجاعت است. درست این است که وسط میدان بتوانیم سخن خود را جا بیندازیم.

عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: شجاعت این است که بدون حب و بغض از ابزارهای قانونی برای نظارت استفاده کنیم. در هر دوره از مجلس که نگاه کنیم، دوستانی هستند که در جریانی حضور دارند و به هر دلیلی تعلق خاطر ویژه‌ای به دولت دارند و از نماینده‌ای که بخواهد علیه دولت سؤالی کند اعلام می‌کنند که وی مخالف دولت است و اجازه نمی‌دهند نماینده سؤال خود را مطرح کند و انگار رسالت‌شان این است که جلوی نظارت مجلس را بگیرند.

وی افزود: این گونه اقدامات وظیفه نماینده مجلس نیست. نماینده مجلس باید از جنبه تعبد خود پرچم‌دار نظارت باشد نه اینکه هر کسی که می‌خواهد سخن بگوید جلوی آن را بگیرند.

دهقانی اظهار داشت: بنده درباره طرح سؤال از رئیس جمهور مخالف بودم و اکنون هم معتقد نیستم که باید از رئیس جمهور سؤال کنیم. اما از ابزارهای نظارتی حتماً باید استفاده کنیم.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: در این مملکت پرونده فساد بانکی به رقم 3 هزار میلیارد و شاید بیشتر وجود دارد و سؤال اینجاست که چه کسی باید مسئولیت این فساد بانکی را بپذیرد؟ 2 روز پیش معاون وزیر مربوطه به بنده اعلام کرد که چرا تند صحبت کردم.

دهقانی افزود: این معاون وزیر به صراحت به بنده اعلام کرد که چرا این گونه مطرح کردید که وزیر مربوطه استعفا می‌دهد و اکنون این وزیر ناراحت شده است. بنده در جواب وی پاسخ دادم عجب! شتر را با بارش در تشکیلات شما می‌خورند و می‌برند اما حالا که می‌گویم که باید وزیر پاسخگو باشد. شما ناراحت می‌شوید؟ چه کسی باید پاسخگو باشد؟

این نماینده مجلس اظهار داشت: چه کسی آقای خاوری را به ریاست بانک ملی منصوب کرد؟ یا آقای مشایی وی را منصوب کرده یا وزیر مربوطه که آقایان می‌گویند وزیر وی را منصوب کرده پس چه بدتر. چرا مدیری که در کانادا سکونت دارد و تعلق خاطر کمتری به کشورمان داشته، خانواده، خودش، ثروتش و فرزندانش در کانادا هستند، باید رئیس بزرگترین رئیس بزرگترین بانک جهان اسلام باشد؟ چه کسی باید پاسخگو باشد؟
 
وی افزود: چه کسی انتصاب خاوری را امضاء کرده است؟ وزیر امضا کرده پس باید پاسخگو باشد. چرا حاضر نیستید پاسخگو باشید.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تاکید کرد: رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه غیر علنی مجلس به تشریح اختلاس 3 هزار میلیاردی پرداخت وقتی جلوی نظارت گرفته شده این مشکلات نیز پیش می‌آید و افرادی که فاسد هستند سوء استفاده می‌کنند.

نماینده مردم طرقبه و چناران تصریح کرد: ما نمی‌گوییم دولت فاسد است. اکنون هزاران مدیر سالم و پاک دست در دولت مشغول به فعالیت هستند. یک جریان انحرافی در دولت شکل گرفته که تعدادی انسان فاسد در اطراف این جریان انحرافی شکل گرفته‌اند و چنین فسادی را شکل می دهند.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی اظهار داشت: مجلس باید نظارت داشته باشد اما تعدادی ظاهرا رسالت دارند تا نظارت تعطیل شود. اگر نظارت تعطیل شود مشخص است که فساد شکل می‌گیرد.

وی با تشریح اقدامات جریان انحرافی گفت: اکنون همه می‌گویند جریان انحرافی اما برخی‌ها به نادرستی اعتقاد دارند ما جریان انحرافی نداریم. بلکه تعدادی از افراد منحرف شدند که متأسفانه این آقایان در خصوص جریان انحرافی ساده‌سازی می‌کنند. این قشر از افراد اعلام می‌کنند تنها 2 تا 3 نفر هستند که طشت رسوایی آنها بر زمین خورده و صدایش بیرون آمده و منحرف هستند و ما بقی منحرف نیستد.

عضو هیئت رئیس مجلس با بیان اینکه بنای نظام اسلامی و عقل سلیم حکم می‌کند که مجموعه دولت را به گونه‌ای کمک کنیم تا با آرامش کار خود را دنبال کند؛ تصریح کرد: نباید مردم را گیج کرد. رجایی و کشمیری کردن فضا بسیار کار غلطی است.

وی افزود: چه الزامی داریم مردم را گیج کنیم. اوج جریان انحرافی در تحصن آقای احمدی نژاد در برابر فرمان رهبر معظم انقلاب است، پس چرا باید این جریان را ساده سازی کنیم. البته باید توجه داشته باشیم که در جامعه و رسانه‌ها آرامش را بر هم نزنیم.

این نماینده مجلس با طرح این سؤال که تبیین به چه معنایی است؟ اظهار داشت: آیا به این معنی است که جریان انحرافی تنها 3 نفر‌اند؟ خیر، این طور نیست. جریان انحرافی قدرتمند و خطرناک است و از همه امکانات نیز برخوردار است.

وی در ادامه گفت: برخی جلسه و ستاد تشکیل می‌دهند تا قوه مقننه را تصرف کنند تا یک مجلس تابع و ضعیف به وجود بیاید، پس آیا باید این اقدامات را پنهان کنیم و اعلام کنیم اصلا جریان انحرافی وجود ندارد و فقط چند نفر منحرف‌اند و دست به ساده سازی بزنیم؟

دهقانی تاکید کرد: در انتخابات آتی مجلس در این امر هیچ اختلافی وجود ندارد که یک جریان فتنه وجود دارد که با نام‌های مختلف در حال فعالیت است و به نام جریان فتنه برای شرکت در انتخابات لیست ارائه نخواهد داد. جریان فتنه یک نام زیبا برای خود انتخاب می‌کنند که رأس آن یک فرد اصلاح طلب است که هیچ سابقه منفی در فتنه ندارد تا کسی نتواند وی را در انتخابات رد صلاحیت کند.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: زیر لیست این فرد اصلاح طلب نیز افرادی با پرونده سفید قرار داده می‌شوند و با نام زیبایی که برای خود انتخاب می‌کنند در انتخابات آتی مجلس شرکت می‌کنند. این قشر از فعالان سیاسی عقل خود را از دست نداده‌اند که به نام اصلاحات و فتنه در انتخابات مجلس لیست ارائه دهند.

وی افزود: این قشر علی رغم اینکه اکنون ساکت هستند اما به شدت امیدوارند و اعلام می‌کنند که "ما در زمانی که تمامی اصولگرایان یکی بودند و در انتخابات ریاست جمهوری که اوج قدرت احمدی نژاد، رأی‌مان در تهران بیشتر از وی بود و اکنون نیز نیروهای‌مان از ما جدا نشده‌اند. درست است که از موسوی و کروبی جدا شده‌اند و به دامن خاتمی و از جنس افرادی مانند وی حرکت کرده‌اند. اما به سمت اصولگرایان نرفته‌اند."


دهقانی تصریح کرد: تا آنجایی که من اطلاع دارم شورای نگهبان افرادی که سابقه منفی و قضایی ندارند، رد صلاحیت نمی‌کند لذا این قشر از فتنه گران امیدوارنه در انتخابات وارد خواهند شد و معتقدند پس از جریان فتنه، مهمترین زمان و بستر برای وزن کشی و اثبات خود انتخابات مجلس آتی است و در این مسیر تلاش فراوان خواهند داشت.

عضو هیئت رئیس مجلس اظهار داشت: جریان انحرافی نیز با عنوان انحرافیون در انتخابات آتی مجلس لیست ارائه نخواهند داد. امکان دارد لیست خود را با نام‌هایی مانند به اصطلاح ولایت پذیران تنوری و یا مریدان صاحب الزمان (عج) انتخاب کنند، چون این جریان تا توانسته تبلیغ کرده و از همه نام‌‌ها می‌تواند استفاده کند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس خاطرنشان کرد: جریان انحرافی با نام زیبایی که انتخاب می‌کند و ستادی که بر پا کرده وارد میدان انتخابات می‌شود و حتما لیست ارائه خواهد داد. این جریان از سال گذشته و پیش از مسائل اردیبهشت ماه سال جاری جلسه تشکیل داده و تمامی رابطین خود را از استان‌ها دعوت کردند و اکنون در حال فعالیت هستند.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تاکید کرد: جریان انحرافی از شبکه مدیریتی در بخش‌هایی که هماهنگ شده است استفاده لازم را می‌برد. این جریان برنامه جدی برای حضور در انتخابات مجلس نهم دارد. چون فکر می‌کند گلوگاه آینده آنان همین انتخابات آتی مجلس است.

وی با اشاره به اینکه جریان انحرافی بی‌پروا از پول‌هایی که در اختیار دارد و به دستشان رسیده استفاده می‌کنند، تاکید کرد: دو جبهه با انگیزه فتنه و انحرافی که شرکت در انتخابات برای آنان مانند مرگ و زندگی است اکنون رو به روی جریان اصولگرا قرار گرفته‌اند.


عضو هیئت رئیس مجلس اظهار داشت: اعتقاد عقلی من این است که اگر بخواهیم هر کدام یک لیست جداگانه ارائه کنیم نه مطلوب است و نه فایده دارد و نه مقدور است و در نهایت به جایی نمی‌رسیم.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تاکید کرد: لیست جداگانه ارائه کردن از سوی طیف‌های اصولگرایان به این دلیل مطلوب نیست که اگر طیفی بخواهد لیستی ارائه کند و اعلام کند که باید مجلس طبق این لیست چیده شود، مقدور نیست. چون این طیف خاص ظرفیتی دارد اما مجلس محل اجتماع انسان‌های کار آمد است.

وی افزود: اگر لیست اصولگرایان محدود و متصل به یک جریان ‌شود حتما با تنگ نظری و بسته عمل کردن، لیست کار آمدی خارج نخواهد شد.

دهقانی خاطرنشان کرد: ما می‌خواهیم نماینده متعهد و متخصص وارد مجلس کنیم پس هر چقدر این محدوده کوچک‌تر شود، ممکن است انسان‌های متعهد پیدا شوند اما انسان متعهد، متخصص و شجاع پیدا نمی‌شود و فردی که همه این خصوصیت‌ها را داشته باشد باید از میان تمامی جامعه و تمامی جریانات اصولگرای متدین یافت شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مجلس محل کار جمعی است، گفت: برای چه در مجلس می‌نشینیم؟ برای اینکه فردی طرح و حرف حسابی بزند و 100 نفر دیگر را همراه خود کند تا این طرح به نتیجه برسد. مجلس جای این نیست که یک نماینده صحبت کند و بقیه اعلام کنند وی اشتباه می‌کند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس اظهار داشت: کار آمدی مجلس زمانی محقق خواهد شد که این مجلس محل کار جمعی باشد و محکوم کردن یکدیگر فایده‌ای نداشته و نتیجه‌ای در قانونگذاری و نظارت نخواهد داشت.

نماینده مردم طرقبه و چناران تصریح کرد: وقتی مجلس محل کار جمعی است، حتما باید نماینده آن پایبند کار جمعی باشد. البته همانطور که درجه ایمان متفاوت است، درجه اصولگرایی نیز متفاوت است.

وی در ادامه گفت: نتیجه بسته عمل کردن، کوچک شدن است و چیزی از آن باقی نمی‌ماند. دهقانی با بیان اینکه آرمانگرایی باید در کنار واقع نگری باشد اظهار داشت: باید واقعیت صحنه را ببینیم و نمی‌توان با خلاء تصمیم گرفت.

عضو هیئت رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: در ابتدای مجلس هشتم 54 رای برای ریاست آقای حداد عادل جمع کردند چون در ابتدای این مجلس نظرمان این بود که لاریجانی رئیس مجلس نشود. معتقد بودیم نظام در آن شرایط برای ریاست مجلس به شخصیتی مانند حداد عادل بیشتر نیاز دارد و معتقد بودیم که لاریجانی نباید رئیس مجلس شود. اما زورمان نرسید.

وی در ادامه گفت: برخی دوستان با جریان چپ هماهنگی کردند که حداد عادل رئیس مجلس نشود و وی را زمین زدند و این ضربه به اصولگرایی بود.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تاکید کرد: برخی از دوستان با حسن نیت دست به این کار زدند و فکر می‌کردند که به نظام خدمت می‌کنند اما بزرگترین ضربه را وارد کردند و برخی از دوستان نیز از ابتدا برای رئیس نشدن حداد عادل با برخی از جریان‌ها بسته بودند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: پیش از مجلس هشتم فردی که دادستان هم اعلام کرده که اتهام پرونده فساد اقتصادی دارد، میان کاندیداها پول پخش کرد که پس از مدتی ما متوجه این موضوع شدیم.

دهقانی خاطرنشان کرد: بنده به این آقا اعلام کردم که شما چه کاره‌ این مملکت هستید؟ شما رئیس یک دستگاه نظارتی هستید و باید مو را از ماست بکشید؟ چرا پول پخش کردید؟ این مقام ارشد خطاب به بنده گفت که این مسئله طبیعی است و یک فرد خیر پیدا شده و به ما پول داده و ما نیز آن را پخش کردیم.

وی افزود: در مجلس هشتم تعدادی از این آقایان وقتی مسئول ارشد نزدیک به احمدی نژاد مسئولیت گرفت امضا جمع کردند و از آقای احمدی نژاد تشکر کردند. بنده به این دوستان اعلام کردم که چرا شما امضاء جمع کردید؟ گفتند ما در رو در بایستی قرار گرفتیم. به یکی دیگر از این نمایندگان گفتم که چرا این نامه امضا کردید؟ شما از این ماجرا خبر داشتید اما ما خبر نداشتیم. باید به ما زودتر اعلام می‌کردید تا امضا نمی‌کردم.

این نماینده مجلس اظهار داشت: در مجلس هشتم در این خصوص 200 امضا جمع شد اما ما که برای ریاست حداد عادل رای داده بودیم این نامه را امضا نکردیم.

دهقانی تصریح کرد: در طی 2 دوره اخیر مجلس یک امضاء اگر از میان اعضای جمعیت ایثارگران و رهپویان به نفع جاسبی و ... پیدا شد، ما مجلس را ترک می‌کنیم و به دنبال خود می‌رویم.

دهقانی با بیان اینکه نظر و نگاه ما جبهه انقلاب است، گفت: در انقلاب اسلامی فردی نمره‌اش 30 و نفر دیگر نمره‌اش 50 است. در فضای کنونی خطری که پیش رو داریم، جریان انحرافی است که با نفاق پیچیده و پولی که در دست دارد به تحرکات مختلفی دست می‌زند و حال نباید تفرقه افکنی کنیم.

 تکلیف، استراتژی و تاکتیک اصولگرایان اکنون باید وحدت باشد.

دهقانی تاکید کرد: اکنون شخصیتی مانند آیت الله یزدی وارد میدان شده است. وی اولین فردی است که در خصوص فتنه موضع گرفت. آن موقعی که برخی آقایان جفا کرده و اطلاعیه صادر می‌کردند، آیت‌الله یزدی بود که روشنگری کرد.

وی در ادامه گفت: آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی به عنوان 2 شخصیت سیاسی روحانی اکنون در این میدان حضور پیدا کرده‌اند و می‌خواهند وحدت ایجاد کنند. شکستن این وحدت و تشکیل جبهه دیگر مناسب نیست.

دهقانی با بیان اینکه آیت الله مصباح یزدی نیز تکلیف بر وحدت دارد و بقیه روحانیون نیز بر این امر در میان اصولگرایان تاکید دارند اظهار داشت: اکنون شکستن ظرفیت‌های برجسته روحانیون تکلیف نیست. آیت‌الله مهدوی کنی کم شخصیتی نیست، وی رئیس مجلس خبرگان است و در خصوص مشکلاتی که در مجلس خبرگان پیش آمده، آیت‌الله مهدوی مشکل را حل کرد و مقام معظم رهبری احترام ویژه‌ای برای ایشان قائل است.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: عقل و نقل به ما می‌گوید که باید اصولگرایان در این انتخابات وحدت داشته باشند. مقام معظم رهبری به بحث انتخابات حساس هستند و در بیاناتشان در کرمانشاه به بحث قدرت، ثروت و دوری از آن تاکید داشتند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: اکنون برخی‌ها می‌گویند ما از فتنه خیلی نگرانیم و کسانی که در فتنه سکوت کردند و دیر موضع گرفتند نباید در جمع اصولگرایان باشند و عده‌ای هم می‌گویند ما از انحرافیون نگرانیم و کسانی که اسیر جریان انحرافی شدند نباید وارد انتخابات شوند. اگر شما از فتنه و انحراف نگرانید بدانید که تفرقه میان اصولگرایان این 2 جریان را پیروز می‌کند.

وی با طرح این سؤال که چگونه دوستان از فتنه و انحراف نگرانند اما بر طبل تفرقه می‌کوبند؟ تصریح کرد: مهم این نیست که دوستان لیست دیگری ارائه دهند، بلکه اکنون مهم این است که در جریان حزب اللهی و متدین جامعه افتراق ایجاد نشود.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه کش و قوس‌ها و اینکه چند لیست در انتخابات ارائه شود، حتما در جامعه تردید ایجاد می‌کند، تاکید کرد: آنچه که مهم است، وحدت و یکپارچگی اصولگرایان است. اگر در انتخابات همدیگر را تضعیف کنیم، شکست می‌خوریم.

دهقانی با اشاره به اینکه طیف‌های مختلف اصولگرایان با مشورت یکدیگر و ارائه لیست واحد مطمئنا مشکلات را حل می‌کنند و پیروز می‌شوند، تصریح کرد: در ابتدای مجلس هشتم معتقد بودیم که میان حداد عادل و لاریجانی، آقای حداد عادل باید رئیس مجلس شود که همه قدرت ما در مجلس هشتم 54 رای بود و چون آقای احمدی نژاد گفته بود، نباید حداد عادل رئیس مجلس باشد ما بقی دوستان نیز ریاست وی را نپذیرفتند.

وی افزود: پس از 6 ماه آقای احمدی نژاد از نظر قبلی خود عدول کرد و گفت که لاریجانی نیز رئیس مجلس نباشد که دوباره دوستان اعلام کردند دیگر نباید لاریجانی رئیس مجلس شود.

این نماینده مجلس اظهار داشت: اکنون لاریجانی رئیس مجلس است اما این مجلس برای لاریجانی، دهقانی و غیره نیست. این مجلس برای نظام اسلامی است پس باید اقداماتی انجام دهیم تا ثمرات آن مشخص باشد.

دهقانی در ادامه گفت: بنده از مجلس هفتم به دنبال رسیدگی به اموال مسئولان بودم و بارها نیز در این خصوص صحبت کردم.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی اظهار داشت: بنده در این خصوص به آقای لاریجانی اعلام کردم که کاری کند تا رسیدگی به اموال مسئولان نظام سند افتخاری برای وی باشد و نمونه‌ای از فعالیت‌های مجلس هشتم باشد که این طرح با حمایت لاریجانی تصویب شد، پس اثری از مجلس استخراج شد و این خدمت به نظام بود.

این نماینده مجلس افزود: ما از مجلس هفتم به دنبال طرح نظارت بر نمایندگان مجلس بودیم که این طرح در کمیسیون آئین نامه داخلی به نتیجه نرسید.

نماینده مردم طرقبه و چناران خاطرنشان کرد: پس از اینکه مقام معظم رهبری درباره طرح نظارت بر نمایندگان مجلس تذکر دادند و توصیه‌‌ای فرمودند، در مجلس هشتم چند دسته افراد نظریه ارائه دادند. عده‌ای از دوستان این طرح را آماده کردند که بنده نیز از فوریت این طرح دفاع کردم. اما در مجلس رأی نیاورد. در این بین عده‌ای از دوستان به هیچ عنوان به دنبال طرح نظارت بر نمایندگان مجلس نبودند.

وی افزود: اگر سخن رهبری روی زمین می‌ماند. درست بود؟ اکنون که با همکاری و ظرفیت لاریجانی این طرح به تصویب رسید، مشکل کجا است؟ متاسفانه برخی دوستان حتی در جزئیات این طرح ایراد می‌گرفتند تا مانع از تصویب آن شوند. رهبری بر نظارت درون مجلس تاکید داشتند و ما از نمایندگان حزب اللهی انتظار داشتیم که اصل این طرح را هدف قرار ندهند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس خاطرنشان کرد: لایحه تجارت با حمایت لاریجانی و با هزار و 100 ماده در مجلس هشتم تصویب شد. این در حالی است که از سال 1310 و 1347 این قانون پا بر جا بود.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا از اقدامات آقای نواب در دوران فتنه خبر دارید که اکنون وی در کمیته 8+7 جولان می‌دهد، گفت: نواب در شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان نیست.

این نماینده مجلس اظهار داشت: ما تصمیم گیرنده اینکه چه کسانی در کمیته اصولگرایان نماینده داشته باشند یا نداشته باشند، نیستیم. اگر ما در هیئت داوری بودیم شاید حتما به گونه‌ دیگری عمل می‌کردیم. قرار نیست در این کمیته تنها سلایق ما باشد.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپیویان انقلاب اسلامی گفت: در کمیته 8+7 سه نفر هستند که احمدی نژاد پیش از خانه نشین شدن خود آنان را انتخاب کرد که آقایان عسگراولادی، ولایتی و حداد عادل هستند.

این نماینده مجلس افزود: مابقی نیز 4 نفر از میان جامعه مدرسین و جامعه روحانیت هستند که آیت الله کعبی، حسینی بوشهری، ابوترابی و تقوی است که جمعا 7 نفر داور محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه این 7 نفر با نظارت کلان آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی اضلاع را دعوت کردند، اظهار داشت: مجموعه‌ای که با عنوان داور در این کمیته هستند اکنون تصمیمات اخیر را گرفته‌اند.

دهقانی خاطرنشان کرد: آقای حداد عادل همیشه بامجموعه‌های مختلف ارتباط صمیمانه دارد اما نسبت به نماینده لاریجانی و قالیباف مخالفت کردند و این امر دایر بر این است که آیا باید وحدت را بشکنیم و هر که به سمت خود برود؟ مشخص است میان خوب و خوب‌تر تکلیف چیست.

عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه اکنون مصالح نظام اسلامی مطرح است و مصالح حزبی و گروهی مطرح نیست، تصریح کرد: مجموعه داوری کمیته اصولگرایان این گونه مدیریت کرده که آقایان لاریجانی و قالیباف وارد میدان شوند.

وی افزود: اکنون رئیس ستاد انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان آقای علی زاکانی است و آقای متکی نیز دبیر است و همین آقای متکی وقتی وزیر بود و نماینده‌ای می‌خواست تذکری به وی دهد چون در دولت بود، عده‌ای از دوستان برمی‌افروختند که چرا به متکی تذکر می‌دهید و اکنون که از دولت خارج شود دیگر وی را مورد حمایت قرار نمی‌دهند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: نباید با انسان‌ها این گونه برخورد شود. متکی کنونی همان متکی دوران حضورش در دولت است و انسان‌ها شخصیت دارند.

دهقانی با طرح این سؤال که چرا با عدم وحدت باید اجازه دهیم که  مجلسی مانند مجلس ششم درست شود، گفت: اگر غفلت کنیم مجلس ششم دیگری ایجاد می‌شود پس عقل حکم می‌کند که باید طیف‌های اصولگرایان با یکدیگر در انتخابات مجلس نهم وحدت و یکپارچگی داشته باشند.