به گزارش مشرق به نقل از ايلنا ،حبيبالله عسگراولادي در اجلاس دبيران استانهاي حزب موتلفه اسلامي با اشاره به آيات سوره انفال اظهار داشت: خداوند به اهل ايمان خطاب رحيمانهاي ميفرمايند که اگر در مقابل شما دشمني قرار گرفت، ثبات قدم داشته باشيد و فراوان ياد خدا کنيد بدان اميد که شما با پيروزي رستگار شويد.
وي با بيان اينکه « امروز در مقابل دشمني مکار و حيلهگر قرار داريم و اگر ثابت قدم نباشيم، ميتواند آرايش جهاني را سامان داده و آن را عليه ما به اجماع برساند» تاکيد کرد: از مواضع ضد استکباري احمدينژاد تشکر ميکنم که در مقابل دشمن ثبات قدمي را ارائه کردند که دل مقام معظم رهبري را آرام ميکند.
وي با اشاره به آياتي از قرآن کريم خاطرنشان کرد: ذکر خدا را از مقام معظم رهبري ميبينيم و در چند بار که در ماه مبارک رمضان بخشهايي از امت خدمت ايشان مشرف شدند، فرمودند ذکر بسيار خدا به مقابله مقاومتمندانه زينت ميبخشد.
اين عضو حزب موتلفه درباره ويژگيهاي جنگ بدر نيز تاکيد کرد: بدر، جنگي بود که با 313 نفر پيامبر که عمده آنها پياده و با تعدادي شمشير و سپر بودند ولي بنا بر فرموده خداوند با ثابت قدمي توانستند به پيروزي برسند و در اين جنگ صداي اللهاکبر همه دشمن را ميهراساند.
وي تصريح کرد: خداوند متعال در صورتي که مسلمانان از خدا و رهبري حکومت اسلامي اطاعت کنند، آنها را به پيروزي ميرساند.
وي خاطرنشان کرد: رسول يعني مدير و مدبر نظام الهي و در فرهنگ مسووليتها در چنين نظام ما نبي، رسول، وصي، امام، نايب امام و نايب عام امام را داريم که همه به غير از نبي در حاکميت موثرند.
عسگراولادي افزود: رسول کسي است که مدير و مدبر نظام الهي است و براي سامان دادن جامعه رسالت دارد و هر جا که خداوند راجع به حاکميت سخني ميفرمايند، تکيه به رسالت دارد و در آنجا که به پيامبر عزيز ميفرمايد بعد از خود علي(ع) را معرفي کن از لفظ يا ايهاالرسول استفاده ميکند؛ نه يا ايهاالنبي که به معناي آن است که نبوت، گرفتن پيام از خدا و رسالت پياده کردن آن به صورت حکومت است.
وي اظهار داشت: وصي کسي است که بعد از رسول خدا(ص) فرمان حکومت دست اوست؛ فرمان حکومت در دست اميرالمومنين به عنوان وصي رسمي پيامبر(ص) است و پيامبر اکرم فرمودهاند بعد از من نبي نيست؛ اما رسالت ادامه دارد.
وي درباره جانشينان پيامبر(ص) گفت: اسامي 12 امام در روايتي با نام همه ذکر شده و فرمودهاند که اين همه اوصياي من هستند و آخرين آنها قائم (عج) است که اسم و کنيه او اسم و کنيه من است و او بعد از اين که جهان پر از ظلم و جور شد، قيام و جهان را پر از عدل و قسط ميکند.
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري با اشاره به نواب، نواب خاص ائمه گفت: دو نفر از اين نائبين در زمان ائمه(ع) هستند که يکي مالک اشتر اميرالمومنين علي(ع) براي مردم مصر است و ديگري حضرت مسلم بن عقيل از جانب سيدالشهدا (ع) براي مردم بصره و کوفه بود که به عنوان نائب خاص معرفي شده بودند.
وي ادامه داد: چهار نائب خاص نيز داريم؛ غيبت امام زمان (عج) داراي دو قسمت صغري و کبري است که در زمان غيبت صغري حدود 100 سال شيعيان دسترسي مستقيم به امام زمان نداشتند و آن حضرت چهار نائب داشتند که به آنها نواب اربعه ميگويند و نائب آخري در آخر حيات خود مامور ميشود به شيعيان اعلام کند که دوران نيابت خاص تمام شد و از آن به بعد دوران نيابت عام است.
وي گفت: در نيابت عام که با اسم و خصوصيات برخلاف نيابت خاص از جانب معصوم معرفي نشده است، امام حسن عسگري (ع) و امام زمان (عج) مسلمانان را مرجوع کردهاند به فقهايي که چهار شرط را داشته باشند و براي اهل ايماني که کارشناس و مجتهد نيستند واجب است که از فقها تبعيت کنند.
عسگراولادي افزود: فقها بايد در بين خود کساني را معرفي کنند که در زمان آيتالله اصفهاني و مرحوم آيتالله بروجردي تعداد زيادي از مردم درک کردند که فقها از بين خود آيتالله اصفهاني را معرفي کردند و ايشان فقيه عادلي شد که بر دنياي تشيع حاکميت داشت و در زمان آيتالله بروجردي نيز عمده فقها ايشان را معرفي کردند.
وي تصريح کرد: در قانون اساسي تصريح شده که مجلس خبرگان بايد از فقهاي شناخته شده و جامعالشرايطي باشند که از سوي مردم انتخاب ميشوند اينها از بين خود فقيه عادلي را براي حاکميت معرفي ميکنند که اين کار چه در زمان امام و چه بعد از رحلت ايشان از جانب فقها انجام شد.
وي با بيان اينکه « هرچه مربوط به اصول حاکميت ولايي در دنياي شيعه است و ميخواهد سامان بگيرد، بايد با امضاي فقيهي باشد که منتخب فقهاي هفتادگانه خبرگان باشد» اظهار کرد: اغلب اين فقها مورد اعتماد مراجع معظم تقليد هستند.
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري، مراجع تقليد را ريشه اصل ولايت فقيه دانست و تصريح کرد: اغلب 72 فقيهي که در خبرگان اطراف مراجع تقليد هستند، علاوه بر امام خميني(ره) شاگردان حضرات آيات بروجردي، قمي و اصفهاني هستند.
وي افزود: ولي فقيه در مجموعه اسلامشناسان برجسته انتخاب ميشود که از لحاظ قانوني، عقلي و شرعي کسي انتخاب ميشود که زبده فقهاست.
وي خاطرنشان کرد: کسي غير از فقيه نميتواند در مورد مسالهاي فقهي اظهارنظر کند؛ وقتي که چند ماه پيش موسسه حفظ، تنظيم و نشر آثار امام(ره) در مورد مسالهاي اظهارنظر کرده بود، من گفتم اين کسي که اظهارنظر کرده، شرايط اين مسووليت را ندارد.
عسگراولادي درباره اظهارنظر ارائه شده درباره مجلس نيز اظهار داشت: اظهارنظر کننده اين سخن که در راس امور بودن مجلس مربوط به زمان خاصي بود، بايد بداند که اين سخن را بايد ولي فقيه بگويد؛ همانطوري که ولي فقيه در آن شرايط تشخيص داده و اين سخن را گفته است. چرا رييسجمهور بايد بگويد که مجلس در راس امور نيست؟ مگر وي مجلس را در راس امور قرار داده است که حالا امروز بخواهد آن را تغيير دهد.
وي با بيان اينکه « منتظر فرمايشات مقام معظم رهبري در اين خصوص هستيم» افزود: ما از همه خوبيهاي رييسجمهور تقدير ميکنيم اما ايشان سخنان امام خميني (ره) را تفسير نکنند، سخنان امام (ره) را بايد امامت زمان يعني ولي فقيه تفسير کنند.
عسگراولادي توضيح داد: قرآن ميفرمايد تمام سوالها و مسالههاي شما را پاسخ دادهايم، و آتيکم من کل ما سئلتموه، دليل پاسخ ندادند به بسياري از سوالات ظالم بودن و کفار بدون برخي انسانهاست. موانعي که موجب ميشوند حق نتواند به سوالات کامل جواب دهد، سه مورد هستند که يا از نظر علمي بشر به آن حد نرسيده، يا بايد دست و پاي ظلوم را بشکند و يا بيکفايتها را از سر کار بردارد.
وي با اشاره به اقدامات امام خميني(ره) در اواخر عمرشان اظهار داشت: حضرت امام (ره) سعي کردند که در سال آخر عمر خودشان بعضي از نواقص قانون اساسي را برطرف کنند تا در جميع موارد احتمالي، نظام بتواند پاسخگوي سوالات باشد.
وي تصريح کرد: اگر شرايط دنيا به گونهاي است که اجراي برخي احکام شرع و قوانين به ضرر ملت است، بايد جايي باشد که اين مساله را بررسي کند، امام (ره) مجمع تشخيص مصلحت نظام را در اصلاح قانون اساسي پيشبيني کردند تا هر جا قوانين و احکام شرع باعث ضرر است عدهاي که جهانشناس و اسلامشناس جامعالشرايط با معرفي از جانب ولي فقيه موضوع را بررسي کرده و مصلحت نظام را تشخيص دهند.
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري از همه مسوولان براي برطرف کردن مشکلات و اختلافات دعوت کرد و اظهار داشت: متاسفانه دشمن از اظهارات مسوولان سوءاستفاده ميکند و اختلافات را بزرگنمايي ميکند که اين مساله، ضرورت مراقبت در گفتار و اظهارنظرها را مورد تاکيد قرار ميدهد.
وي تاکيد کرد: در چنين شرايطي روساي قواي مجريه و مقننه بايد با حفظ وحدت دشمنان را در رسيدن به اهداف شومشان ناکام بگذارند.
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري درباره اظهارنظر ارائه شده درباره مجلس اظهار داشت:رئيسجمهور سخنان امام خميني (ره) را تفسير نکنند.