کد خبر 73914
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۰

در حالیکه ۲۳ سال از زمان فتوای «امام خمینی» مبنی بر مهدورالدم نویسنده کتاب «آیات شیطانی»، می‌گذرد، این نویسنده مرتد انگلیسی در مصاحبه‌ای می‌گوید: از زمان فتوا مدت زمان زیادی می‌گذرد و من دیگر نمی‌ترسم و اکنون به راحتی آنچه را که می‌خواهم به زبان می‌آورم.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، در حالیکه بیش از دو دهه از زمان صدور فتوای امام خمینی (ره) علیه «سلمان رشدی»، نویسنده مرتد کتاب «آیات شیطانی» می‌گذرد، این نویسنده هندی‌الاصل انگلیسی گمان می‌کند که گرد و خاک زمان آنقدر بر این فتوا نشسته که دیگر کسی آن را به خاطر نمی‌آورد،
رشدی گفت: زمانیکه {امام} خمینی علیه من فتوا داد، برای مدتی فکر کردم که همه چیز برایم تمام شده، مدت‌های زیادی نمی‌توانستم راحت زندگی کنم، به راحتی نمی‌توانستم هرآنچه را که می‌خواهم بر زبان آورم، چون تحت تدابیر امنیتی خیلی شدید مخفیانه زندگی می‌کردم.

وی در حالی که در همین مصاحبه به اذعان مصاحبه‌کننده روزنامه هاآرتض با محافظ و بادی‌گارد حاضر شده است افزود: مدت زمان زیادی از آن فتوا می‌گذرد و من هنوز زنده‌ام، مردم فکر می‌کنند که فتوای من به فراموشی سپرده شده است، من دیگر نمی‌ترسم و اکنون آنچه را که می‌خواهم به راحتی به زبان می‌آورم.

این در حالی است که بودجه‌های سنگینی صرف حفاظت از این نویسنده ضد اسلام و مرتد شده و سالهاست زندگی مخفیانه‌ایی در پیش گرفته است.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص هم در این گفت‌وگو عکسی جدید از این نویسنده مرتد منتشر نکرده و حتی محل مصاحبه را هم ذکر نکرده است.

به نظر می‌رسد با موج بیداری اسلامی حفاظت از سلمان رشدی شدیدتر شده و این مصاحبه هم استمزاجی برای واکنش به این عنصر فرهنگ صهیونیسم باشد.

این نویسنده مرتد در جواب به سوال گزارشگر روزنامه هاآرتص مبنی بر اینکه آیا او امروز فرد آزادی است و می‌تواند بدون بادیگارد آزادانه در خیابان قدم بزند گفت: بله، اکنون حدود ده سالی می‌شود. خیلی‌ها از من می‌ترسند که آیا هنوز می‌ترسم یا نه، باید بگویم نه، من در عصر ترس و وحشت زمانیکه خودسانسوری و وحشت از واکنش‌های خشونت‌آمیز، در همه جا وجود داشت زندگی کرده‌ام، این تنها یکی از ابعاد خطرناکی است که طی ۲۰ سال گذشته رخ داده است، کسی از من پرسید، آیا زمانیکه خاطراتت را می‌نوشتی، می‌ترسیدی؟ و من به او گفتم: اگر می‌ترسیدم، دیگر نمی‌نوشتم! ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که مردم اجازه دارند تا داستانشان را بگویند و این دقیقا همان کاری است که من کردم، من یک نویسنده‌ام و یک کتاب نوشتم، یک کتاب درباره دیروز.

«رشدی» در ادامه گستاخی‌های خود بدون اشاره به توهین‌های افراطیون به مقدسات مسیحیان افزود: چرا همیشه این مسلمانان هستند که نسبت به همه چیز اعتراض می‌کنند، چرا زمانیکه «مارتین اسکورسیزی»، «آخرین وسوسه مسیح» را ساخت، از جانب مسیحی‌ها زندگی‌اش به خطر نیافتاد؟ یا زمانیکه «وودی آلن»، یهودیان را به تمسخر می‌گیرد، هیچکس نمی‌خواهد او را بکشد؟

این نویسنده مرتد که گمان می‌برد مسلمانان اهانت‌هایش به اسلام را فراموش کرده‌اند در ادامه می‌گوید: امروزه بیش از اسلام خود جوامع اسلامی نیاز به اصلاح‌ دارند، من همیشه فکر می‌کنم که ایران، عربستان سعودی و سوریه، سه کشوری در دنیا است که ورودشان به دنیای جدید از همه جا سخت‌تر اتفاق خواهد افتاد، اگرچه این همان چیزی است که هرکسی به جزء تندروها می‌خواهند.