به گزارش مشرق، در یادداشت دیفنس وان به قلم «PAUL R. PILLAR» افسر سابق اطلاعات ملی آمریکا و «GREG THIELMANN» عضو اتحادیه کنترل تسلیحات است آمده: مواد خامی که آمریکا بتواند سناریویی که در گذشته هزینه گزافی برایمان داشت را تکرار کند، موجود است. این سناریو بدین صورت است که از اطلاعات در جهت کسب حمایت عمومی و برای جنگی غیرعاقلانه سوءاستفاده می شود.
دیفنس وان نوشت: دولت بوش ۱۵ سال قبل ملت آمریکا را بر اساس نگاه سیاسی خود «و نه بر اساس حقایق» به جنگ با عراق کشاند. حالا این بار دشمن، ایران است. ایرانی که هدف دشمنی دولت ترامپ خواهد بود.
این پایگاه تحلیلی در ادامه تاکید می کند: بر خلاف آنچه که ترامپ در دوران تبلیغات خود به منظور فاصله گرفتن از مداخله خارجی در غرب آسیا مدعی شد، جنگ های خارجی همیشه بهترین راه برای انحراف افکار عمومی از مشکلات داخلی و احیای حمایت عمومی است.
در ادامه آمده: تجربه جنگ عراق در ۲۰۰۳ درس های ارزشمندی در مورد سوءاستفاده از اطلاعات در چنین شرایطی در اختیارمان گذاشت. عراق سالیان دراز در لیست حمله نئوکان های آمریکا بود. جرج بوش دستور حمله داد و دیک چنی معاون اول وی ادعا می کرد که «صدام حسین» تسلیحات کشتار جمعی دارد. همه این اتفاقات قبل از شروع برنامه جامعه اطلاعاتی آمریکا برای ارزیابی تسلیحات عراق رخ داد. پیوندسازی عراق با القاعده هم روشی بود که دولت بوش برای حمایت از جنگ علیه عراق به کار بست.
دیفنس وان در ادامه به مشابه سازی دولت ترامپ و اختلاف وی با مک مستر مشاور امنیت ملی و دن کوتس رئیس اطلاعات ملی آمریکا می پردازد و ادعا می کند اگر ترامپ تصمیمی گرفته است، جامعه اطلاعاتی آمریکا کار مهمی در انصراف وی نمی تواند انجام دهد!
پ. ن: این روزها انبوهی از تحلیل های مختلف مبنی بر حمله به ایران چه از سوی سعودی و چه از سوی آمریکا به چشم می خورد. هر کدام هم دلایل خودشان را دارند. برای درک بهتر باید شرایط امروز سوریه را بعد از چند سال تلاش جبهه های مختلف غربی بررسی کرد! همه ادعای تحلیلگران غربی مبنی بر نزدیک بودن رویارویی با ایران در شرایطی منتشر می شود که کوریدور مرز ایران-دریای مدیترانه رو به تثبیت است. دولت اسد جای پای خود را محکم تر کرده و عربستان در باتلاق یمن گرفتار است. هر روز یک مشکل داخلی گریبان ترامپ را می گیرد و جریان مقابل ترامپ مخالف جاه طلبی های نظامی ترامپ است و راه های جایگزین را پیشنهاد می کند. به واقع آن چه که در رسانه ها می شنویم، صدای طبل های «عمر بن عاص» است. شریعه در اختیار ما و «عمر بن عاص» ها در جست و جوی کورسویی از ترس!
فراموش نمی کنیم که فرمود: این را همه بدانند -هم دشمن بداند، هم دوستان با اخلاص بدانند، هم آن دوستانی که گاهی دلشان میلرزد بدانند- که جمهوری اسلامی مستحکم ایستاده است و بدانید آنها نمیتوانند به ما سیلی بزنند، ما به آنها سیلی خواهیم زد.
منبع: اندیشکده راهبردی تبیین