رییس بنیاد فرهنگی شهید چمران در تشریح شخصیت شهید چمران گفت: شهید چمران خود را شاگرد و خاک پای مکتب امام علی (ع) می‌دانست.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، مهدی چمران در همایش تربیت در تراز شهید چمران و در توصیف شخصیت شهید چمران گفت: بی‌تردید در شناساندن شخصیت‌های والای انقلاب خود و همچنین شهدای خود از جمله شهید چمران قصور کرده‌ایم. آنچه که در شخصیت شهید چمران برجسته بود، خلوص، پاکی و عقیده خالصانه ایشان بود.

وی افزود: شهید چمران همه چیز را برای خدا می‌خواست و خودش مطرح نبود به شکلی که در نامه‌ای به امام خمینی (ره) در زمانی که تصدی وزارت را برعهده داشت، نوشته بود: « بسیاری کارهای خوب انجام داده‌ام که ابا دارم برای شما بازگو کنم. خدا بداند کافی است.»

رییس شورای عالی استانها ادامه داد: اگر ما چنین کنیم و برای رضای خدا کار انجام دهیم و کارهای خود را برای رضایت و خوشایند مردم انجام ندهیم، قطعا خداوند دست ما را می‌گیرد و همانند شهید چمران آن شخصیت والا را به ما اعطا می‌کند.

چمران اضافه کرد: شهید چمران تنها به دلیل داشتن دانش فیزیک، کافی بود که به عنوان یک شخصیت علمی شناخته شود، اما شهید چمران در کنار این دانش عارف نیز بود و یک سیاست‌مدار بزرگ نیز محسوب می‌شد.

وی  در جبهه نیز مدیر بود و با توانمندی خود با کمترین امکانات بزرگترین حماسه‌ها را خلق کرد. بدین ترتیب شهید چمران با وجود این صفات متضادی که داشت، یک هنرمند و رزمنده بود.

رییس بنیاد فرهنگی شهید چمران در تشریح شخصیت شهید چمران با تاکید بر اینکه شهید چمران خودش را شاگرد و خاک پای مکتب امام علی (ع) می‌دانست افزود: بی تردید آنهایی که علی‌گونه هستند نیز همانند شهید چمران جامع اضداد هستند.

منبع: ایسنا