کد خبر 839139
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۱

رئیس مجلس گفت: در این رابطه باید تعقل، توجه کافی و دقت نظر وجود داشته باشد تا این چالش‌ها حل شود و قطعا با شعار و سروصدا قابل برطرف شدن نیستند.

به گزارش مشرق، علی لاریجانی عصر امروز در مراسم تکریم همسران نمایندگان مجلس به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) اظهار داشت: باید خدا را شکر کنیم که در عهد جمهوری اسلامی، نماد زن به روز ولادت یک شخصیت ممتاز و بی‌همتا مربوط شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: حضرت زهرا (س) جزو اصحاب نزدیک در صدر اسلام و اصحاب کساء بودند که در همه صحنه‌ها سخت کنار پیامبر (ص) بود و همواره به عنوان یک یاری‌دهنده نزد پیامبر حضور داشت.


لاریجانی همچنین تصریح کرد:‌ حضرت زهرا (س) به قدری عزیز بود که هرگاه پیامبر (ص) سفری می‌رفتند و باز می‌گشتند ابتدا در خانه حضرت زهرا (س) حضور می‌یافتند.



وی گفت: در حدیث قدسی هم آمده است اگر پیامبر (ص)‌ نبود افلاک را خلق نمی‌کردم و این نشان می‌دهد حضرت فاطمه (س) ریشه و اساس مکتب اسلام است.

بیشتر بخوانید:

آخرین وضعیت تحقیق از دو تابعیتی‌ها در مجلس


رئیس مجلس شورای اسلامی رشد دهنده و پایدار کننده مکتب اسلام را حضرت فاطمه زهرا (س) خواند که حضور این حضرت قطعاً به عنوان رشد دهنده این مکتب محقق می‌شود.


لاریجانی گفت: آنچه به حضرت فاطمه زهرا (س) مربوط می‌شود تنها به دین تشیع برنمی‌گردد بلکه امر مشترکی بین فرق اسلامی است.


«خدا را باید شکر کرد که در جمهوری اسلامی چنین شخصیتی را نماد زن قرار دادیم هرچند پیدا کردن معرفت واقعی کار آسانی نیست.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر روی مسئله عدالت برای آینده کشور تأکید می‌شود به این جهت است که مسئله عدالت به عنوان یک رکن اصلی محسوب می‌شود.


رئیس مجلس شورای اسلامی عفاف را موضوعی عنوان کرد که جامعه را از دریدگی و گسستگی نجات می‌دهد و در ادامه افزود: جامعه‌ای هم که اساسش عفاف باشد همه جزو یک پیکر می‌شوند.


رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: گاهی در جامعه دریدگی دیده می‌شود که این یک حسن نیست بلکه قبح جامعه محسوب می‌شود.


وی افزود: اگر بخواهیم آداب را رعایت کنیم تحت هیچ شرایطی نباید آبروی کسی را ببریم و یا به کسی ظلم کنیم رعایت آداب ظاهری در واقع احترام به دیگران است.


لاریجانی گفت: یک انسان اگر بخواهد ترقی کند باید ابتدا از خود شروع کند گاهی انسان تصور می‌کند برای رقابت با یک شخص حتماً باید برای او مشکل ایجاد کند که این در حقیقت رذیله است.

وی با بیان اینکه عدالت یعنی قانون را اجرا کردن، گفت: یکی از ویژگی‌های تحقق عدالت این است که قانون اجرا شود اما بالاتر از آن این است که انسان گذشت داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در حکومت‌ها افضل کارها اجرای قانون است در واقع قانون امری است که تحقق عدالت در کشور محسوب می‌شود.


لاریجانی همچنین خاطرنشان کرد: یک نماینده مجلس باید در همه جلسات مجلس و کمیسیون‌های آن حضور داشته باشد البته او می‌تواند مشاور داشته باشد اما حتماً خودش باید صاحب رأی باشد و این نشان‌دهنده اهمیتی است که جمهوری اسلامی برای ملت قائل است که در این بین خانواده‌های آنها باید تحمل کنند که البته کار سختی است.

وی ادامه داد: گاهی بنده خرده می‌گیرم که وقت نمایندگان باید در حوزه‌های انتخابیه آنها صرف شود البته عده‌آی در این میان می‌گویند با وجود حزب دیگر نیاز به حضور آنها نیست که من می‌گویم اینگونه نیست بلکه نمایندگان باید به صورت مستقیم و رو در رو با مردم دیدار داشته باشند که این مهم‌ترین امکانی که مردم می‌توانند مشکلات خود را به صورت مستقیم با مسئولان خود در میان بگذارند.


رئیس مجلس شورای اسلامی بر همین اساس اضافه کرد: البته این برای نمایندگان و خانواده‌ آنها زحمت دارد اما یک دستاورد بزرگ برای صیانت از نظام محسوب می‌شود. این یک امر بسیار مهم برای ایجاد آرامش در میان مردم است تا اطمینان حاصل کنند که در واقع یک حسن محسوب می‌شود.

لاریجانی همچنین با اشاره به اینکه چالش‌هایی در کشور وجود دارد که به هم تنیده شده است، گفت: در این رابطه باید تعقل، توجه کافی و دقت نظر وجود داشته باشد تا این چالش‌ها حل شود و قطعا با شعار و سروصدا قابل برطرف شدن نیستند.


وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه مشکلات کشور امروز در حدی است که اگر کسانی فکر می‌کنند می‌توانند یک جمله برای حل تحویل بدهند، دچار خودفریبی‌اند، افزود: اینها باید آرامش داشته باشند در واقع نظام جمهوری اسلامی ایران با تکیه‌ای که بر مردم دارد و با تجربه‌ای که از ۴۰ سال گذشته دارد، جنس مشکلات را می‌شناسد که می‌تواند از این تجربه‌ها استفاده کند.

منبع: فارس