کد خبر 87062
تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۴

سعيد حجاريان در اوج فعاليت «سازمان» در دوره اصلاحات اعلام كرده بود كه همه اعضاي اين گروه در يك فولكس قورباغه اي جا مي شوند. البته آن زمان سازمان هنوز شاخه خارج از كشور نداشت اما اكنون ظاهرا چند تا حزب اصلاح طلب در جيب آقاي مزروعي جا شده اند.

به گزارش مشرق ، روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت: 

 
گزارش لوموند از برده داري منافقين در پادگان اشرف

يك روزنامه فرانسوي، گروهك تروريستي منافقين را مزدوران صدام و افراد تيره بختي توصيف كرد كه مثل بردگان زندگي مي كنند.
لوموند همزمان با اخراج منافقين از عراق، به حذف نام اين سازمان از گروه هاي تروريستي اروپا اشاره كرد و نوشت: نمي توان باور كرد كه چطور راه اين فرقه تروريستي مسلح در اروپا هموار شد و چگونه اين سازمان تروريستي از فرانسه سردرآورد. رئيس اين گروه تحت حمايت مالي صدام قرار داشت و در سركوب كردها و شيعيان، ايفاي نقش كرد. سران اين گروه از آسيب پذيري چند هزار تيره بختي كه بيشتر شبيه بردگان هستند، سوءاستفاده مي كنند. آنها تحت فشار شديد رواني بوده و در صورت هرگونه مخالفت متهم مي شوند كه مامور رژيم ايران هستند.
مخالفان تهديد مي شوند در شرايط بسيار سخت مانند انسان هاي مبتلا به ايدز و سرطان در زندان هاي اشرف خواهند مرد. آن ها به موجوداتي بي اختيار تبديل شده اند.
اين گزارش مي افزايد:سازمان مجاهدين ]منافقين[ همان كساني بودند كه در سال 2002 تأسيسات هسته اي ايران را افشا كردند تا جامعه بين الملل به اهداف كاملاً صلح جويانه ايران شك كند. مردم ايران هيچ مشروعيتي براي اين گروه قائل نيستند و هرگز همكاري آن ها با رژيم صدام را نخواهند بخشيد.
 
بي بي سي: اگه بشه چي ميشه!

شبكه دولتي انگليس اميدوار است اصولگرايان نتوانند اكثريت مجلس نهم را به دست آورند و اقليت هايي كه بشود با آنها كار كرد، شكل بگيرد.
سايت بي بي سي فارسي نوشت: اگر حلقه ياران دولت، جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان وارد عرصه شوند ممكن است هيچ كدام از اين 3 گروه نتوانند اكثريت كرسي هاي مجلس را به دست آورند. در چنين شرايطي، نقش اقليت در مجلس آينده مي تواند از هميشه پررنگ تر شود؛ بنابراين انتخابات مجلس نهم از اين جهت كه تا چه اندازه مجال فعاليت نامزدهاي اقليت در آن فراهم مي شود هم مي تواند اهميت ويژه داشته باشد. تجربه حضور معدود نمايندگان اقليت هاي قومي در مجلس ايران و عملكرد فراكسيون كوچك اصلاح طلبان در مجلس فعلي نشان داده است كه حضور نمايندگان اقليت در مجلس، به ويژه در برهه هاي حساس، بازتاب دهنده صداهايي است كه تريبون ديگري درون حكومت ندارند.
بي بي سي افزود: بخش عمده اعتراضات محدودي كه از درون نهادهاي حكومتي ايران انجام مي شود، به همين نمايندگان تعلق دارند. حال اگر مجلس آينده يك اكثريت منسجم و يكپارچه نداشته باشد، نقش اقليتي منعطف كه بتواند براساس مصلحت سنجي هاي موردي به ائتلاف هاي گوناگون بپيوندد، ممكن است در مواردي حتي تعيين كننده شود.
بي بي سي در ادامه آرزوي خود نوشت: مجلسي بدون اكثريت منسجم ممكن است براي افزايش سهم اقليت در تصميم گيري ها مفيد باشد، اما احتمالا چندان به كار حكومت اقتدارگرا نخواهد آمد.
يادآور مي شود فراكسيون اقليت در برخي تصميم گيري هاي حساس مجلس نهم به واسطه يارگيري از اقليتي از اكثريت مجلس هشتم، در اتخاذ تصميم گيري هاي سوال برانگيز از سوي مجلس نقش آفريني كرد كه نمونه تصويب وقف دانشگاه آزاد يكي از آنهاست.
     
 داروين به داد آقاي تئوريسين رسيد

عضو مركزيت گروهك ملي-مذهبي اپوزيسيون سبز را دچار عارضه دارويني توصيف كرد و گفت؛ آنها قدرت تحرك را از دست داده و خيال را جايگزين عقل عملي كرده اند.
رضا عليجاني كه مدتي است در پاريس اقامت دارد، بي آن كه توضيح دهد خود چه گلي به سر اين جريان از هم پاشيده زده، به اين اصل دارويني اشاره كرد كه برخي ويژگي ها در صورت عدم استفاده ضعيف شده و حتي از بين مي روند. وي در سايت بي بي سي نوشت: در دو وضعيت «زندان» و «خارج از كشور»، ارتباط با متن و واقعيت «زنده» و «ملموس» جامعه به شدت كاهش مي يابد. گويي اصل دارويني ياد شده در مورد توانش «عقل عملي» آدمي در اين دو وضعيت كاربرد پيدا مي كند. به اين معنا كه انگيزه و تمركز آنها در زمينه طراحي براي اثرگذاري مستقيم كاهش مي يابد و گاه به حد صفر مي رسد؛ و جاي آن را تحليل و تخيل درباره آينده جامعه و تصور «بهترين آرزوها» مي گيرد. به اين ترتيب به جاي طرح سخنان «مفيد» و طراحي نقشه هاي «موفق»؛ طرح سخنان «درست» و تحليل براساس «تمايل» براي دستيابي به بهترين آرزوها جايگزين مي شود.
وي ادبيات محافل اصلاح طلب و اپوزيسيون را كه مي گويند ما در انتخابات شركت نمي كنيم يا ليست نمي دهيم و تحريم مي كنيم، نشانه همان تحليل رفتگي و فرسودگي توصيف و تاكيد كرد اپوزيسيون دچار ضعف در تحليل استراتژيك شده است. به نوشته وي، مشكل دارويني اپوزيسيون، ظرفيت سازي و توان افزايي است.
البته جهت اطلاع آقاي عليجاني، داروين ادعاي ديگري هم دارد حاكي از اينكه خود و هم نوعانش را از نسل ميمون معرفي كرده است، هر چند كه برخي تئوريسين جريان اپوزيسيون ترجيح داده اند منازعات اين محافل را به جانوراني نظير گربه ها و گرگ ها، اسب درشكه، اردك لنگ، گوريل و... نسبت دهند!
     
متن اظهارات صوتي امير و وزير خارجه قطر درباره طرح سرنگوني پادشاه عربستان

براساس آنچه از اسناد آرشيوي متعلق به رژيم معمر قذافي ديكتاتور سابق ليبي بدست آمده و در بسياري از سايت هاي مجازي پخش شده، امير قطر و وزير خارجه اين كشور در جلسه اي با قذافي وي را از طرح خود براي سرنگوني رژيم حاكم بر عربستان مطلع ساخته است.
بنابرگزارش منابع اينترنتي، در اين نوار صوتي ابتدا صحبت هاي شيخ حمد بن جاسم وزير خارجه قطر سپس صحبتهاي شيخ حمد بن خليفه آل ثاني امير قطر پخش مي شود،در بين صحبت هاي اين دو فرد نيز حرف هاي قذافي شنيده مي شود كه اظهارات آن دو را تاييد مي كند.
حمد بن جاسم درباره پادشاه عربستان مي گويد : نيروهاي گارد ويژه اطراف وي را گرفته اند و وي در صورتي كه آنها تمايل داشته باشند در قدرت باقي خواهد ماند .آمريكاييها در خلال دو سال آينده يك استراتژي براي عراق دارند و پس از اين استراتژي قصد دارند عربستان را تجزيه كنند. در عربستان جديد وهابي ها در مركز قرار خواهند گرفت و يك منطقه به نام حجاز كه شامل مكه و مدينه است تشكيل خواهد شد و شرق عربستان بيشترين ذخاير نفت را دارد. رولا فرانسوي در گزارش مشهورش گفته بود بايد عربستان تجزيه شود و تندروهاي مذهبي عربستان فقير نگه داشته شوند. سرويس هاي اطلاعاتي انگليس و آمريكا در لندن از من خواسته بودند كه وضعيت سياسي عربستان را تجزيه و تحليل كنم. آنها به اين نتيجه رسيده اند حاكمان عربستان پير و فرتوت شدند. آنها مي خواهند كسي به قدرت برسد كه توانايي و قدرت كاركردن داشته باشد و اين براي اينها مشكل است كه روزي 8 الي 10 ساعت كار كنند اما آنها كنار نمي روند و حتي به جوانان اجازه نمي دهند وارد كار شوند. اميدي به رده اول در ارتش عربستان هم نيست اما در رده دوم اين اميد وجود دارد به ويژه در افراد حاضر در قدرت كه به خارج سفر مي كنند بايد با آنان ارتباط شخصي برقرار كرد و اينها به پاريس ، رم، لندن و سوئيس سفر مي كنند و بسيار شناخته شده هستند و اغلب براي درمان و غيره به خارج مي روند. دوم اينكه انگليسي ها به من گفتند ما تا آخرين لحظه با آل سعود خواهيم بود زيرا جايگزيني وجود ندارد و روي كار آمدن اسلام گراها بسيار خطرناك است. انگليسي ها از آنها خسته شدند اما جايگزيني هم نيست. ما موفق شديم كه پايگاههاي نظامي آمريكا را از عربستان به قطر منتقل كنيم اما انها دوباره از آمريكا خواسته اند كه پايگاههاي نظامي با هزينه عربستان در اين كشور احداث كنند. ما كم كم انحصار قدرت آنها را در خليج فارس شكستيم. چندين رئيس جمهور در دمشق حاضر شدند در حالي كه در گذشته چنين چيزي نبود. همچنين كويت و امارات در اين نشست حضور پيدا كردند اين يك ضربه سنگين به عربستان است. آنها ديگر در اتحاديه عرب نفوذ ندارند. آمريكاييها به شدت اوضاع عربستان را زير نظر دارند، ما با آمريكا درباره سلطه عربستان بر جزيره (سلطه عربستان بر عربهاي حوزه خليج فارس) اختلاف داريم. آمريكاييها از اينكه ما با آنها در اين باره اختلاف داريم ناخرسند هستند. ما ارتباطات گسترده اي داريم .آمريكاييها همواره در اين خصوص با ما مشورت مي كنند. مشكل اينجاست كه ديگر عربها از ما در اين خصوص حمايت نمي كنند تا بگويند كشورهاي عربي زيادي در اين باره با ما متفق هستند. در اين خصوص فقط ما و شما و چند كشور ديگر اتفاق نظر داريم.
در همين حال امير قطر هم درباره حاكميت سعودي گفته است: »ما هرگز فراموش نخواهيم كرد كه آنها قصد داشتند عليه ما كودتا كنند و ما مي دانيم كه آنها به شدت از ما نفرت دارند . و ما حق و حقوق خود را به طور كامل و با قدرت از آنها گرفته ايم. دوم اينكه ما با آنها درباره برخي مسائل مشكلي نداريم زيرا با آنها همراه با آمريكا فشار زيادي بر ما وارد كردند. ما سه سال در اين باره مقاومت كرديم اما مواضع خود را تغيير نداديم. آنها درباره برخي از مسائل سعي مي كنند براي ما مشكل آفريني كنند. سلطان روزي مرا به گوشه اي كشاند و گفت وي منابع مالي مرا محدود كرده و من مجبور شدم دارايي خود را بفروشم تا حقوق افراد را پرداخت كنم. اگر ما به مردم پول ندهيم آنها ما را نمي پذيرند. امير بندر دچار نوعي بيماري رواني است».
گفتني است انتشار اين فايل خود مي تواند به عنوان يك پروژه اطلاعاتي از جانب برخي طرف هاي خاص تحليل شود.
     
 اولمرت: همه جهان با اسرائيل درگير شده اند

نخست وزير سابق رژيم صهيونيستي دولت نتانياهو را به بي كفايتي و درگيرشدن با تمام جهان متهم كرد.
ايهود اولمرت ضمن اشاره به روابط متشنج رژيم صهيونيستي حتي با متحدان اروپايي گفت: من بارها از خود پرسيده ام كه آيا تل آويو مي خواهد با كل جهان بجنگد؟ اولمرت تصريح كرد: آيا ما دوستان بهتري از آنهايي كه اكنون به عنوان دشمن از ايشان ياد مي كنيم داريم؟
وي تاكيد كرد در دولتي كه شهرك نشينان تندرو در آن به نظاميانش حمله كرده و سنگ و آجر به سمت مقامات رسمي پرتاب مي كنند و بجاي برخورد با آنان، مانند قهرمانان ملي در خيابان ها پرسه مي زنند، حاكميت در معرض تهديد قرار دارد.
وزارت امور خارجه رژيم صهيونيستي به تازگي با انتشار بيانيه اي از محكوميت بين المللي شهرك سازي هاي رژيم صهيونيستي و اقدامات خشونت آميز شهرك نشينان صهيونيست توسط كشورهايي مانند انگليس، آلمان و فرانسه به شدت انتقاد كرده بود.
به گزارش قدسنا، ايهود باراك وزير دفاع اسرائيل نيز به يديعوت آحارونوت گفته است: وزارت خارجه بايد درايت به خرج دهد. به نفع ما نيست كه روابط خود را حتي با آلمان و انگليس و فرانسه هم بحراني كنيم.
وي افزود: زماني كه ما براي حل مسائل مهم داخلي خود به افرادي مانند نيكلا ساركوزي رئيس جمهوري فرانسه، ديويد كامرون نخست وزير انگليس و آنگلا مركل صدراعظم آلمان مراجعه مي كنيم، تبديل كردن آنها به دشمن به نفع ما نيست.
     
 اضافه كاري با فولكس قورباغه اي در بروكسل

 رجب مزروعي يك تنه اندازه چند حزب و گروه منحله كار مي كند!
وي مدت هاست از مبدأ بلژيك، شب نامه هايي را تحت عنوان بيانيه «حزب مشاركت»، « سازمان مجاهدين انقلاب شاخه خارج كشور»، «نمايندگان ادوار مجلس»، «جمعي از جوانان اصلاح طلب» مي نويسد و منتشر مي كند تا اين گونه القا شود كه محافل مذكور فعال هستند. حنيف مزروعي پسر وي، در اين اضافه كاري ها همكاري مي كند و البته اضافه كاري شيفت شب اين دو به نگارش مطالبي تحت عنوان «شوراي هماهنگي سبز» و با همكاري اردشير اميرارجمند اختصاص دارد.
سايت نوروز و امروز و كلمه نيز كه توسط همين چند نفر تامين محتوا مي شود، علي الدوام مطالب خود نگاشتي را به برخي بازداشت شدگان نسبت مي دهد كه روح خود آنها از ماجراي نگارش مطلب بي خبر است!
خانواده مزروعي (پدر و پسر) روز گذشته نيز بيانيه اي را به اسم سازمان مجاهدين (شاخه خارج كشور) منتشر كرده و نوشتند «اصلاح طلبان در انتخابات فرمايشي نه نامزد مي شوند و نه شركت مي كنند. اين انتخابات مهندسي شده با نتايج از پيش معين است و سهم هر يك از باندهاي حاكميت در آن مشخص شده و البته به منظور نمايش آزادي و دموكراسي، كرسي هاي انگشت شماري نيز به برخي افراد مورد اعتماد اختصاص خواهد يافت... در چنين شرايطي، هيچ اصلاح طلب مسئول و متعهدي حاضر نخواهد شد در توجيه خدمت به موكلان خود، بازيگر نمايش دموكراسي دروغيني شود كه صحنه گردانان آن از قبل پايان آن را رقم زده اند... سازمان ]!؟[ اعلام مي كند در اين شبه انتخابات نه نامزدي دارد و نه به نامزدي راي خواهد داد»!
پيش از اين محمد سلامتي اعلام كرد «شاخه سازمان مجاهدين» ارتباطي با اين گروه ندارد و بدون هماهنگي با مركزيت سازمان تشكيل شده است.
مزروعي پس از فرار از كشور به طور خودخوانده عضو سازماني كه نه، رئيس و دبيركل آن! شده است.
سعيد حجاريان در اوج فعاليت «سازمان» در دوره اصلاحات اعلام كرده بود كه همه اعضاي اين گروه در يك فولكس قورباغه اي جا مي شوند. البته آن زمان سازمان هنوز شاخه خارج از كشور نداشت اما اكنون ظاهرا چند تا حزب اصلاح طلب در جيب آقاي مزروعي جا شده اند.