به گزارش مشرق، در پی نارضایتیهای گسترده نسبت به عملکرد دولت در ماههای اخیر، برخی احزاب و فعالان سیاسی اصلاح طلب، زمزمه هایی مبنی بر عبور از دولت روحانی را مطرح کردهاند.
علیرضا علوی تبار از فعالان سیاسی اصلاح طلب اخیرا در اظهاراتی به شکل تلویحی، موضوع عبور از دولت را پیش کشیده و گفته است "اصلاحطلبی به رادیکالیسم احتیاج دارد؛ نه بهمعنای رادیکالیسم روشی و تندروی، بلکه به معنای ریشهنگری... اگر بخواهیم عمیقتر تحلیل کنیم، آنگاه راههای ما هم راههای دگرگونکننده و عمیقتری خواهند بود و هم متفاوت از راههایی که تا بهحال طی کردهایم. از قربانیکردن هم نباید ترسید. اگر دولت نمیتواند این راه را بیاید، لزومی ندارد که با آن غرق شویم و تا آخر با او برویم."
بیشتر بخوانید:
پایان ماه عسل اصلاح طلبان و دولت دوازدهم با طرح چندباره استعفای روحانی
عباس عبدی یکی از نظریه پردازان جریان اصلاحات در گفتوگوی امروز خود با روزنامه اعتماد، در پاسخ به این سوال که در صورت رادیکالتر شدن اصلاح طلبان، نسبت آنها با دولت چه تغییری خواهد کرد؟ میگوید "اصلاحطلبان چه رادیکالتر شوند و چه محافظهکارتر هیچ دلیلی ندارد که سرنوشت خود را با دولت یا هر پدیده دیگر پیوند بزنند. به نظرم دولت مسئولیت وظایف خود را دارد و اصلاحطلبان نیز در سالهای 92 و 96 به دلیل محدودیتهای خود از این دولت دفاع کردند... اما این به معنای آن نیست که اصلاح طلبان مسئولیت حقوقی رفتارهای دولت یا سیاستگذاری دولت را برعهده دارند."
به نظر میرسد جریان اصلاحات که کارنامه اقتصادی دولت روحانی را غیرقابل دفاع میداند، در تلاش است تا با انتقاد پیشدستانه از عملکرد دولت، از شکست خود در انتخاباتهای آتی مجلس و ریاست جمهوری به دلیل حمایت از دولت پیشگیری کند.