به گزارش مشرق، ري مکگاورن و اليزابت موري در onsortiumnews.com نوشتند که "استفاده مکرر" باراک اوباما، رييس جمهور امريکا "از بيان اين که همه گزينهها روي ميز قرار دارد" نشان ميدهد امريکا به طور جامع عواقب مقابله نظامي با ايران را درک نکرده است.
آنها گفتند که آغاز جنگ با ايران به نفع "هيچکس به جز تجار تسليحات" نيست و "اگر مشاورانتان شما را قانع کردهاند که دشمني با ايران به نفع اسراييل است، شديدا در اشتباه هستند."
اين دو بيان کردند که جنگ با ايران ممکن است موجب نابودي رژيم اسراييل در بلندمدت شود؛ "حتي لازم به اشاره به اين نيست که عواقب ويرانگري براي اقتصاد جهان خواهد داشت."
واشنگتن و تلآويو براساس اين اتهام که برنامه هستهاي ايران ممکن است جنبه نظامي داشته باشد، به کرار تهران را با "گزينه" حمله نظامي تهديد کردهاند.
امريکا و اسرائيل با طرح ادعاهايي درباره اين که برنامه اتمي تهران شامل فعاليتهاي نظامي مخفيانه ميشود، بارها تهران را با گزينه حمله نظامي تهديد کردهاند.
رئيس ستاد مشترک ارتش امريکا ميگويد که ارتش اين کشور آماده است در صورت لزوم، به ايران حمله نظامي کند.
ژنرال مارتين دمپسي در مصاحبه با رسانههاي امريکا در افغانستان گفت: "ما در حال بررسي طيفي از گزينهها هستيم. من اطمينان دارم، گزينههايي که ما در حال توسعه و پيشبرد آنها هستيم در حال رسيدن به مرحلهاي هستند که در صورت لزوم قابل اجرا باشند."
هشدار وي در حالي مطرح شد که پيشتر لئون پانتا وزير دفاع امريکا درباره برنامه هستهاي ايران گفته بود که هيچ گزينهاي از دستور کار خارج نشده است.
اسرائيل در هفتههاي اخير لفاظيهاي جنگطلبانه عليه ايران را بارها تکرار کرده است. ايهود باراک وزير امور نظامي اسرائيل در تاريخ هشدار داده بود که زمان مقابله با ايران فرا رسيده است.
شيمون پرز رئيس رژيم اسرائيل نيز در تاريخ ششم نوامبر تهديد کرد که احتمال حمله به ايران بيشتر و بيشتر شده است.
مقامات تهران تاکيد کردهاند، در صورت هر گونه حمله نظامي عليه ايران، پاسخي دندانشکن به دشمنان خواهند داد و هشدار دادهاند که چنين اقدامي ميتواند منجر به جنگي شود که ميتواند به فراتر از منطقه خاورميانه کشيده شود.
مک گاورن و موري از ادعاها درباره انحراف برنامه اتمي ايران و تلاش براي دستيابي به سلاحهاي نظامي به بهانهاي براي تهديد تهران ياد کردند و اين مسئله را "جنجال آفرين اما دروغ" خوانده که به سرعت در حال شيوع است.
اين درحالي است که ايران تاکيد دارد به عنوان يکي از امضا کنندگان پيمان منع گسترش تسليحات اتمي (انپيتي) و يکي از اعضاي آژانس بينالمللي انرژي اتمي، از حق توسعه و دستيابي به فنآوري صلح آميز اتمي برخوردار است.
کارشناسان پيشين سيا از اوباما خواستهاند تا با مردم امريکا روراست باشد و مردم را از آخرين برآوردهاي اطلاعاتي ملي درباره برنامه اتمي ايران مطلع سازد.
آنها تصريح کردند: "شما (آقاي اوباما) ميدانيد که تلاشهاي گسترده اطلاعاتي امريکا براي پيدا کردن مدارکي درباره برنامه نظامي اتمي در ايران، بيثمر بوده است."