به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دکتر محمود احمدينژاد خطاب به دانشآموزان گفت: در ذهنتان تصور کنيد که يک کشتي در يک اقيانوس در حال حرکت است و هزار نفر در اين کشتي مسافر هستند و بايد به مقصد برسند و در بين اين هزار نفر چند نفر محدودي قوانين کشتي را رعايت نميکنند و اگر خداي نکرده در اثر رعايت قوانين توسط اين چند نفر يک جاي کشتي سوراخ شود و آب وارد کشتي شود آيا کسي در کشتي سالم ميماند؟ (پاسخ دانشآموزان: نه).
رييسجمهور خطاب به آنها گفت: اگر شما سوار کشتي باشيد و دو سه نفر از مسافران کشتي تصميم بگيرند که کشتي را سوراخ کنند و به کشتي ضربه وارد کنند آيا شما در برابر عمل اين دو سه نفر بيتفاوت ميمانيد؟ (پاسخ دانشآموزان: نه).
وي ادامه داد: آيا عکسالعمل نشان ميدهيد و احساس مسووليت ميکنيد؟ (پاسخ دانشآموزان: بله).
احمدينژاد افزود: اگر کسي در برابر کار خلاف آنها بايستد و آنها را از انجام اين کار مثلا سوراخ کردن کشتي برحذر دارد در واقع چه کاري انجام داده است؟ (پاسخ دانشآموزان: افرادي که در کشتي هستند را نجات داده است).
رييسجمهور در ادامه خطاب به دانشآموزان گفت: جامعه نيز مثل يک کشتي ميماند و رفتار افراد بر سرنوشت ديگران اثر دارد. همه بايد مواظب سلامت جامعه و امنيت جامعه باشند. کسي نميتواند بگويد که من براي خودم زندگي ميکنم، کاري به ديگران ندارم و ديگران نيز کاري به کارم نداشته باشند. مثل اينکه افراد معدود تخلفکار به کشتي بيايند و اتاق خود را سوراخ کنند و بگويند که ما اتاق خود را سوراخ کردهايم و به ديگران کاري نداريم و ديگران نيز حق دخالت ندارند؛ در حالي که اين اقدام آنها باعث ميشود که به همه ضربه وارد شود و جان ديگر مسافران نيز به خطر بيافتد.
وي ادامه داد: در جامعه نيز همينگونه است. کسي که در خيابان و در ماشين خود رانندگي ميکند مانند فردي است که در اتاق خود بر کشتي نشسته است و نميتواند بگويد که ماشين مال خودم است و هر جوري که دلم ميخواهد رانندگي ميکنم؛ چرا که وقتي وي تخلفي ميکند و از قوانين سرپيچي ميکند به ديگر افراد جامعه نيز آسيب وارد ميکند. ممکن است از بين يک ميليون نفر، يک راننده اينطور پيدا شود ولي آن راننده وقتي قانون را زير پا ميگذارد جان ديگران را نيز به خطر مياندازد.
رييسجمهور تاکيد کرد: براي حفظ جامعه و حفظ جان افرادي که در کشتي هستند، همه افراد جامعه و همه افرادي که در کشتي هستند بايد قوانين و مقررات را رعايت کنند و مراقب باشند.
وي با اشاره به اهميت نقش پليس گفت: نقش پليس بسيار مهم است و او مواظب است که کسي کشتي را سوراخ نکند و جامعه را به خطر نيندازد.
احمدينژاد با بيان اينکه تخلف از قانون، منافع و امنيت جان همه افراد را به خطر مياندازد و همه بايد قوانين را رعايت کنيم، گفت: يک ابتکار زيبا از سوي نيروي انتظامي، آقاي احمديمقدم و فرمانده پليس راهور، سردار مومني براي زمينهسازي همکاري همگاني براي حفظ امنيت جامعه طراحي شده است و آن همياري پليس است. همياري پليس يک ماموريت بسيار زيبا و ارزشمند است و من نائل شدن همه شما عزيزان را به سمت همياري پليس تبريک ميگويم. به اميد روزي که تمام کودکان، نوجوانان، زنان و مردان ايران همياران خوبي براي پليس باشند و همه در سلامت، امنيت و رفاه زندگي کنند و هيچکس در هيچ نقطه کشور اجازه پيدا نکند که به کشتي جامعه آسيب وارد کند.
رييسجمهور در پايان گفت: من از همه شما عزيزان و از نيروي انتظامي تشکر ميکنم. همچنين از گروه رنگينکمان، خاله نرگس و ديگر دوستاني که در اينجا حضور داشتند تشکر ميکنم. همه بايد تلاش کنيم ايراني زيبا، پيشرفته، قدرتمند و امن بسازيم.
رييسجمهور در اولين همايش همياران پليس کشور که با حضور تعداد زيادي از دانشآموزان دبستاني و اول راهنمايي در سالن 12 هزار نفري آزادي برگزار شدهگفت: من از همه شما عزيزان و از نيروي انتظامي و همچنين از گروه رنگينکمان، خاله نرگس و ديگر دوستاني که در اينجا