کد خبر 97283
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۶

دبیر ستاد حقوق بشر قوه‌قضائیه تأکید کرد که دشمن قصد دارد در چند شهر کوچک درگیری ایجاد کرده و چند نفر را به قتل رسانده و ضمن فیلم گرفتن از آن، تصاویر آن را در جهان منتشر کرده و نهایتاً با تبلیغات گسترده، انتخابات مجلس را زیر سؤال ببرد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه که در برنامه "دیروز، امروز، فردا "سخن می‌گفت در ابتدا اظهار داشت: من قبل از انقلاب در دانشگاه برکلی درس می‌خواندم و چند ماه قبل از انقلاب به نوفل لوشاتو خدمت امام راحل رفتم و در هنگام پیروزی انقلاب به ایران برگشتم.

وی گفت: امام خمینی (ره) از همان ابتدا پایه‌های انقلاب اسلامی را در یک زمینه برون مرزی می‌دیدند و تا آخر نیز بر این اصرار داشتند و شاید یکی از ابعاد نامه ایشان به گورباچف این بود که حادثه رخ داده در ایران یک واقعه محصور در مرزهای ایران نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: کسانی مثل مرحوم بازرگان بودند که گمان می‌کردند مردم به دلیل به ستوه آمدن از دست شاه دست به انقلاب زدند. اما انقلاب اسلامی یک تجربه عظیم بود که با انقلاب مردم ایران کلید خورد و آن این بود که ما یک نظام مدنی سیاسی بر اساس فکر اسلامی در جهان بنا کنیم.

لاریجانی ادامه داد: بهترین کسی که ابعاد انقلاب اسلامی ایران را می‌دانست خود حضرت امام (ره) بود. این تجربه بزرگی بود که باعث شد دنیای غرب دچار کابوس بزرگ شود و آن کابوس امروز در منطقه خاورمیانه محقق شده است.

وی در ادامه سخنان خود به وقایع بیداری اسلامی اشاره کرد و گفت: شتاب این تحولات بسیار بیشتر از انتظار است. هیچ کس نباید گمان کند که مثلا مسئله مصر باید یک شبه تمام شود. سقوط دیکتاتورهای منطقه و سقوط‌های دیگری که در انتظار دیکتاتورها در منطقه خلیج فارس است بسیار مهم است. اما سقوط نظام دیکتاتوری مصر از سایر مسائل مهم‌تر است. چرا که دولت مصر بزرگترین متحد آمریکا و رژیم صهیونیستی بود.

وی گفت: این پیروزی برای دنیای اسلام یک مسئله بسیار مهمی بود. یکی از واژگانی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به آن تاکید می‌فرمایند واژه بصیرت است. یکی از ارکان بصیرت این است که انسان وضعیت خود را درست تشخیص دهد. مثلا برخی‌ها گفتند که ما در وضعیت شعب ابیطالب هستیم. اما رهبر معظم انقلاب فرمودند که ما در وضعیت بدر و خیبر هستیم. لذا همین موضوع در مسئله سیاست خارجی هم صدق می‌کند یعنی در حوادثی که در منطقه خاورمیانه رخ می‌دهد برخی می‌گویند که این حوادث به دست آمریکا بوده است. در حالی که این خیزش‌های منطقه دارای ابعاد بسیار عمیق که ریشه در اعتقادات اسلامی دارد. البته چالش‌های بسیار در برابر آن است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ادامه داد: واقع بینی و تحلیل دقیق وضعیت نشان می‌دهد که پیام انقلاب اسلامی ایران از مرزهای جغرافیایی کشورمان به سرعت گذشته است و بیداری اسلامی امروز بزرگترین پدیده دنیا امروز است.

لاریجانی در پاسخ به این سؤال مجری برنامه که گفت برخی‌ها اصرار دارند که این بیداری‌ها انسانی است، گفت: بیداری اسلامی یعنی ملت مسلمانی قیام کند تا بخواهد اسلام را در جامعه خود پیاده کند.

وی گفت: بیداری انسانی در بهترین حالت یک موضوع مشکک است. این اصطلاح در ابتدای قرن 17 میلادی مطرح شد که سعادت را در منشاء انسانی می‌دانست. لذا واژه بیداری انسانی در بهترین حالت یک مسئله مشکک است. عباراتی مانند عشق، محبت، با هم خوب باشیم، همدیگر را اذیت نکنیم. اینها در مقابل عقلانیت وسیع اسلامی که دارای چفت و بست منطقی است ناکارآمد است. چرا که امروز شاهد هستیم که به اسم انسانیت دنیا را پاره پاره کرده‌اند. بنابراین معلوم می‌شود که کلمه انسان یک کلمه مشکک و از مد افتاده است. آنچه که امروز مدرن است این است که یک نظام سیاسی مدنی بر اساس اسلام داشته باشیم که یک نظام مدرن است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه افزود: بحث‌های انسان محور از لحاظ مفهومی با بیداری اسلامی قابل مقایسه نیست و قابل تعابیر بسیار عجیب و غریب است.

لاریجانی با بیان اینکه باید روشن‌تر صحبت کنیم، گفت: برخی فکر می‌کنند که این وقایع اخیر که در منطقه رخ می‌دهد به دست آمریکا است و لذا معتقدند که خیلی نباید از آن ذوق زده شد. ولی معتقدم شرایط امروز بزرگترین فرصت برای صدور پیام انقلاب اسلامی به وجود آمده است که نباید حتی یک لحظه را نیز از دست بدهیم. چرا که مسئولیت داریم که جهان اسلام را کمک کنیم.

وی در ادامه به اظهار نظر صریح رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه مبنی بر دخالت در کمک به حزب الله لبنان و غزه اشاره کرد و گفت: پیام این اظهار نظر صریح رهبر معظم انقلاب روشن است دنیا باید از این مسئله تهدید بازی دست بردارد. امروز تهدید یک بازی بچگانه است چرا که اسرائیل بسیار کوچک‌تر از آن است که ایران را تهدید کند.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه افزود: غربی‌ها باید بدانند که اسرائیل کوچک‌تر از آن است که بتواند علیه ایران دست به کاری بزند و اگر خدایی ناکرده دست به کاری بزند همه این کشورها به این آلوده خواهند بود و پاسخ سنگین ایران را خواهند دید.

لاریجانی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند که اگر ما بخواهیم در جایی دخالت کنیم پیروزمندانه دخالت می‌کنیم. دخالت‌های ما دخالت‌های بدون حساب نیست و اگر زمینه در جایی آماده باشد و اگر ما بخواهیم بر اساس اصول خود کاری کنیم به خوبی بلد هستیم نقش خود را ایفا کنیم.

وی افزود: رهبر انقلاب در مورد بحرین به روشنی فرمودند. به نظرم بزرگترین اشتباهات را کشورهای منطقه خلیج فارس مثل عربستان مرتکب شده‌اند. من متعجب هستم از اینکه می‌بینیم چرا این کشورها شوق تجاوز نظامی دارند. البته در زمان صدام خود جرات نداشتند علیه ایران مستقیم کاری کنند. ولی امروز می‌بینیم که این کشورها به خود اعراب تجاوز می‌کنند که ناشی از یک مرض در بین سیاستمداران این کشورها است و این به دلیل آن است که این سیاستمداران در اختیار خود نیست، بلکه در اختیار سیاستمداران غرب هستند که بر اساس خوبی تجاوز گری برنامه ریزی می‌کنند.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: ما با هر گونه تجاوز مخالف هستیم در بحرین نیز معتقدیم مردم بحرین باید آزادانه سرنوشت خود را مشخص کنند. من معتقدم انقلاب بحرین بالاخره پیروز خواهد شد.
 

کمتر از دو سال در عربستان شاهد تغییرات عظیم خواهیم بود
در عربستان سعودی سرکوب وسیع مردم در جریان است، لذا دیر یا زود سقوط حاکمان دیکتاتور در این کشور و اردن نیز اتفاق خواهد افتاد. معتقدم کمتر از دو سال در عربستان شاهد تغییرات عظیم خواهیم بود.
 
محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه که در برنامه "دیروز، امروز، فردا "سخن می‌گفت در ادامه سخنان خود به پیام امام(ره) به گورباچف اشاره کرد و اظهار داشت: این پیام در زمانی نوشته شد که آثار شکافته شدن و از هم پاشیدگی در سیستم امپراتوری عظیم مارکسیسم پیدا شد بود. یک روز بعدازظهر حاج‌ احمدآقا با من تماس گرفتند و فرمودند که امام چنین تصمیمی را گرفته‌اند و امام متنی را تهیه کرده‌اند اینکه شما ۲۴ ساعت روی آن کار کنید و اگر نکته‌ای دارد برگردانید تا امام کارهایش را انجام دهد.

وی ادامه داد: طبیعتاً من در ابتدا خدمت آیت‌الله خامنه‌ای که در آن زمان ایشان رئیس جمهور بودند رفتم که ایشان در جریان موضوع بودند. لذا بعد از حدود ۱۳ ، ۱۴ ساعت کار ۶ مطلب را پیشنهاد کردم  که ۵ مطلب آن در امور دیپلماتیک بود و یکی از آنها مبحث محتوایی بود. در این مطلب حضرت امام بسیار قاطعانه فرموده بودند که صدای شکسته شدن استخوان‌های مارکسیسم به گوش می‌رسد.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه یادآور شد: من خدمت حضرت امام عرض کردم که موضوع ششم به این صراحت نباشد. نکاتی که به ذهن حضرت امام(ره) رسیده بود، من متوجه نبودم. که حضرت امام پیشنهادهای من را در خصوص ۵ بند دیگر پذیرفتند اما فرمودند بند ششم دست نخورده بماند و فرمودند که این نکته‌ای است که من نسبت به آن اعتقاد کامل دارم.

لاریجانی متذکر شد: بعد از بردن نامه و بازگشتن از سفر خدمت امام رسیدم و هنوز ننشسته بودم که امام پرسیدند آن مسئله چه شد و من خدمت ایشان عرض کردم که من هم دیگر یقین دارم و به این قطعیت رسیدم که مارکسیسم سقوط خواهد کرد که امام فرمودند چطور عرض کردم به این دلیل که گورباچف در واکنش به تهاجمات بسیار سریع شما حداقل انتظار می‌رفت که کمی عصبانی شود اما او این بیانات شما را رد نکرد و برخی اوقات من احساس کردم که شما در حقیقت حرف دل او را زده‌اید.

لاریجانی افزود: امام علت سقوط مارکسیم را عدم موفقیت در تسلیحات نمی‌دانستند، بلکه امام فرمودند که علت اصلی سقوط آنها دوری از منطق الهی و خداوند است و لذا فرمودند دیگرانی هم که در این مسیر هستند یعنی سکولار لیبرالیسم غربی نیز همین عاقبت را خواهند داشت که حقیقتاً آثار ترک‌های بسیار عمیق امروز در غرب مشاهده می‌شود.

وی گفت: من معتقدم سقوط امپراتوری غربی بسیار دردناک‌تر و جالب‌تر برای دنیای کفر خواهد بود و امروز غربی‌ها راه علاج دردهای خود را نمی‌فهمدند لذا سقوط نظام سرمایه‌داری بهترین اکسیژن و فضا برای ظهور و بالا آمدن منطق جمهوری اسلامی است. امروز دنیای غرب با زور و ابزارهای تبلیغاتی سعی دارد روش‌های خود را به حلقوم ملت‌ها فرو کند.  این سیستم در ابتدا سعی می‌کند با زور تبلیغات حرف خود را به کرسی بنشاند و اگر نتوانست به صورت خشن و وحشیانه اقدام می‌کند. بنابراین سقوط این سیستم خبر بسیار خوبی برای بشریت است.

این کارشناس مسائل بین الملل در ادامه گفت: به فرازهای از سخنان رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب نکات بسیار عمیقی را در خطبه‌ها بیان کردند. دشمن امروز در مقابل منطق جمهوری اسلامی ایران کم آورده است و لذا ما دیدیم که بعد از کم آوردن در مقابل منطق ایران مشت خود را بر روی میز کوبیدند. اما ملت‌ها نشان دادند که این اوضاع را به خوبی شناخته‌اند و شما می‌بینید که هرکجا انتخابات آزاد انجام می‌شود اسلامگراها به پیروزی می‌رسند و نمازهای جمعه و جماعت اوج پیدا می‌کنند این یعنی اینکه گفتمان تحمیلی آمریکا در دنیا و به خصوص در منطقه خاورمیانه شکست خورده است که این شکست در سطح جهانی وسعت داشت.

لاریجانی گفت: دیدیم که آمریکا در خصوص نفس جنگ نشان داد که در افغانستان و عراق شکست خورده است و امروز ایران قدرتمند و مستقل را در مقابل خود دارد. البته ما به نظامی‌گری خود افتخار نمی‌کنیم بلکه ما به توانمندی خود برای دفاع افتخار می‌کنیم.

وی  خاطرنشان کرد: حربه ما حرف حق ماست و این بزرگترین سرمایه ماست بنابراین کسی اگر فکر کند فاصله گرفتن ما از اسلام ما را در دنیا مطرح می‌کند یک خبط عظیم مرتکب شده است. این اسلام است که ما را در دنیا مطرح می‌کند و پیام ما را جهانی کرده است. آمریکا چنان سیلی خواهد خورد که در تاریخ بی‌سابقه است، بنابراین من بعید می‌دانم که رهبران آمریکا اینقدر بچه باشند که این خبط بزرگ را نسبت به ایران مرتکب شوند.

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه و در پاسخ به سؤال بیننده‌ای در خصوص وضعیت اردن گفت: مردم در اردن خواهان تغییر در نظام سیاسی‌شان هستند که این کاملاً مشهود است. مردم اردن در خیابان‌ هستند و تظاهرات عظیم دارند و اتفاقاً ماهیت تظاهرات و آنجا کاملاً ماهیت اسلامی دارد.

لاریجانی همچنین در خصوص عربستان گفت: در عربستان سعودی سرکوب وسیع مردم در جریان است، لذا دیر یا زود سقوط حاکمان دیکتاتور در این دو کشور نیز اتفاق خواهد افتاد،من  معتقدم کمتر از دو سال در عربستان شاهد تغییرات عظیم خواهیم بود.

وی به طنز افزود: مرحوم گل‌آقا می‌گفت پیش‌بینی‌های لاریجانی به جز مواردی که غلطی است بقیه‌اش درست است.

این کارشناس مسائل بین المللی در خصوص رأی وتو روسیه و چین در خصوص قطعنامه سوریه گفت: بهترین تعبیر در سخنان خود آقای لاورف بود، او گفته بود ما در همکاری با غرب در منطقه بسیار اشتباه کردیم و پشیمان هستیم به نظرم روسی‌ها به این نکته رسیده‌اند..

لاریجانی همچنین در پاسخ به سؤالی در مورد تهدیدهای غرب گفت: این استراتژی تهدید در مقابل تهدید غرب یک استراتژی بسیار درست است، یعنی در واقع این خود غرب بود که پرده‌ها را پاره کرد غرب گمان کرد سکوت ایران به دلیل ترس است لذا ما نشان خواهیم داد که این تهدیدها تو خالی است و اگر بنا است تهدید باشد این ایران کم محبت؟؟ است که اگر تهدید کند همه خواهند ترسید. ما امکانات وسیعی داریم لذا اگر کسی بخواهد با ما وارد تحرک خصمانه‌ای شود ما حتماً پاسخ او را خواهیم داد البته ایران پرچم‌دار تخاصمات نیست که این موضوع اصولی ما است. ما کسی نیستیم که در دشمنی پرچم‌دار باشیم ما پرچم‌دار استقلال و مقابله با تجاوزگری هستیم.
 

ایجاد درگیری، کشته‌سازی و تبلیغ رسانه‌ای آن "سناریوی دشمن" برای انتخابات مجلس است
دبیر ستاد حقوق بشر قوه‌قضائیه تأکید کرد که دشمن قصد دارد در چند شهر کوچک درگیری ایجاد کرده و چند نفر را به قتل رسانده و ضمن فیلم گرفتن از آن، تصاویر آن را در جهان منتشر کرده و نهایتاً با تبلیغات گسترده، انتخابات مجلس را زیر سؤال ببرد.
 
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در ادامه سخنان خود، در پاسخ به سؤال مجری برنامه که پرسید رابطه با دو برادر دیگرتان که رئیس دو قوه هستند، چگونه است، اظهار داشت: رابطه ما خیلی خوب است لذا مسئولیت‌های برادران من تأثیری در روابط برادرانه ما نداشته است؛ ما بسیار صمیمی، نزدیک و نگاه بسیار محتوایی در مسائل داریم.

* به علی و صادق در حد فرزندانم علاقه دارم

"بنده برادر بزرگتر هستم و اینکه آن دو به من احترام می‌گذارند از الطاف الهی است و به تربیت پدر بزرگوار ما برمی‌گردد تا آنجا که از دستم بر می‌آید به آن دو کمک می‌کنم و به هر دو آنها در حد فرزندانم علاقه دارم؛ در کل ما برادران بحث‌کننده‌ای هستیم لذا در موضوعات مختلف با هم بحث‌های زیادی می‌کنیم اما آنها به من خیلی محبت دارند."

وی در خصوص مواضع سیاسی‌ برادران خود گفت: ما همه یک مسیر را طی می‌کنیم، همه از پیروان و مشتاقان امام(ره) و مقام معظم رهبری هستیم. تأسیس یک نظام بر اساس عقلانیت اسلامی خط مشترک ماست که در تئوری و ایده است. اما در عمل ممکن است تناقضاتی در انتخاب‌های ما باشد که این هم بسیار طبیعی است.

این کارشناس مسائل سیاسی در پاسخ به سؤال دیگر مجری برنامه که پرسید به نظر می‌رسد، صراحت لهجه شما از دیگر برادران بیشتر است، اظهار داشت: برادرانم دارای دو سمت رسمی هستند؛ طبیعتا برای اظهارنظر دست‌شان باز نیست ولی بنده سمت‌هایی دارم که در موضع خاصی هستند و راحت‌تر می‌توانم اظهارنظر کنم. نکته دوم این است که به شخصه معتقدم باید بی‌پرده مواضع را بیان کنم.

لاریجانی در ادامه سخنان خود در خصوص انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد که این انتخابات یک جبهه عظیم برای اسلام است.

* در فتنه 88 اصلاح‌طلبی پوست انداخت

وی در پاسخ به سؤال مجری برنامه که یادآور شد، شما چندی پیش طی مصاحبه‌ای گفته‌اید که اصلاح‌طلبان لیاقت حضور در انتخابات را ندارند، توضیح داد: کلمه لیاقتی که من گفتم از لحاظ ارزشی بود، کسی در انتخابات باید شرکت کند که اعتقاد به نظام اسلامی داشته باشد و در ادعای خود صادق باشد؛ در فتنه ۸۸ دیدیم که اصلاح‌طلبی پوست انداخت.

"البته در میان این اصلاح‌طلبان کسانی هستند که مرید رهبر معظم انقلاب هستند و به ولایت فقیه اعتقاد دارند؛ با آنها کاری ندارم لذا تک تک افرادی که شورای نگهبان درباره آنها احراز صلاحیت کرده است، می‌توانند در انتخابات شرکت کنند اما جریانی که به نام اصلاح‌طلبی یک کودتای عظیم علیه انقلاب اسلامی کرد، کسی که به این جریان آلوده باشد، حقاً لیاقت شرکت در انتخابات را ندارد."

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: در این انتخابات شاه کلید بیانات رهبر معظم انقلاب کلمه بصیرت است، یعنی فهم درست از وضعیت موجود، فهم درست از مسئولیت و انجام وظیفه به هنگام و به اندازه.

لاریجانی همچنین تاکید کرد: ما امروز دو وظیفه مهم داریم؛ راهپیمایی ۲۲ بهمن فقط یک راهپیمایی کاریزماتیک و معمولی نیست بلکه کار بزرگی است که مصونیت می‌بخشد؛ نکته دوم بحث انتخابات است، امروز تمام دنیای صهیونیسم بسیج شده‌اند که این انتخابات بخوبی انجام نشود. آنها در ابتدا سعی کردند مردم را از حضور در انتخابات دلسرد کنند؛ پاسخ این اقدامات این است که همه باید یک دل و یک‌صدا در انتخابات شرکت کنند و با یک حضور وسیع توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کنند.

* امروز نظام ما یک نظام معقول، مدرن و متکی بر رأی مردم است

وی خاطرنشان کرد: موضوع دوم بحث قانونمداری است، دشمن می‌خواهد انتخابات آشفته باشد تا آنها ادعا کنند که مردم ایران دمکراسی نمی‌دانند اما حقیقت آن است که چشم دشمنان از بوجود آمدن یک نظام پیشرفته و مردم‌سالار کور شده است؛ امروز نظام ما یک نظام معقول، مدرن و متکی بر رأی مردم است. بنابراین همه باید قانون را رعایت کنند و کسی نباید در انتخابات بداخلاقی کند.

* ایجاد درگیری شهری، کشته‌سازی و تبلیغات رسانه‌ای پروژه‌های دشمنان برای انتخابات مجلس است

وی با یادآوری سخن رهبر انقلاب مبنی بر اینکه دشمن قصد دارد این انتخابات را به چالش امنیتی تبدیل کند، گفت: مجریان، ناظران و مردم باید نسبت به دسائس غرب صهیونی هوشیار باشند، آنها می‌خواهند در چند شهر کوچک درگیری ایجاد کنند و چند نفر را به دست خود بکشند و با فیلم گرفتن از آن، آن را در جهان منتشر کنند تا با تبلیغات گسترده انتخابات ما را زیر سؤال ببرند لذا باید بهترین انتخابات را در کشور برگزار کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ادامه داد: رکن سوم انتخابات، انتخاب درست است؛ انتخاب گزینه درست بسیار مهم است. مجلس امروز با توجه به همه شرایط، مجلسی موفق و در خط رهبری است؛ مجالس گذشته نیز افت و خیز داشته‌اند اما امروز انتخاب خوب اینطور است که کسی را انتخاب کنیم که در وهله اول اعتقاد به نظام و انقلاب اسلامی داشته باشد و در وهله دوم آن کاندیدا صادق باشد، یعنی مانند کسانی نباشد که ادعا می‌کردند پیرو امام(ره) هستند و شجاعت، عرفان و شعر امام را به زبان می‌آوردند ولی اصل کار که تأسیس نظام اسلامی بر اساس ولایت فقیه بود را قبول نداشتند؛ باید پرسید این چگونه امام دوستی است، درحالی که ولایت فقیه ملاک و معیار مشروعیت نظام اسلامی است.

لاریجانی ادامه داد: کسانی را باید انتخاب کرد که از لحاظ نظری و عملی پایبند به ولایت فقیه باشند، به عبارت دیگر این‌گونه نباشد که افرادی برای جمع کردن رای طور دیگری رفتار کنند، راه انتخاب درست مردم این است که یا خودشان تحقیق کنند و یا از علمای متدین سؤال کنند.

* انتخابات مجلس ایران برای دنیای اسلام مهم است

وی در ادامه تاکید کرد: این انتخابات علاوه بر کشور خودمان، برای دنیای اسلام نیز مهم است. امروز ایران تبدیل به یک الگو برای جهان اسلام شده و این حیثیت به آسانی بدست نیامده است.

"امروز تجربه ما راه سایر ملت‌ها را باز می‌کند، لازم نیست که  راه‌ها را به کسی تحمیل کنیم بلکه تجربیات ما مانند چراغی است که راه را برای سایرین روشن می‌کند، باید نشان دهیم که ملت ایران بعد از ۳۳ سال، همچنان مشارکت گسترده در انتخابات دارند."

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در پاسخ به سؤال یکی از بینندگان برنامه که درباره تهدید برخی مقامات آمریکایی پرسیده بود، گفت: اظهارات وزیر دفاع آمریکا بیشتر برای جوّسازی و جنگ روانی بود؛ غرب بیشتر به دنبال تحریم است تا مردم ایران را تحت فشار قرار داده و بگوید که اگر می‌خواهید راه امام(ره) را ادامه دهید، شما را می‌زنیم و اگر از این راه دست بکشید با شما کنار می‌آییم؛ رهبر معظم انقلاب نیز در این باره جمله‌ای زیبا دارند که فرمودند، ما هیچوقت نباید فریب لبخند دشمن را بخوریم.

لاریجانی افزود: این «شلتاق انداختن‌های غرب» با این ادبیات نازل، در بهترین تعبیر، چاله میدانی است، اینکه کسی بگوید من «فکت را پائین می‌آورم» و یا اینکه بگوید همه گزینه‌ها روی میز است، با هم هیچ فرقی نمی‌کند.

* ریچارد هاوس سیاستمداری بسیار احمق، تند و خشن است

وی در پاسخ به سؤال مجری برنامه که درباره سفر اخیر وی به نیویورک و مصاحبه جنجالی‌اش با شبکه ان‌بی‌سی پرسید، پاسخ داد: مدیر شبکه ان‌بی‌سی که با سفارت ایران در تماس بود، نگفته بود که در این مصاحبه چند میهمان دیگر نیز حضور دارد؛ مجری آن برنامه دختر برژنسکی بود و وقتی بنده در برنامه حاضر شدم، دیدم که دو سه نفر دیگر در برنامه حضور دارند و فهمیدم که اینها قصد حال‌گیری دارند. یکی از افرادی که در این جلسه حضور داشت ریچارد هاوس بود که یک سیاستمدار بسیار احمق، تند و خشن است. درحالی که این نوع رفتار در سیاست نشانه حماقت است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه  گفت: سیاستمدار باید یک آدم آرام و متینی باشد. آنها در این برنامه سیری از اتهامات را علیه ایران مطرح کردند و بنده که می‌دانستم که وی سر در آخور صهیونیست‌ها دارد، به صراحت پاسخ آنها را دادم که البته سخنانم باعث شد که برنامه‌شان پربیننده شده و سود مالی خوبی نیز نصیب‌شان شود؛ ولی در نهایت به دلیل ادبیات بی‌ادبانه آنها، مجری ۱۵ دقیقه مصاحبه اختصاصی با بنده انجام داد و آنرا پخش کرد.

لاریجانی ادامه داد: در آن برنامه نکته‌ای را گفتم که در چندین مقاله نیز منتشر شد و آن اینکه آمریکا با پول مالیاتی که از مردم خودش می‌گیرد، وارد جنگ عراق شد. اگر این جنگ برای مردم عراق به هر ترتیبی افتخاری می‌آورد به هر اسمی برای آنها قابل قبول بود. اما آمریکا بالغ بر ۴ هزار نفر در این جنگ کشته و چندین هزار مجروح داد. اما در نهایت شاهدیم که با خروج نظامیان آمریکایی از عراق، مردم این کشور جشن می‌گیرند.

وی اضافه کرد: اگر آنها موفق بودند و منجی مردم عراق می‌شدند، این مردم باید می‌گریستند و از آنها خواهش می‌کردند که در عراق بمانید ولی همه خواهان خروج سریع نظامیان آمریکا بودند. در نهایت هم ارتش آمریکا شکست‌ خورده از عراق خارج شد لذا این حق مردم آمریکاست که از دولت خود سؤال کنند که این همه هزینه را صرف چه چیز کرده‌اید. این استدلال برای مردم آمریکا بسیار ملموس بود و این موجب عصبانیت آمریکایی‌ها شد.

* یکی از نقاط ضعف بزرگ ما این است که قدر انقلاب خود را نمی‌دانیم

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: یکی از نقاط ضعف بزرگ ما این است که قدر انقلاب خود را نمی‌دانیم. ما سعی نکرده‌ایم که با دنیا صحبت کنیم درحالی که امام(ره) بسیار بر این نکته تاکید داشتند که باید با مردم دنیا صادقانه سخن بگویید.

این کارشناس مسائل سیاسی در خصوص گزارش احمد شهید نیز اظهار داشت: با مکانیزم گزارشگری نه تنها مشکل نداریم، بلکه طرفدار این مکانیزم هم هستیم. ما از این مکانیزم حمایت می‌کنیم و طرفدار آن هستیم؛ خود آمریکایی‌ها در ابتدا مخالف ما بودند و بعد مجبور شدند به آن بپیوندند، سال گذشته ایران و دیگر کشورها برای اولین بار در جلسه‌ای آمریکایی‌ها را پشت میز نشاندند و آنها را محاکمه کردند، اما با این حال مخالف سوء‌استفاده از مکانیزم گزارشگری هستیم؛ با شخص احمد شهید کاری نداریم او نه شخصیت مهمی است و نه برای ما موضوعیتی دارد. ولی رفتار آنها برای ما مهم است.

* اگر احمد شهید ۵ دقیقه به اتاقم بیاید، ۳ برابر گزارش وی را تولید می‌کنم و ارائه می‌دهم

لاریجانی اضافه کرد: وی به طور مرتب با رسانه‌‌هایی که علیه ما فعالیت می‌کنند، مصاحبه کرده و به طور مرتب حرف‌های غلط دیگران را کپی و جمع‌آوری می‌کند؛ اگر او ۵ دقیقه به اتاقم بیاید ۳ برابر گزارش را تولید می‌کنم و ارائه می‌دهم. اینکه احمد شهید حرف‌های یک مشت تروریست، معاندین و آمریکا را جمع‌آوری می‌کند، برایم شک‌برانگیز است که شاید در حقیقت این صدای آمریکا، تروریست‌ها و یا ریگی است.

وی افزود: موضوع بعدی این گزارش‌ها غیر حرفه‌ای بودن آنهاست، اکثر این حرف‌ها دروغ است، مقدمه و نتیجه‌گیری آنها اصلاً با هم نمی‌خواند، درست کردن رگبار اتهام اصلا کار مهمی نیست و البته بسیار هم ساده است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه اظهار داشت: ما پایبند تعهدات خود هستیم و بر اساس اینکه آنرا امضا کرده‌ایم، متعهد نیز هستیم؛ هرچند همه آنرا قبول نداریم ولی متعهد به آن هستیم.

* در آمریکا می‌توان افراد را بدون حکم قاضی 5 سال بازداشت کرد

لاریجانی با بیان اینکه ما به سیستم قضایی کشور خود افتخار می‌کنیم، تصریح کرد: ایران یک کشور باز است و ما بدون دستور محاکم قضایی، هیچکس را بازداشت نمی‌کنیم و این درحالی است که در آمریکا می‌توان افراد را بدون حکم قاضی دستگیر کرد و ۵ سال او را نگه داشت.

"البته ممکن است کسی برخلاف قانون اشتباهی هم انجام داده باشد، در این صورت خود ما با وی برخورد و مجازات می‌کنیم؛ شما جریان کهریزک را با گوآنتانامو مقایسه کنید، اوباما گفت که من گوآنتانامو را می‌بندم و هیچ غلطی نکرد. اما ما کهریزک را بستیم و خطاکاران را محاکمه کردیم و در حال حاضر در آستانه مجازات هستند؛ ما طرفدار گزارشگری حرفه‌ای هستیم لذا اگر فکر می‌کنند که با گزارشگری ویژه و فرمایشی می‌توانند ایران را تحت فشار بگذارند، هرگز موفق نخواهند شد و این باعث آبرویزی خودشان خواهد شد."

* جمهوری اسلامی ایران بزرگترین دموکراسی خاورمیانه است

وی در خاتمه این برنامه تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بزرگترین دموکراسی خاورمیانه است و این بر کسی پوشیده نیست؛ به‌نظرم این کاری که احمد شهید کرد، کار زشتی بود که من در یک نامه به کمیساریای عالی حقوق بشر نوشتم که این گزارش لیاقت پاسخ‌دادن ندارد؛ این کارها آبروی حقوق بشر را می‌برد ما قاطعانه پای اجرای احکام خود ایستاده‌ایم و سیستم خود را سیستم خوبی می‌دانیم و اگر مشکلی هم باشد خودمان رفع می‌کنیم.